twice係kpop界垃圾 毫無實力

1001 回覆
868 Like 193 Dislike
只可以講twice係靠吹奏而紅
Twice既marketing 搵gimmick 上位
On9 shyshyshy令佢地變大勢 一發不可收拾
每次垃圾歌回歸都可以音源第一

最尾果句真係好撚認同 前排首tt難聽到食撚曬屎都成日拎一位 可唔可以比我耳仔抖下
進步緊又睇唔睇到先 一味係到屌屌屌

進乜撚呀 跳舞呀 ?人地進一大步 佢地得少少成班fans就打曬飛機
Cheerup比人屌live炒車炒到仆街 TT好返少少就讚
屌你啦 一隊有實力既女團應該連炒車都唔會架嘛 你出去睇下其他人live有冇佢地咁撚誇張

樣都係實力嘅一部分

係啦係啦 成隊冇實力 垃圾 靠樣上位可以紅幾耐呀
睇佢地cheer 下up 好過睇埋d 淫舞啦
厭喇

你中意睇弱智小學雞舞

要聽歌睇舞唔使睇女團啦
依家都仲做到呢種清新活力既形象抵佢紅

有幾活力? 成碌木既綜藝都叫活力咁成個kpop界應該冇靜態藝人啦

睇你取捨姐
上綜藝搞笑又輕鬆既咪比左老江湖感覺人
反而柒下柒下咁咪比到pure feel

其實佢地都唔係柒下柒下 係冇反應 冇反應冇反應呀

咩綜㙯,想睇下
靠歌紅既垃圾
只可以講twice係靠吹奏而紅
Twice既marketing 搵gimmick 上位
On9 shyshyshy令佢地變大勢 一發不可收拾
每次垃圾歌回歸都可以音源第一

最尾果句真係好撚認同 前排首tt難聽到食撚曬屎都成日拎一位 可唔可以比我耳仔抖下

Just like tt
老母hea 老母hea

進乜撚呀 跳舞呀 ?人地進一大步 佢地得少少成班fans就打曬飛機
屌你啦 一隊有實力既女團應該連炒車都唔會架嘛 你出去睇下其他人live有冇佢地咁撚誇張

樣都係實力嘅一部分

我又想知你岩邊隊?
你冇樣 邊個睇呀
跳得幾勁都冇用啲
Red Velvet
靠歌紅既垃圾

人帶歌似d 喎
佢地d 歌比其他團唱點會紅
靠歌紅既垃圾

笑話黎架

樣都係實力嘅一部分

我又想知你岩邊隊?
你冇樣 邊個睇呀
跳得幾勁都冇用啦

樣都係實力嘅一部分

我又想知你岩邊隊?
你冇樣 邊個睇呀
跳得幾勁都冇用啲

個個女團都有樣ching

樣都係實力嘅一部分

我又想知你岩邊隊?
你冇樣 邊個睇呀
跳得幾勁都冇用啦

Gfriend
純粹入黎睇打交

乜又係你呀清
靠歌紅既垃圾

人帶歌似d 喎

你試下拎首垃圾tt比其他隊唱 跌撚埋出榜啦
靠歌紅既垃圾

人帶歌似d 喎

下 我黑佢地都覺得首首都咁好聽啵
全部泡菜都係垃圾
仲有個賣點應該係佢地無咩整容樣?
其他團有個別真係好礙眼

樣都係實力嘅一部分

我又想知你岩邊隊?
你冇樣 邊個睇呀
跳得幾勁都冇用啲

只想講 kpop柒極永遠有個譜 要紅落去就要有強既實力
仲有個賣點應該係佢地無咩整容樣?
其他團有個別真係好礙眼

冇咩 兔仔牙果個有整啦
樣真係幾靚
Live 真係
Cheer up 係幾正
但tt 聽幾次已經好厭
Knock knock 都好難聽

樣都係實力嘅一部分

我又想知你岩邊隊?
你冇樣 邊個睇呀
跳得幾勁都冇用啲

只想講 kpop柒極永遠有個譜 要紅落去就要有強既實力

女團隊隊都係五年內收皮嫁啦除左一隊
諗咁遠做咩
等睇垃圾腦殘護主犬
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞