twice係kpop界垃圾 毫無實力

1001 回覆
868 Like 193 Dislike
不如你講下邊隊女團kpop係有實力(唔賣肉)

咪住先 請問twice有賣肉咩

所以咪用冇賣肉黎比較lol

Blackpink
睇佢地cheer 下up 好過睇埋d 淫舞啦
厭喇

你中意睇弱智小學雞舞

要聽歌睇舞唔使睇女團啦
依家都仲做到呢種清新活力既形象抵佢紅

Blackpink

要講可愛 lovelyz都贏啦 唱功有 歌又好聽
撐樓主
利申 子瑜迷 最愛子瑜
咁Gfriend呢
你係咪on撚9
真正垃圾既係nct同NCT mark
成班垃圾
坦白講我自己都幾鍾意twice
因為日本line真係靚
但從來都唔敢睇佢地live
唱歌炒哂車咁
舞步又柒
Sorry 我睇返mv 算
厭喇

你中意睇弱智小學雞舞

要聽歌睇舞唔使睇女團啦

有幾活力? 成碌木既綜藝都叫活力咁成個kpop界應該冇靜態藝人啦
唔係以為kpop真係靠實力啊嘛
咁Gfriend呢

請不要引戰
你係咪on撚9
成班垃圾

其實我比較少留意男仔果邊 sorry
你係咪on撚9
成班垃圾

其實我比較少留意男仔果邊 sorry

咁又係 班垃圾根本無人識
你係咪on撚9
成班垃圾

無人睇男人呀死返出去啦
你係咪on撚9
成班垃圾

無人睇男人呀死返出去啦

講緊kpop界垃圾啊 屌你老母
睇下標題先學人出黎嘈啦垃圾
因為日本line真係靚
唱歌炒哂車咁
舞步又柒

靚係靚 但你係咁易比返少少實力我都好 我覺得kpop真係唔係全部靠超強實力紅(我指唱功)但點都會有囉 你睇下momo識鬼唱歌
泡歌不嬲用黎睇

Blackpink

我阿粉
厭喇

你中意睇弱智小學雞舞

要聽歌睇舞唔使睇女團啦

有幾活力? 成碌木既綜藝都叫活力咁成個kpop界應該冇靜態藝人啦

睇你取捨姐
上綜藝搞笑又輕鬆既咪比左老江湖感覺人
反而柒下柒下咁咪比到pure feel
你係咪on撚9
成班垃圾

無人睇男人呀死返出去啦

之前睇另一個post見到樓主喪屌nct果啲 係咪巴打你黎
你係咪on撚9
成班垃圾

無人睇男人呀死返出去啦

kpop界垃圾都唔睇男人呀 自己去gay post慢慢講啦
kpop係音樂界垃圾
因為日本line真係靚
唱歌炒哂車咁
舞步又柒

靚係靚 但你係咁易比返少少實力我都好 我覺得kpop真係唔係全部靠超強實力紅(我指唱功)但點都會有囉 你睇下momo識鬼唱歌

Momo講句野都會走音
算鳩數啦
厭喇

你中意睇弱智小學雞舞

要聽歌睇舞唔使睇女團啦

睇你取捨姐
上綜藝搞笑又輕鬆既咪比左老江湖感覺人
反而柒下柒下咁咪比到pure feel

其實佢地都唔係柒下柒下 係冇反應 冇反應冇反應呀
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞