twice係kpop界垃圾 毫無實力

1001 回覆
868 Like 193 Dislike

網上有曬圖都話人anti......做咩咁多隊唔話要話rv 姐,同埋sm 呢間工廠有間整型公司韓國人自己都知啦!連韓國節目都有講,記得有一集最強天團個主持人大膽到當面問少時呢個問題
利伸:曾經好鍾意sunny

嘩 好想知
問題組合個樣一式一樣

rv除左irene有對比圖之外仲有邊個 我冇話佢地冇整 但唔係大執囉
講到淨得sm d團有整咁

我覺得wendy出道到兒家有執過既 以前對腳粗啲 兒家好幼
而且五個皮膚都好白 佢地做手術應該冇 微整應該有喇

RV 除咗Cody思想太過前衛 有冇咩缺點

講起wendy我都唔明點解紅唔起咁 唔特別多人識咁
佢啡頭髮長曲出道前勁靚女,youtube有mine 同halo cover唱得勁好聽 希望佢將來有機會發展到好似太妍咁成功 唔希望sm哂咗佢份實力

佢幫disney唱主題曲算係好開始啦

有人講MyTime喎識貨 日日都聽朋友問我男人老狗聽乜嘢迪士尼之歌

RV 除咗Cody思想太過前衛 有冇咩缺點

講起wendy我都唔明點解紅唔起咁 唔特別多人識咁
佢啡頭髮長曲出道前勁靚女,youtube有mine 同halo cover唱得勁好聽 希望佢將來有機會發展到好似太妍咁成功 唔希望sm哂咗佢份實力

出道前聽佢唱because i love you已經深深被吸引 個mv仲要好靚 點知出道後冇咗個種feel 怪sm 加上佢個種媽媽般嘅溫暖真係好正 佢值得紅過twice

Wendy 就應該係真係靠減肥 雖然出道前好肥 但五官都一樣 想知joy整咗咩

其實我想知明明vocal 係Wendy
點解sm 反而成日比新歌joy 唱

你應該聽緊joy新戲啲ost

唔係bo, 之前仲有首同2am 一齊唱

可能佢把聲特別掛
見到標題即刻入黎放低個正皮先
佢地根本無經歷過好似其他團咁慢慢由低打上頂既過程,一出道就到頂,冇實力得個樣
睇埋live真係不了

不同意,因為佢地出道曲成績都唔好,之後仲要比千萬大陸人吊先捱過到,都好堅強架啦!
女子組合做到鄰家女孩形象就贏一半
講易做就難
twins 都係咁贏到

twi字頭嘅實力都係咁上下
blackpink影響力無twice高? 睇多的資料再講野啦 本身都已經遲出道過twice 計返埋的時間都高過twice啦係咪啊
利申:之前一開始係由gsd轉會去twice 因為gsd太耐無cb 但係去到11月一聽完首stay 即刻停唔到 做埋fans 有時留意一吓rose會無啦啦唱英文歌
最近vapp同lisa搭緊車佢唱咗一小段coming home 勁正

真心bp 係唔錯,不過唔係真係好得咁緊要,之前yg 出品必屬佳品影響左我,我覺得都都係2ne1 正好多!佢地既歌怪得來好聽,樣唔靚但型,好啱d歌!CL d rap 同面部表情一流,比Jennie 同lisa 好好多

正解
唔會再有第二隊2ne1 員有翻版

唔知點解個個都話佢地靚,但我真係無咩感覺.........可能d 粉絲覺得佢地正過2ne1 就覺得好正,我覺得Jennie 個樣好似個個rapper jessi

外表好過師姐又點 舞台魅力師姐一半
btw 始終覺得係翻版
blackpink影響力無twice高? 睇多的資料再講野啦 本身都已經遲出道過twice 計返埋的時間都高過twice啦係咪啊
利申:之前一開始係由gsd轉會去twice 因為gsd太耐無cb 但係去到11月一聽完首stay 即刻停唔到 做埋fans 有時留意一吓rose會無啦啦唱英文歌
最近vapp同lisa搭緊車佢唱咗一小段coming home 勁正

真心bp 係唔錯,不過唔係真係好得咁緊要,之前yg 出品必屬佳品影響左我,我覺得都都係2ne1 正好多!佢地既歌怪得來好聽,樣唔靚但型,好啱d歌!CL d rap 同面部表情一流,比Jennie 同lisa 好好多

正解

唔知點解個個都話佢地靚,但我真係無咩感覺.........可能d 粉絲覺得佢地正過2ne1 就覺得好正,我覺得Jennie 個樣好似個個rapper jessi

你班blinks唔係侮辱2ne1好冇
不如你講下邊隊女團kpop係有實力(唔賣肉)

sistar有實力女團不二之選

mamamoo

rap果個唔識評啦
其他三個唱live都係食cd, 次次都係全開咪唱live,唔好再話kpop無實力團
不過佢地唔賣樣唔賣可愛先少男fans姐

覺得solar好靚好可愛
見到標題即刻入黎放低個正皮先
佢地根本無經歷過好似其他團咁慢慢由低打上頂既過程,一出道就到頂,冇實力得個樣
睇埋live真係不了

秀晶bb

一齊聽下live
https://youtu.be/W79bzJ98quo

Once:
1)佢地忙呀,冇時間練歌
2)慢慢黎啦,進步左好多喇
3)吹呀,唔唱得都拎晒大獎繼續紅
4)sana病左呀,所以唱唔到
5)樣同運氣都係實力

之前睇過個電台live 唱ooh ahh
企係度唱咋,已經唔洗跳埋舞Nayeon都可以唱走音 仲要唔止一次
睇樣姐,有咩所謂
講易做就難
twins 都係咁贏到

你估間間公司都係英皇 jyp一遇到意外就放棄女團

正解

唔係囉,jisoo世界級
個人認為子瑜唔算好靚,日本line就正好多
一齊聽下live
https://youtu.be/W79bzJ98quo

Once:
1)佢地忙呀,冇時間練歌
2)慢慢黎啦,進步左好多喇
3)吹呀,唔唱得都拎晒大獎繼續紅
4)sana病左呀,所以唱唔到
5)樣同運氣都係實力

好mean
樣靚都係實力嘅一種,只不過唔紅得耐姐
我肯定唔會再有一隊好似少女時代咁紅咁多年,一定係有起有伏,所以放長雙眼啦
講易做就難
twins 都係咁贏到

大猩猩應該算係有d 人情味喎
一塊璞玉要經過長時間雕琢歲月洗禮成會成為一塊好玉
而唔係短時間內求其打磨就放上台就話係好玉
樣靚都係實力嘅一種,只不過唔紅得耐姐
我肯定唔會再有一隊好似少女時代咁紅咁多年,一定係有起有伏,所以放長雙眼啦

所有野都係睇間公司個管理策略啦!我都認為JYP 唔會令到佢地紅到落去
Jyp有冇出過勁vocal
留名等睇人屈你係筆地
講易做就難
twins 都係咁贏到

大猩猩應該算係有d 人情味喎

佢係睇下啲人得唔得㗎啫 WG一睇落去唔得就即刻解散
完全唔覺得周子瑜靚
又黑又黃 隻腳又粗
而家塊面越黎越大
得d盲粉先會吹奏佢個樣
講中文都講到1999咁
8個都鐘意淨係反感周子瑜

台妹好易走樣
講真,有幾多團可以咁有話題性
講啤啤嘅post可能10頁都去唔到
呢方面睇已經屌打其實他團啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞