twice係kpop界垃圾 毫無實力

1001 回覆
868 Like 193 Dislike

終於有人講,所以我覺得bp 先係最紅同第一,點解d人會話twice 最紅?

兩隊完全唔同風格 其實唔需要拎啲團比黎比去 佢地私下都好fd 話紅過佢地既原因應該係twice 音源同銷量勁

利申:兩隊都好鐘意

鐘意twice原因係乜

我念無人答到,應該你自己試下睇下佢地自己既節目下定論

睇完無好感先問

我睇完節目既結論就係 肯郁肯講野未呀你班人

你睇來睇去都係個d weekly idol! 人地有上其他無咁出名既節目架喎!

sketchbook算唔算 睇佢咪咀

要天然 就SM嘅red velvet啦 五個天然到不得了

你係真唔係呀? sm 團喎⋯⋯天然?你話佢地唱歌勁個d無問題,但天然就...! 網上有圖! 我覺得exid 就無整

比起rv exid似整得多d

擺明anti啦 樓上上真心到
不過話我知有邊團冇整

網上有曬圖都話人anti......做咩咁多隊唔話要話rv 姐,同埋sm 呢間工廠有間整型公司韓國人自己都知啦!連韓國節目都有講,記得有一集最強天團個主持人大膽到當面問少時呢個問題
利伸:曾經好鍾意sunny

嘩 好想知
問題組合個樣一式一樣

rv除左irene有對比圖之外仲有邊個 我冇話佢地冇整 但唔係大執囉
講到淨得sm d團有整咁

我覺得wendy出道到兒家有執過既 以前對腳粗啲 兒家好幼
而且五個皮膚都好白 佢地做手術應該冇 微整應該有喇

RV 除咗Cody思想太過前衛 有冇咩缺點

剪牛仔褲 剪裙 膠裙 唔同色絲襪

啱呀 點解我地buy少時但又反twice先 唔係冇原因架囉

「我地」 係指邊d 相信你開post講少時一樣會比人屌 到時d人又攞日本同韓國比 根本呢到反韓=道理

我依加唔係拉到咁大講 一直focus係twice冇實力
本身冇打算用少時比 係有人提 仲有人吹到twice超越少時我先拎黎講

Twice係真係冇咩實力 但係連登/高登 你講咩韓國女團都係冇用 佢地唔講實力 又會話咩泡雞整容雞點點點
總之一講到韓國就冇情講 就算你講少時,blackpink都係一樣比人屌到上天花板
一句講哂 日本一定最好 新垣結衣一定最正屌打哂全部韓國人 同埋佢一定冇比人破處

仲有,日本妹整容唔算整容

唔好提新垣結衣呀 一陣比兩登一齊屌到上天花架

結衣,那個了唷

一定啦 但大把人唔敢承認 自欺欺人
紅到冇計嘅 但紅唔紅得耐就真係要放長雙眼 唔好講十年後 五年後仲會有人聽呢啲歌?
其實當我膚淺 YouTube likes BLACKPINK 多過twice 多多聲 twice dislike 多過其他groups以倍黎計 大把明眼人

終於有人講,所以我覺得bp 先係最紅同第一,點解d人會話twice 最紅?

兩隊完全唔同風格 其實唔需要拎啲團比黎比去 佢地私下都好fd 話紅過佢地既原因應該係twice 音源同銷量勁

利申:兩隊都好鐘意

鐘意twice原因係乜

我念無人答到,應該你自己試下睇下佢地自己既節目下定論

睇完無好感先問

我睇完節目既結論就係 肯郁肯講野未呀你班人

比起啱啱出道佢地已經好左好多 雖然睇rm weekly idol果d係無乜笑點 但個人覺得vlive團綜阿fansign都幾好笑 不過對twice無興趣嘅人都唔會睇呢d我明

「我地」 係指邊d 相信你開post講少時一樣會比人屌 到時d人又攞日本同韓國比 根本呢到反韓=道理

本身冇打算用少時比 係有人提 仲有人吹到twice超越少時我先拎黎講

Twice係真係冇咩實力 但係連登/高登 你講咩韓國女團都係冇用 佢地唔講實力 又會話咩泡雞整容雞點點點
總之一講到韓國就冇情講 就算你講少時,blackpink都係一樣比人屌到上天花板
一句講哂 日本一定最好 新垣結衣一定最正屌打哂全部韓國人 同埋佢一定冇比人破處

仲有,日本妹整容唔算整容

唔好提新垣結衣呀 一陣比兩登一齊屌到上天花架

結衣,那個了唷

一定啦 但大把人唔敢承認 自欺欺人

彈咗達哥把聲出嚟
連登規則
正負皮大過一切
blackpink影響力無twice高? 睇多的資料再講野啦 本身都已經遲出道過twice 計返埋的時間都高過twice啦係咪啊
利申:之前一開始係由gsd轉會去twice 因為gsd太耐無cb 但係去到11月一聽完首stay 即刻停唔到 做埋fans 有時留意一吓rose會無啦啦唱英文歌
最近vapp同lisa搭緊車佢唱咗一小段coming home 勁正

咁你拎啲資料出黎啦
利申 覺得twice係第一但好撚憎佢地

Fan base 兩邊無得比
唔係盲黑,twice 真係紅太多
特別韓國本土

韓國都好多anti
利申有住韓國既朋友

不過話我知有邊團冇整

網上有曬圖都話人anti......做咩咁多隊唔話要話rv 姐,同埋sm 呢間工廠有間整型公司韓國人自己都知啦!連韓國節目都有講,記得有一集最強天團個主持人大膽到當面問少時呢個問題

嘩 好想知
問題組合個樣一式一樣

rv除左irene有對比圖之外仲有邊個 我冇話佢地冇整 但唔係大執囉

講起wendy我都唔明點解紅唔起咁 唔特別多人識咁
佢啡頭髮長曲出道前勁靚女,youtube有mine 同halo cover唱得勁好聽 希望佢將來有機會發展到好似太妍咁成功 唔希望sm哂咗佢份實力

屌你呀 結衣係處呀
blackpink影響力無twice高? 睇多的資料再講野啦 本身都已經遲出道過twice 計返埋的時間都高過twice啦係咪啊
利申:之前一開始係由gsd轉會去twice 因為gsd太耐無cb 但係去到11月一聽完首stay 即刻停唔到 做埋fans 有時留意一吓rose會無啦啦唱英文歌
最近vapp同lisa搭緊車佢唱咗一小段coming home 勁正

咁你拎啲資料出黎啦
利申 覺得twice係第一但好撚憎佢地

眼尾都見唔到 youtube就唔洗放啦係咪啊 https://idol001.com/userquan/54b0e60fcd4e7097028b45ef/detail/59043badcd4e70ba3d8b470b/

原來你講外國 我以為你講韓國本土
歐美係bp最紅唔出奇啊 佢地buy yg d style

真心bp 係唔錯,不過唔係真係好得咁緊要,之前yg 出品必屬佳品影響左我,我覺得都都係2ne1 正好多!佢地既歌怪得來好聽,樣唔靚但型,好啱d歌!CL d rap 同面部表情一流,比Jennie 同lisa 好好多
紅到冇計嘅 但紅唔紅得耐就真係要放長雙眼 唔好講十年後 五年後仲會有人聽呢啲歌?
其實當我膚淺 YouTube likes BLACKPINK 多過twice 多多聲 twice dislike 多過其他groups以倍黎計 大把明眼人

同埋bp ig followers好似多啲

BLACKPINK Ig likes 係twice兩倍
真心想問 點解好好似係依架第一 但likes就唔多 明明ig已經差不多人人⼀⼃⼁乛⼀⼀

不過話我知有邊團冇整

嘩 好想知
問題組合個樣一式一樣

佢啡頭髮長曲出道前勁靚女,youtube有mine 同halo cover唱得勁好聽 希望佢將來有機會發展到好似太妍咁成功 唔希望sm哂咗佢份實力

唔好對sm咁大期望 參考luna solo
Twice 6月日本出道
希望唔好紅😭
唔好搞日本

嘩 好想知
問題組合個樣一式一樣

佢幫disney唱主題曲算係好開始啦
希望唔好紅😭
唔好搞日本

唔握手既話可以等收皮

嘩 好想知
問題組合個樣一式一樣

出道前聽佢唱because i love you已經深深被吸引 個mv仲要好靚 點知出道後冇咗個種feel 怪sm 加上佢個種媽媽般嘅溫暖真係好正 佢值得紅過twice
希望唔好紅😭
唔好搞日本

唔握手既話可以等收皮

點解既

嘩 好想知
問題組合個樣一式一樣

出道前聽佢唱because i love you已經深深被吸引 個mv仲要好靚 點知出道後冇咗個種feel 怪sm 加上佢個種媽媽般嘅溫暖真係好正 佢值得紅過twice

+1!!!!
講到kpop有野唔係垃圾咁

嘩 好想知
問題組合個樣一式一樣

可以講90%嘥
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞