twice係kpop界垃圾 毫無實力

1001 回覆
868 Like 193 Dislike
韓國人鐘意你又吹佢唔涱
live 有一定實力既新人有 red velvet
舊一批有 mamamoo sistar 2ne1

其實RV同Mamamoo同年出道

講開又好似係wo sorry
唔係好記得d 年份
Mamamoo由好早開始已經覺得唔只係idol group

同意 Mamamoo真係短短出道三年 已經唔可以用idol group形容佢地
唱歌,表演能力同綜藝感真係屌打晒99%近呢幾年出嚟嘅

Mamamoo真係冇得頂 華莎

華莎同輝人
我中意mina
但上述live片真係好撚難聽
Apink世界第一
自從twice紅左我都唔敢笑akb

咩叫肥秋團

akb48
ske48
nmb48
hkt48
ngt48
stu48
乃木坂46
欅坂46
以上咁多團

專心講番kpop算啦
Apink世界第一

咩叫肥秋團

akb48
ske48
nmb48
hkt48
ngt48
stu48
乃木坂46
欅坂46
以上咁多團

專心講番kpop算啦

未到吊打既但真心有得比
都係返去kpop
支持ioi同blackpink

ioi
真心問 kpop 有邊個有實力?而唔係靠編曲作曲幫手?

akmu
所有歌作曲作詞編曲 李燦赫
冇人幫

頭先上youtube睇之前仲以為river啲舞好勁好難跳
留名
kpop界?kpop界有咩係有實力請問

5人東神

有生之年會唔會合體到
https://youtu.be/qGd-TEyC23c
乜k pop有啲咁嘅歌咩
老老柒柒
我覺得akmu其實好正
佢地喺韓國紅唔紅?歌好聽唱功又勁唔洗再講
綜藝感都超強
上節目好笑到仆街

Akmu正到暈 曲自己作詞自己寫 live又唱得好鬼正
不過算啦個個睇樣

係啦係啦 成隊冇實力 垃圾 靠樣上位可以紅幾耐呀

我又想知你岩邊隊?
你冇樣 邊個睇呀
跳得幾勁都冇用啦

Gfriend

好唔天然 不了

要天然 就SM嘅red velvet啦 五個天然到不得了

irene同wendy預左有人講 其餘嗰3個都俾人話佢地天然
係anti咪直線啲囉

Seulgi Joy Yeri個樣同以前冇變 Irene變靚咗 Wendy睇出道前唱歌條片都見到個樣冇分別 係瘦咗
講起 臉紅的思春期 都好正
主唱把聲夠特別
到依家都仲聽到galaxy

ioi

Gfriend

好唔天然 不了

你係真唔係呀? sm 團喎⋯⋯天然?你話佢地唱歌勁個d無問題,但天然就...! 網上有圖! 我覺得exid 就無整

比起rv exid似整得多d

擺明anti啦 樓上上真心到
不過話我知有邊團冇整

網上有曬圖都話人anti......做咩咁多隊唔話要話rv 姐,同埋sm 呢間工廠有間整型公司韓國人自己都知啦!連韓國節目都有講,記得有一集最強天團個主持人大膽到當面問少時呢個問題
利伸:曾經好鍾意sunny

我又想知你岩邊隊?
你冇樣 邊個睇呀
跳得幾勁都冇用啦

Gfriend

好唔天然 不了

你係真唔係呀? sm 團喎⋯⋯天然?你話佢地唱歌勁個d無問題,但天然就...! 網上有圖! 我覺得exid 就無整

比起rv exid似整得多d

exid似整得勁啲 Le個鼻一路變緊 不過算啦人地rapper靠作曲實力唔靠樣

會俾支那杯葛,不了

想問各位kpop fans周子喻事件之後仲有無係節目/mv上面見到青天白日滿地紅
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞