twice係kpop界垃圾 毫無實力

1001 回覆
868 Like 193 Dislike
不如你講下邊隊女團kpop係有實力(唔賣肉)

sistar有實力女團不二之選

mamamoo

rap果個唔識評啦
其他三個唱live都係食cd, 次次都係全開咪唱live,唔好再話kpop無實力團
不過佢地唔賣樣唔賣可愛先少男fans姐

mamamoo

我記得有人話佢地忙到唔得閒練唱功
當堂屌出聲

屌 而家5月喇
你知唔知4個月可以進步幾多

一齊聽下進步左幾多
https://youtu.be/iHMUFHNBmZM

我想講KNOCKKNOCK隻舞仲容易過TT

0走位咁濟 基本上都係企係度唱

Twice既所有舞我睇幾次自己都學識點跳 前題係我冇舞底

我平時聽開既歌都會學舞
但TWICE D舞ON9到唔想學

就係夠簡單先國民度高
唔通d 大叔大媽小朋友睇2ne1跟住跳咩

識迎合市場喜好係好事黎既
但前提係跳唔到咁難定係驚跳太激烈走哂音呀?
Apink
Twice = Trash

btw X Japan 可以完勝成個K pop

九唔搭八wo清
正如無人會搵李雲迪同x japan或者visual kei比

X Japan慢同快歌都完勝
同埋太少人識,想介紹多d好嘢俾大家,唔好局限於K pop

We are X

得你一個識欣賞有春用咩
X Japan Live近年差咗
不如你講下邊隊女團kpop係有實力(唔賣肉)

sistar有實力女團不二之選

mamamoo

rap果個唔識評啦
其他三個唱live都係食cd, 次次都係全開咪唱live,唔好再話kpop無實力團
不過佢地唔賣樣唔賣可愛先少男fans姐

Solar明明有樣有可愛

solar係靚,但其他3個樣都麻麻
不過佢地上節目好放好玩得,女仔多數都會中意
少時吊打twice啦唔洗講
itnw我今時今日仲loop梗
講真啦 佢地只係idol 遠遠未去到係歌手
覺得twice好似akb

1 韓國人根本受日本個套但唔敢認

少女, 偶像, 欠實力, 專櫃, 周邊

一齊聽下進步左幾多
https://youtu.be/iHMUFHNBmZM

我想講KNOCKKNOCK隻舞仲容易過TT

0走位咁濟 基本上都係企係度唱

Twice既所有舞我睇幾次自己都學識點跳 前題係我冇舞底

我平時聽開既歌都會學舞
但TWICE D舞ON9到唔想學

就係夠簡單先國民度高
唔通d 大叔大媽小朋友睇2ne1跟住跳咩

識迎合市場喜好係好事黎既
但前提係跳唔到咁難定係驚跳太激烈走哂音呀?

又揀人個一刻已經知唔賣實力啦
咪幾好多種生態出黎
live 有一定實力既新人有 red velvet
舊一批有 mamamoo sistar 2ne1

其實RV同Mamamoo同年出道
Apink

夏榮

最好笑係韓飯成日笑9某啲 idol冇實力
轉個頭去追twice

垃圾歌都loop咁耐

我仲未認到rv啲樣
佢地啲live堅柒但好靚好qq
利申 彩瑛緋聞男友

最好笑係韓飯成日笑9某啲 idol冇實力
轉個頭去追twice

邊個呀?講嚟聽下
唉好鐘意定延
但係整體實力真係唔夠同期嗰啲好多都唔好擺2ne1同Snsd岀嚟講啦

我仲未認到rv啲樣

好易認ja喎
討論Koop 唔講樣貌有咩講?
成班傻仔聽一隊團隊既唱功,一齊唱你分閪到邊個唱功好咩。
韓國啲真正歌手真係好撚慘,學唱歌學十幾年。
比班小丑扭幾扭就紅過哂。

講開又好似係wo sorry
唔係好記得d 年份
Mamamoo由好早開始已經覺得唔只係idol group

垃圾歌都loop咁耐

出返黎啦 如果少時係垃圾咁TWICE點撚算
賤過地底泥
唉好鐘意定延
但係整體實力真係唔夠同期嗰啲好多都唔好擺2ne1同Snsd岀嚟講啦

jyp比定延唱多幾句啦
kpop實力咪個樣同身材囉
邊有人睇kpop係為聽歌架

無人聽既 咁直接賣寫真算吧啦
搞咁多做咩
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞