twice係kpop界垃圾 毫無實力

1001 回覆
868 Like 193 Dislike
好鐘意定延
但係整體實力真係唔夠同期嗰啲好多都唔好擺2ne1同Snsd岀嚟講啦

唉 屌 same here...
認同,真係冇乜邊個好唱得
iu bb屌打晒

泰妍 恩地 孝琳不服
雖然iu都係最勁

率智 Wendy Mamamoo不服
雖然iu真係屈機
iu bb屌打晒

泰妍 恩地 孝琳不服
雖然iu都係最勁

恩地
iu bb屌打晒

泰妍 恩地 孝琳不服
雖然iu都係最勁

睇咩歌遮 要多d power既 孝琳會有力好多
不過要柔情d iu又好d

岩呀 iu唱唔到孝琳 ailee果種power出黎
其他就iu既好正
Twice=少時? 收下皮先啦
唔好拎觀看次數打飛機啦 隊隊fans係咁刷架啦
一個泰妍都夠收你地皮啦
而家上左神枱轉做其他野咋

sorry我覺得sunny一個都收得哂佢地皮
再唔係tiffany 徐賢都得

用出道就十年嘅前輩同twice比 少時開頭咪又係比人踩到好似而家你地踩twice咁

咁用Mamamoo同Twice比囉 都係出道多一年 點睇

勁阿 可惜有實力都未必紅過d無乜實力嘅
一個泰妍都夠收你地皮啦

用出道就十年嘅前輩同twice比 少時開頭咪又係比人踩到好似而家你地踩twice咁

陣間once又咪話 連登繼續踩 twice係韓國繼續紅
iu bb屌打晒

泰妍 恩地 孝琳不服
雖然iu都係最勁

個人覺得iu把聲好撚難聽 但作既歌係幾好既

下iu把聲點會難聽
我覺得佢唱抒情歌好有感染力
拎少時同twice比係咪痴線 人地出道成十年
就算少時初期出道比人踩 果陣既實力都拋twice十幾條街
齋睇上面itnw就睇到 唱得跳得
Twice ??上面條片 坐係到唔洗郁都唱到一堆屎咁
仲好意思拎兩個比
一個泰妍都夠收你地皮啦

繼續轉移話題 繼續自嗨
睇消音真係災難黎 一係走哂音 一係就完全唔唱
iu bb屌打晒

泰妍 恩地 孝琳不服
雖然iu都係最勁

其他就iu既好正

好中意孝琳果把聲 好撚正
之前有話人sana有機會入e girls
咪玩啦 唱又唔得跳又唔得
https://www.facebook.com/PDKMrRemoved/videos/1118126718217981/
實有人話好普通姐
係人都得

唔係係人都得 係好肯定全部女團都得姐
好鐘意定延
但係整體實力真係唔夠同期嗰啲好多都唔好擺2ne1同Snsd岀嚟講啦

唉 屌 same here...

真係加油啦⋯⋯
iu bb屌打晒

泰妍 恩地 孝琳不服
雖然iu都係最勁

恩地

恩地無得輸
iu bb屌打晒

泰妍 恩地 孝琳不服
雖然iu都係最勁

個人覺得iu把聲好撚難聽 但作既歌係幾好既

下iu把聲點會難聽
我覺得佢唱抒情歌好有感染力

我中意leehi果種聲 iu唔啱我 我冇話佢廢既意思
一個泰妍都夠收你地皮啦

佢地又真係無講錯, 我覺得twice似係有排紅
除非jyp唔繼續捧佢地

喺2ne1面前全部都係垃圾,大家唔洗再喺井底扮勁

但恕我講句 我唔否認你個username係有樣
但唱live實力的確麻麻

就算dara聲底薄 都叫穩定呀!
唱到cd出黎 佢係唔夠三位成員好 但舞台魅力、唱跳都係average之上 同期除左4min可以比較 冇其他

一直都覺2ne1 解散好可惜
邊有人估到當年mama 就最後live
YG 正仆街

聽下dara喺近期套電影唱ost先再講

我話唱live呀 盲撚咗?

https://youtu.be/HVNAGC_C93k
唔覺 dara 差 ,係其他三個勁

你地係咪盲撚咗 我話麻麻未去到差嘅程度 想當年i am the best年代我日日loop佢地d歌 等佢地上show唱live 我都係佢地音飯 無可否認dara識唱歌 但其他三人先真正唱跳得 dara唱live真係唔係太穩定 可能佢把聲 可能佢同事唱功太勁 有對比就有傷害

電影ost咪有live囉傻鳩,google下好難?
iu bb屌打晒

泰妍 恩地 孝琳不服
雖然iu都係最勁

恩地

恩地又係正
一個泰妍都夠收你地皮啦

反正都繼續紅 咁就繼續睇踩啦
iu bb屌打晒

泰妍 恩地 孝琳不服
雖然iu都係最勁

其他就iu既好正

好中意孝琳果把聲 好撚正

用iu同泰妍比就差唔多姐
用孝琳 完完全全係第種style
一個泰妍都夠收你地皮啦

佢地又真係無講錯, 我覺得twice似係有排紅
除非jyp唔繼續捧佢地

放長雙眼睇紅到幾年
如果繼續出良曲真係幾羨慕佢地
依家d女團成日轉風格搞到人氣跌
佢地好似唔多敢
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞