twice係kpop界垃圾 毫無實力

1001 回覆
868 Like 193 Dislike
完全唔覺得周子瑜靚
又黑又黃 隻腳又粗
而家塊面越黎越大
得d盲粉先會吹奏佢個樣
講中文都講到1999咁
8個都鐘意淨係反感周子瑜

原來有人咁覺!16個陣唱中文歌難聽到 話就話算係跳舞派 但其實純粹係跳到隻舞
完全唔覺得周子瑜靚
又黑又黃 隻腳又粗
而家塊面越黎越大
得d盲粉先會吹奏佢個樣
講中文都講到1999咁

但係d人話佢真人正過上鏡好多!塊面無影相咁大!

網上有曬圖都話人anti......做咩咁多隊唔話要話rv 姐,同埋sm 呢間工廠有間整型公司韓國人自己都知啦!連韓國節目都有講,記得有一集最強天團個主持人大膽到當面問少時呢個問題
利伸:曾經好鍾意sunny

嘩 好想知
問題組合個樣一式一樣

rv除左irene有對比圖之外仲有邊個 我冇話佢地冇整 但唔係大執囉
講到淨得sm d團有整咁

我覺得wendy出道到兒家有執過既 以前對腳粗啲 兒家好幼
而且五個皮膚都好白 佢地做手術應該冇 微整應該有喇

RV 除咗Cody思想太過前衛 有冇咩缺點

講起wendy我都唔明點解紅唔起咁 唔特別多人識咁
佢啡頭髮長曲出道前勁靚女,youtube有mine 同halo cover唱得勁好聽 希望佢將來有機會發展到好似太妍咁成功 唔希望sm哂咗佢份實力

佢幫disney唱主題曲算係好開始啦

有人講MyTime喎識貨 日日都聽朋友問我男人老狗聽乜嘢迪士尼之歌

wendy張學生相真係不得了
完全唔覺得周子瑜靚
又黑又黃 隻腳又粗
而家塊面越黎越大
得d盲粉先會吹奏佢個樣
講中文都講到1999咁

唔關盲粉事應該係泡菜個邊鍾意呢type
個個節目都吹奏佢
純計樣我都唔覺佢係twice 最靚
完全唔覺得周子瑜靚
又黑又黃 隻腳又粗
而家塊面越黎越大
得d盲粉先會吹奏佢個樣
講中文都講到1999咁

個個節目都吹奏佢

台灣吹奏佢又關人事
睇原blackpink最睇twice d live
點解twice咁廢都可以紅
Btw 我最鍾意exid率智
完全唔覺得周子瑜靚
又黑又黃 隻腳又粗
而家塊面越黎越大
得d盲粉先會吹奏佢個樣
講中文都講到1999咁

個個節目都吹奏佢

各花入各眼啦呢d!d外國人都覺得佢正!我都覺得佢最靚!
絕對認同啦 除左定延真係有d料到,其他人都係得外表既花瓶 唔明點解咁多人鍾意

上次討論twice
Youtube views
tt 已經幾接近少時Gee

宜家已經超越左 仲好接近少時I got a boy
超過就係韓國女團最多觀看人次Youtube歌曲

其實我覺得like 數緊要d,起碼証明到粉絲多d
完全唔覺得周子瑜靚
又黑又黃 隻腳又粗
而家塊面越黎越大
得d盲粉先會吹奏佢個樣
講中文都講到1999咁

個個節目都吹奏佢

台灣吹奏佢又關人事

韓國節目都吹奏佢啦

上次討論twice

佢地唔係得youtube 銷量都贏晒4代團
點屌都好遲幾年變硬集體回憶

上次討論twice

都係個句啦 幾年前嘅views同依架根本冇得比 以前邊有咁普及
真係想聽歌咪聽mamamoo囉
有幾多女團真係唱得呀,分開偶像派實力派黎睇咪算囉
講真,有幾多團可以咁有話題性
講啤啤嘅post可能10頁都去唔到
呢方面睇已經屌打其實他團啦

如果你覺得靠垃圾冇實力去創造話題性都叫實力既一種咁我都冇計

上次討論twice

無啦啦又點會去刷一部四年前嘅mv
i got a boy 聽兩三次到好快厭
會自動挑選其他歌
the boy gee oh
日本妹真係加好多分,淨係樣靚日本妹已經夠殺,如果換做中國人/秦國人就唔會咁紅

上次討論twice

都係個句啦 幾年前嘅views同依架根本冇得比 以前邊有咁普及

唔好用以前啲科技同依加比

網上有曬圖都話人anti......做咩咁多隊唔話要話rv 姐,同埋sm 呢間工廠有間整型公司韓國人自己都知啦!連韓國節目都有講,記得有一集最強天團個主持人大膽到當面問少時呢個問題
利伸:曾經好鍾意sunny

嘩 好想知
問題組合個樣一式一樣

rv除左irene有對比圖之外仲有邊個 我冇話佢地冇整 但唔係大執囉
講到淨得sm d團有整咁

我覺得wendy出道到兒家有執過既 以前對腳粗啲 兒家好幼
而且五個皮膚都好白 佢地做手術應該冇 微整應該有喇

RV 除咗Cody思想太過前衛 有冇咩缺點

講起wendy我都唔明點解紅唔起咁 唔特別多人識咁
佢啡頭髮長曲出道前勁靚女,youtube有mine 同halo cover唱得勁好聽 希望佢將來有機會發展到好似太妍咁成功 唔希望sm哂咗佢份實力

佢幫disney唱主題曲算係好開始啦

有人講MyTime喎識貨 日日都聽朋友問我男人老狗聽乜嘢迪士尼之歌

wendy張學生相真係不得了

媽媽般溫柔嘅微笑

上次討論twice

女團之中 又有邊隊views可以同到少時相比
好似唔太關普及事

通常刷到一億之後唔刷

上次討論twice

。。。
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞