[你問我答] 蘇格蘭生活5年

1001 回覆
165 Like 18 Dislike
同埋Glasgow 多芝麻仁
oooolight wee pal how yer doin?
Scottish Varsity? 呢幾年好似無贏過
識唔識釀威士忌?
教開小學
但英國啲小學係一個老師教曬啲科,咁係咪唔會比non native speakers 教?

利申 識STEM
冇錢開廠,買就有份
dundee比起scotland第二啲城市幾好陽光 不過就細好多
預冇乜野好行 一日行哂個city
呢個city係出名game design
小學我真係唔知,不過你試吓應該冇壞嘅。
我中學有土耳其人教Stem,都係你有能力人哋就會要你
Abertay U 有game design degree
st andrew 好靚 不過硬係覺得fife 天氣好曳
英國好難好天氣
識人 Abertay game design master 依家係dundee做緊野
住過fife某大town 不了 又大雨又大風
I prefer Glasgow, cheaper, more night life, more Chinese food.

Most people in Edinburgh can't afford to live in city center, Glasgow is cheap af
歐洲公民即係葡萄國嗎?

葡萄死人
GAME 有興趣 但唔太識 唔知到時去會時
生活一年,最少要用幾錢?
你係做marketing唔好去Glasgow,我friend係法國人都搵唔到,仲要有Scotland 兩個degree, 佢做緊果到未扣稅£1800 一個月, 佢而家apply London d 大firm
我有啲嘢想問你可唔可以私底下傾
https://t.me/capaldiisfat
唔知 未搞
傾緊姐
要踢我係因為我無bno同仲想再讀書
應該就大約搵好先過去啦
你試下睇下有無d fb tg英國grp入傾下
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞