[VAPE/Vaping】-電子煙友埋嚟傾啦-6

1001 回覆
24 Like 38 Dislike
點算好
上個post煙展tg: @mc20029003
個人推薦新手單電套裝:
SMOK AL85 Kit (夠細部,可以直接用25mm霧化器)
Vaporesso Target Pro Kit (好揸手,可以直接用25mm霧化器)
iStick Pico Kit (最平同最細,不過用24mm或以上霧化器要加散熱片)
- 新手機唔好買太貴,你都唔知係唔係想玩落去

*18650電池*
Sony VTC4/6 (30A)
Sony VTC5 (25A)
Samsung 20R/25R (20A)
LG HB6 (30A)
LG HE2/HG2/HE4 (20A)
再次提大家:
- 唔好講淘寶集運,你地可以去其他連登POSTS揾到關於集運問題
- 唔好講香港邊道有丁油買,賣丁油同管有丁油係犯法架
LM
各位對咩口味情有獨鍾?
點算好

升呢嘅啟示

[url]clieto要小心,好多人話漏,如果可以就退咗佢[/url]
想問你地用咩清潔霧化器的隙位
棉花棒太粗,入唔到
想問你地用咩清潔霧化器的隙位
棉花棒太粗,入唔到

拆開用水冲,然後擺落保暖杯浸一陣熱水

clieto要小心,好多人話漏,如果可以就退咗佢

出貨了
Between 今日終於搵返d油 入落個 target pro 個原裝霧化器果陣 個排氣口狂漏油
點算好

升呢嘅啟示

咁個tank用唔用得番去部smok al85 kit
各位對咩口味情有獨鍾?

點算好

升呢嘅啟示

個人推薦新手單電套裝:
SMOK AL85 Kit (夠細部,可以直接用25mm霧化器)
Vaporesso Target Pro Kit (好揸手,可以直接用25mm霧化器)
iStick Pico Kit (最平同最細,不過用24mm或以上霧化器要加散熱片)

*18650電池*

我想問邊度有得買?未接觸過
點算好

升呢嘅啟示

咁個tank用唔用得番去部smok al85 kit

可以,不過你要睇下個霧化芯寫著應該開幾多WATT去食
個人推薦新手單電套裝:

*18650電池*

我想問邊度有得買?未接觸過

The Vape Shop Hong Kong,在西環,鬼佬經營,個鋪好鬼細
利申下先:打手死全家,我D嘢係淘翻來嘅

clieto要小心,好多人話漏,如果可以就退咗佢

出貨了
Between 今日終於搵返d油 入落個 target pro 個原裝霧化器果陣 個排氣口狂漏油

換過個芯啦,其實Target Pro個tank好少漏,一般都係芯嘅問題。
各位對咩口味情有獨鍾?

有10幾隻油係常食嘅,無獨鍾
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞