twice係kpop界垃圾 毫無實力

1001 回覆
868 Like 193 Dislike
少時吊打twice啦唔洗講
itnw我今時今日仲loop梗

垃圾歌都loop咁耐

出返黎啦 如果少時係垃圾咁TWICE點撚算
賤過地底泥

講snsd都唔係好twice好多
咪又係得個三份一識唱

走埋Jessica

唔該睇下MR REMOVED先
先唔講少時本來有5個主唱
其他4個領舞邊個唔唱得先

之前第一次睇少時mr removed好撚勁喎 同cd一樣咁
kpop本身就係垃圾堆,有舊垃圾好正常
又轉移視線屌哂成個kpop

once

無轉移視線呀,成班反kpop 撚入左來喎
不如你講下邊隊女團kpop係有實力(唔賣肉)

sistar有實力女團不二之選

mamamoo

2ne1

喺2ne1面前全部都係垃圾,大家唔洗再喺井底扮勁

唔好再講 好掛住佢地
minzy solo好好聽呀 superwoman
https://youtu.be/E3Iry-pjQWs
blackpink d舞難勁多 twice有九個人每人唱少少都

cd咁
twice而家求其岀d歌都會一位 又唔係好好聽 真係不了
其實彩瑛既rap係有水準

垃圾歌都loop咁耐

賤過地底泥

咪又係得個三份一識唱

走埋Jessica

同樣係口水歌 GEE MR REMOVED簡直神啦
泰妍仲要唱高音
live 有一定實力既新人有 red velvet
舊一批有 mamamoo sistar 2ne1

其實RV同Mamamoo同年出道

講開又好似係wo sorry
唔係好記得d 年份
Mamamoo由好早開始已經覺得唔只係idol group

同意 Mamamoo真係短短出道三年 已經唔可以用idol group形容佢地
唱歌,表演能力同綜藝感真係屌打晒99%近呢幾年出嚟嘅

Mamamoo真係冇得頂 華莎

夠膽係上台到改詞(eg 青龍電影獎) , 上音樂節目打歌個陣交換part唱, 係音樂節目到攞完一位走去觀眾席到同fans合唱 已經足以屌打晒

彩瑛 兔牙 定延都OK

mamamoo

2ne1

唔好再講 好掛住佢地
minzy solo好好聽呀 superwoman

班二三線團fans即刻收晒聲
live 有一定實力既新人有 red velvet
舊一批有 mamamoo sistar 2ne1

其實RV同Mamamoo同年出道

講開又好似係wo sorry
唔係好記得d 年份
Mamamoo由好早開始已經覺得唔只係idol group

同意 Mamamoo真係短短出道三年 已經唔可以用idol group形容佢地
唱歌,表演能力同綜藝感真係屌打晒99%近呢幾年出嚟嘅

Mamamoo真係冇得頂 華莎

夠膽係上台到改詞(eg 青龍電影獎) , 上音樂節目打歌個陣交換part唱, 係音樂節目到攞完一位走去觀眾席到同fans合唱 已經足以屌打晒

邊隊新團夠膽咁做

要同個多賢分part真係
Twice = Trash

btw X Japan 可以完勝成個K pop

九唔搭八wo清
正如無人會搵李雲迪同x japan或者visual kei比

X Japan慢同快歌都完勝
同埋太少人識,想介紹多d好嘢俾大家,唔好局限於K pop

We are X

得你一個識欣賞有春用咩
X Japan Live近年差咗

要高質既 兩樣都可以正既
我係兩樣都有聽

adder x japan live差左好多 而且重組後啲歌開始有既定模式 首首個flow都好似 真心失望
其實真係睇唔到twice有邊到可以同少時比較
成日拎破記錄黎打飛機,依家科技+節目同以前差幾遠呀
唔講大量刷點擊softwares當年係冇, 當年電腦都唔係個個屋企都有啦

垃圾歌都loop咁耐

賤過地底泥

咪又係得個三份一識唱

走埋Jessica

少時初出道都好多人踩live 垃圾
只不過twice 劣既程度
真係仲誇張過當年少時

果時少時多黑料 我覺得似黑人品多過現場

mamamoo

2ne1

但恕我講句 我唔否認你個username係有樣
但唱live實力的確麻麻

就算dara聲底薄 都叫穩定呀!
唱到cd出黎 佢係唔夠三位成員好 但舞台魅力、唱跳都係average之上 同期除左4min可以比較 冇其他

要同個多賢分part真係

多賢跳tt個扮慘樣真係睇到有陰影
綜藝成班毫舞綜藝感 一碌木 mc hold得幾撚辛苦 睇到自己都覺得尷尬 上過綜藝咁多次都冇反應學咩人做藝人?

exact7ly 雖然都幾鍾意佢地某幾個 但weekly idol 個啲真係悶撚到 唔知係怕醜定真係咁弱

垃圾歌都loop咁耐

賤過地底泥

咪又係得個三份一識唱

snsd主唱走音大把片睇

走音緊係有
鬼叫人地挑戰難度飄高音
好過TWICE 假音都難聽過人

又兜

有邊個無走過音 張學友live唱我醒著做夢都會走
但少時啲歌同twice d歌好似無得比喎

垃圾歌都loop咁耐

賤過地底泥

咪又係得個三份一識唱

走埋Jessica

唔洗睇mr removed,睇初期綜藝佢地都成日清唱啦
其實真係睇唔到twice有邊到可以同少時比較
成日拎破記錄黎打飛機,依家科技+節目同以前差幾遠呀
唔講大量刷點擊softwares當年係冇, 當年電腦都唔係個個屋企都有啦

少時又唔係收左皮 前年都仲有出歌呀
綜藝成班毫舞綜藝感 一碌木 mc hold得幾撚辛苦 睇到自己都覺得尷尬 上過綜藝咁多次都冇反應學咩人做藝人?

exact7ly 雖然都幾鍾意佢地某幾個 但weekly idol 個啲真係悶撚到 唔知係怕醜定真係咁弱

我有fd係once, 佢話佢地上weekly idol靜得來都幾好笑呀
其實大家都知twice係靠樣,洗腦歌同包裝紅架啦,fans中意佢地都唔會係因為佢地有實力啦
直接認自己偶像有不足好難咩
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞