twice係kpop界垃圾 毫無實力

1001 回覆
868 Like 193 Dislike
Jyp不嬲sell樣,要實力既大公司多數都係YG ,但產量少囉
一齊聽下live
https://youtu.be/W79bzJ98quo

其實宜家係17年5月

https://youtu.be/gu2FmGJ9KKc

4個月前都拎黎講?而家已經進步左好多了
Twice=少時? 收下皮先啦
唔好拎觀看次數打飛機啦 隊隊fans係咁刷架啦
一個泰妍都夠收你地皮啦
而家上左神枱轉做其他野咋

sorry我覺得sunny一個都收得哂佢地皮
再唔係tiffany 徐賢都得

sunny已經足以挑TaeTae Sica不過佢自己唔肯唱推曬啲ost
一個泰妍都夠收你地皮啦

你地討論拉其他團落水
唔好入粉絲數
香港幾多人屌人地韓國照樣紅
認同,真係冇乜邊個好唱得
iu bb屌打晒
真係好似你地講到咁差咪又係紅 你地話佢地唱歌rap差都算 跳舞綜藝呢d好主觀 d編舞簡單都係公司問題咁都賴落佢地跳舞廢到 綜藝睇d vlive 簽唱會果d其實都幾好笑有時

唔係呀嘛 主觀極你都唔會話twice係活躍囉 點解bp啲舞又會咁難先?因為編舞既知佢地有實力囉 因為公司知twice舞底廢咪比小學雞舞佢地跳囉
https://youtu.be/V1pP0_Rx0Uc

jyp 你聽嗰陣有冇覺得twice哂咗首歌?
唔聽kpop
想問有冇真係唱得嘅團

mamamoo

btob

Btob真係正
自己作歌 又唱得 又好笑
一個泰妍都夠收你地皮啦

用出道就十年嘅前輩同twice比 少時開頭咪又係比人踩到好似而家你地踩twice咁
Who say momo can not sing

sana唱歌重衰過momo 成日直接唱都唔唱

喺2ne1面前全部都係垃圾,大家唔洗再喺井底扮勁

但恕我講句 我唔否認你個username係有樣
但唱live實力的確麻麻

就算dara聲底薄 都叫穩定呀!
唱到cd出黎 佢係唔夠三位成員好 但舞台魅力、唱跳都係average之上 同期除左4min可以比較 冇其他

一直都覺2ne1 解散好可惜
邊有人估到當年mama 就最後live
YG 正仆街

聽下dara喺近期套電影唱ost先再講

我話唱live呀 盲撚咗?

https://youtu.be/HVNAGC_C93k
唔覺 dara 差 ,係其他三個勁

你地係咪盲撚咗 我話麻麻未去到差嘅程度 想當年i am the best年代我日日loop佢地d歌 等佢地上show唱live 我都係佢地音飯 無可否認dara識唱歌 但其他三人先真正唱跳得 dara唱live真係唔係太穩定 可能佢把聲 可能佢同事唱功太勁 有對比就有傷害
一個泰妍都夠收你地皮啦

sunny已經足以挑TaeTae Sica不過佢自己唔肯唱推曬啲ost

咁又誇張左 但sunny高音唔係講笑
話哂都係以前少時第5主唱
https://www.youtube.com/watch?v=3Ft7et-8P6w
一個泰妍都夠收你地皮啦

你地討論拉其他團落水
唔好入粉絲數
香港幾多人屌人地韓國照樣紅

每個時代緊有一兩隊紅既
Keep得長先再講啦
唔聽kpop
想問有冇真係唱得嘅團

mamamoo

btob

Btob真係正

mamamoo bts btob
一個泰妍都夠收你地皮啦

用出道就十年嘅前輩同twice比 少時開頭咪又係比人踩到好似而家你地踩twice咁

咁用Mamamoo同Twice比囉 都係出道多一年 點睇
唔好再推啦
唔係班once 會嬲嬲豬架
真係好似你地講到咁差咪又係紅 你地話佢地唱歌rap差都算 跳舞綜藝呢d好主觀 d編舞簡單都係公司問題咁都賴落佢地跳舞廢到 綜藝睇d vlive 簽唱會果d其實都幾好笑有時

唔係呀嘛 主觀極你都唔會話twice係活躍囉 點解bp啲舞又會咁難先?因為編舞既知佢地有實力囉 因為公司知twice舞底廢咪比小學雞舞佢地跳囉

點會係呢個係原因呀!
iu bb屌打晒

泰妍 恩地 孝琳不服
雖然iu都係最勁
一個泰妍都夠收你地皮啦

咁又誇張左 但sunny高音唔係講笑
話哂都係以前少時第5主唱
https://www.youtube.com/watch?v=3Ft7et-8P6w

我覺得係因為李秀滿嘅姪女所以唔可以太高調
唔聽kpop
想問有冇真係唱得嘅團

mamamoo

btob

Btob真係正

BTOB😚
iu bb屌打晒

泰妍 恩地 孝琳不服
雖然iu都係最勁

睇咩歌遮 要多d power既 孝琳會有力好多
不過要柔情d iu又好d
iu bb屌打晒

泰妍 恩地 孝琳不服
雖然iu都係最勁

個人覺得iu把聲好撚難聽 但作既歌係幾好既
一個泰妍都夠收你地皮啦

咁用Mamamoo同Twice比囉 都係出道多一年 點睇

頭先講左主要係多假既黑料 所以連實力黑埋
實力既話出道live已經嚇到twice標尿
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞