[Mac撚] 用家/買機集中討論(48) 九月十五event等出大野

1001 回覆
3 Like 0 Dislike
我幫你WhatsApp Tim Cook問吓,遲啲答你
應該要用imessage
希望真係有我想換部新
haha邊個用imessage
今晚過咗12點你問周老闆啊佢話到你聽
2017 mbp 13 想換16inch mbp
而家是否好時機
11月冇新16吋發佈就可以考慮
有消息11月出新?
定過往都係依啲時間
係呀,你可以爬返文睇
等到長到頸埋
壞佐機幾個月
整要6k幾。。。
應該唔會咁快出ARM pro,我覺得就算11月update 會出10代intel U先
如果HK有人用就好

溝通都要裝N個apps真係超煩
要全部人用iphone先得
香港人default用wts㗎
我有部mac pro 15" 2012 型號 朋友送
諗緊好唔好自己換電
想問如果有時要用 blender mpb
或者21inch imac我要買邊部好????
同埋想問imac係咪可唔可以駁ps4當mon用??
唔可以直駁ps4 要採集卡
一係買mac mini + 4K mon 百搭
Jon Prosser話11月17號(美國時間)會有發表會
如無意外係會出ARM Macbook
至於另一部應該會係ARM Macbook Pro
Size 會係13個部升級ARM
但係蘋果爹話11月13.3蘋果晶片版會升級14寸
有d又話14寸出年先出今年出嘅仲係13.3
至於16寸今年應該唔會有更新 出年年頭先會再更新
求神拜佛蘋果唔好玩嘢11月出14寸MBP
利申:已經準備好9衝14寸出返13寸一定屌蘋果老母
唔係啩16吋唔更新
睇番之前d爆料嘅話
話維持一個usbc port &蝶式鍵盤
售價$849美金
一年都冇又出
期待
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞