twice係kpop界垃圾 毫無實力

1001 回覆
868 Like 193 Dislike
要因為紅而盲反嘅話
一早就盲反咗少時,WG啦
係要揀你twice嚟反?

啱呀 點解我地buy少時但又反twice先 唔係冇原因架囉

「我地」 係指邊d 相信你開post講少時一樣會比人屌 到時d人又攞日本同韓國比 根本呢到反韓=道理
大部分反韓嘅連登仔咪又係借踩韓抬日

歐美經常被無視

無錯!英美d band 真係好正,尤其metal

歐美經常被無視

babymetal都高汁過泡菜班垃圾
紅到冇計嘅 但紅唔紅得耐就真係要放長雙眼 唔好講十年後 五年後仲會有人聽呢啲歌?
其實當我膚淺 YouTube likes BLACKPINK 多過twice 多多聲 twice dislike 多過其他groups以倍黎計 大把明眼人
認真 撐呢啲女團有幾多真係聽歌 大部分都係討論邊個女靚啲身材好啲

歐美經常被無視

babymetal都高汁過泡菜班垃圾

和樂器都好正,可以用日本人樂器玩到同rock 合為一體
紅到冇計嘅 但紅唔紅得耐就真係要放長雙眼 唔好講十年後 五年後仲會有人聽呢啲歌?
其實當我膚淺 YouTube likes BLACKPINK 多過twice 多多聲 twice dislike 多過其他groups以倍黎計 大把明眼人

既然講起dislike 大把所謂明眼人咪又係為反而反 twice無乜實力又紅到喎大把人眼紅

終於有人講,所以我覺得bp 先係最紅同第一,點解d人會話twice 最紅?
IU一個屌晒成隊twice

屌打先岩

之前先有班once係度話IU過氣,要避開twice所以4月cb
結果twice5月先至cb
真係唔知邊個避邊個啦

IU屌打twice囉
主打歌仲搵埋GD
但係momo世界第一喎
人地係跳呀 你試下呀 大動作點唱呀

上面有少時又跳又唱高音既片 睇完再黎駁我

https://youtu.be/bmQVpxrWeZE
睇多條
其實與其罵twice無實力,不如討論下kpop既風氣,d人中意睇樣同聽罐頭洗腦歌,跳舞團十隊有九隊上節目都咪咀,但係唔會有人覺得有問題,唔好話我聽半咪唔算咪咀,播出來把cd聲仲大過現場唱live把聲
係香港你唱live開一次半咪都肯定比人狂罵, 就算係twins咁廢都唔會咪咀

music bank應該咪得最少
我覺得依家整體上實力都好左
但有d都極廢eg dia

睇Sketchbook 啦
無咪嘴的

twice sketchbook都咪咀笑左
馬口至

既然講起dislike 大把所謂明眼人咪又係為反而反 twice無乜實力又紅到喎大把人眼紅

咩叫為反而反
佢地有實力而D人反佢地就真係為反而反
而家佢地冇實力 你地又話我地為反而反又話眼紅
咁我地係咪要開POST支持TWICE進步唔鬧得佢地

終於有人講,所以我覺得bp 先係最紅同第一,點解d人會話twice 最紅?

其實與其罵twice無實力,不如討論下kpop既風氣,d人中意睇樣同聽罐頭洗腦歌,跳舞團十隊有九隊上節目都咪咀,但係唔會有人覺得有問題,唔好話我聽半咪唔算咪咀,播出來把cd聲仲大過現場唱live把聲
係香港你唱live開一次半咪都肯定比人狂罵, 就算係twins咁廢都唔會咪咀

music bank應該咪得最少
我覺得依家整體上實力都好左
但有d都極廢eg dia

睇Sketchbook 啦
無咪嘴的

twice sketchbook都咪咀笑左

要因為紅而盲反嘅話
一早就盲反咗少時,WG啦
係要揀你twice嚟反?

啱呀 點解我地buy少時但又反twice先 唔係冇原因架囉

「我地」 係指邊d 相信你開post講少時一樣會比人屌 到時d人又攞日本同韓國比 根本呢到反韓=道理

我依加唔係拉到咁大講 一直focus係twice冇實力
本身冇打算用少時比 係有人提 仲有人吹到twice超越少時我先拎黎講

bp未有銷量

同埋bp ig followers好似多啲

兩隊完全唔同風格 其實唔需要拎啲團比黎比去 佢地私下都好fd 話紅過佢地既原因應該係twice 音源同銷量勁

利申:兩隊都好鐘意
進步緊又睇唔睇到先 一味係到屌屌屌

進乜撚呀 跳舞呀 ?人地進一大步 佢地得少少成班fans就打曬飛機
Cheerup比人屌live炒車炒到仆街 TT好返少少就讚
屌你啦 一隊有實力既女團應該連炒車都唔會架嘛 你出去睇下其他人live有冇佢地咁撚誇張

樣都係實力嘅一部分

係啦係啦 成隊冇實力 垃圾 靠樣上位可以紅幾耐呀

我又想知你岩邊隊?
你冇樣 邊個睇呀
跳得幾勁都冇用啲

個個女團都有樣ching

:o認真 定曲線?
進步緊又睇唔睇到先 一味係到屌屌屌

進乜撚呀 跳舞呀 ?人地進一大步 佢地得少少成班fans就打曬飛機
Cheerup比人屌live炒車炒到仆街 TT好返少少就讚
屌你啦 一隊有實力既女團應該連炒車都唔會架嘛 你出去睇下其他人live有冇佢地咁撚誇張

樣都係實力嘅一部分

係啦係啦 成隊冇實力 垃圾 靠樣上位可以紅幾耐呀

我又想知你岩邊隊?
你冇樣 邊個睇呀
跳得幾勁都冇用啲

個個女團都有樣ching

:o認真 定曲線?

邊個團差到豬兜咁你睇唔落

兩隊完全唔同風格 其實唔需要拎啲團比黎比去 佢地私下都好fd 話紅過佢地既原因應該係twice 音源同銷量勁

利申:兩隊都好鐘意

鐘意twice原因係乜
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞