[Mac撚] 用家/買機集中討論(48) 九月十五event等出大野

1001 回覆
3 Like 0 Dislike
唔該大佬
等緊佢出就format 部機嚟裝
都差唔多要backup 晒啲嘢
慢慢執定到月尾應該有
最關心係佢粒電嘅icon 會唔會改過靚啲嘅樣
上過beta 睇過好唔掂
乜仲未改返咩?
唔知呀
嗰陣public beta 開嗰陣升過一次去試吓
建議你等多七日先睇吓白老鼠報告
咁討論區就係咁
人地有自由問「on9」問題
問到你覺得煩嗰時你又有自由起勢去串
跟住我睇唔過眼又再有自由去屌
打和super囉

仲有,你有見地可以幫拖打個回覆去終結「智障問題」架
你睇吓我置頂嗰堆野詳盡到咁撚樣都仲係日日有人問d答撚左既置頂問題
如果我鑊鑊都屌班友唔睇置頂問問問咁你估吓個post係唔係仲難睇?
明既明既
一早改咗
所以具體都係要等實機出爐,而且要有多過一款Mac專用SoC先可以做到實測 (行macOS kernel同埋行native ARM Mac apps),之後先俾到一個似樣既描述
如果唔係玩層層疊,好難想像Mac Pro呢個級數點搞到出黎
wait and see
Apple Care+又改左

您可以享有技術支援、額外硬件維修選項,以及每 12 個月最多兩次的使用期間意外損壞保障;螢幕損壞或外殼損壞每次另收 HK$799 服務費,其他損壞情況則每次另收 HK$2299 服務費。請參閱隨附的 AppleCare+ 服務計劃條款及細則,內有完整的相關資訊。

每年兩次 三年6次意外保險
我估仲係2gb ram
32gb 太少啦 系統cache都唔用
IPad果粒應該係良率差果堆

對比A13先提升16.7%
問咪問囉,你覺得有問題咪唔好理
試過好多次,唔係日常發生,其實冇乜野
我有時熄機仲會出現幾個平排嘅loading 圈都有glitch
iPad Air有Touch ID
咁下代iPad Pro/MBP/iMac隨時有齊Touch ID同Face ID
隨時連iPhone 12都有
iPhone 12有Touch ID + 120Hz既話即買
雖然冇咩可能有齊兩樣
部mbp我近排先買
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞