[Mac撚] 用家/買機集中討論(48) 九月十五event等出大野

1001 回覆
3 Like 0 Dislike
唔係好熟電腦嘢個問題可能有啲on9,出咗arm mac之後係咪唔會同時出intel mac?
另外我見話因為用arm所以運行嘅軟件可能要重新寫,咁變相現有intel版可以用嘅係咪會愈嚟愈少定還是都可以相容?

考慮緊買13” mbp錄下音
iCloud save相
256問題應該不大
我有部2018 Mini 想拎返去整整散熱係咪要換返果兩條原裝Ram先得㗎
你真係當呢度個個都係預言家喎
最好就原裝啦
咁就Pro啦,唔洗諗
iPad Air 4仲未開賣......
想請教大家

我部macbook pro用下面個隻Verbatim adaptor, 但我發現一插左依舊adaptor, 部機就耐唔耐會有一下"疾"一"疾", 唔插就無事.... 無我咁唔好彩, 定係setting 問題, 有無巴打解答到

到底幾時先出14寸依家部laptop就黎頂唔順
你係邊一代?
部imac 5k 2017爆mon
過咗保 點搞
想知點整爆

Btw 搵表哥整 佢好黃

https://www.mactivity.com.hk/
有冇人試過舊版mac os bootcamp會失敗?

整咗好耐都係咁
懷疑係apple 熄咗windows 10支援檔案下載
搞到bootcamp拎唔到資料
早幾日order左部iMac process緊,啱先check唔見左個order又無收到email話cancel左⋯⋯ 係咪個system maintenance 緊?有冇人都check唔到order?
我部ipad air 3等緊replacement送嚟,早幾個鐘仲入到,但宜家入唔到order too
係咪入到order status page 佢話

Something went wrong.
There was a problem with your request. Please try again.
exact7ly
嚇9死人咩
咁都係比較下 cp值用黎做TM都係用返HDD好?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞