[VAPE/Vaping】-電子煙友埋嚟傾啦-6

1001 回覆
24 Like 38 Dislike

無去錯

原來紋青哥係咁有錢架
我係好中意個家字個個

講返電子煙

圖中係咪富士康代工嗰隻?

上網見到有台仔review講咗一個問題:
「2. 說明書還真的完全沒有寫換芯XD
且官網竟然還沒上線!(不知道為什麼產品就在海外搶先賣了)
不知道是 真的不用換芯的黑科技/把整個上蓋換掉/還是要換芯只是還沒公佈」

但佢冇答埋落去,可唔可以分享吓,個芯係點樣?
同埋個2ml缸係咪就係落煙油個位?

我係新手來,打算搵veco one/ icub來入手,所以想知多啲,thanks

呢道比較少人討論icub呢類產品,我個人嘅考慮係:呢舊嘢究竟點清潔呢?至於veco one,第一頁先有巴打玩爛咗個掣問點算。

不用換芯, 無得換電
清潔我有問個SALES, 都係用水CHOK然後風乾.
呢D玩具機又唔係貴, 佢琴日賣人仔200 而已, 係用黎玩下架JA
正如買JUUL, 係貪佢細枝方便,
同大機無得比既, 當然大機又無可能咁細..
兩者取向不同的

第一次食 試咗呢支

D番石榴味正唔正,有無食到菠蘿同橙味,有無層次感?聽D評論講好似都唔錯
新手想問支vape 食果陣有時漏油係未正常

你果支嘢係乜?

第一次食 試咗呢支

D番石榴味正唔正,有無食到菠蘿同橙味,有無層次感?聽D評論講好似都唔錯

石榴同橙味比較出,菠蘿唔係咁feel 到
但幾甜 易入口
琴日買的法國油
呢隻茶味好好食

法國網址
https://www.vincentdanslesvapes.fr

中國代理網址
xjuices.com

Wechat

真心好食

無去錯

原來紋青哥係咁有錢架
我係好中意個家字個個

講返電子煙

圖中係咪富士康代工嗰隻?

上網見到有台仔review講咗一個問題:
「2. 說明書還真的完全沒有寫換芯XD
且官網竟然還沒上線!(不知道為什麼產品就在海外搶先賣了)
不知道是 真的不用換芯的黑科技/把整個上蓋換掉/還是要換芯只是還沒公佈」

但佢冇答埋落去,可唔可以分享吓,個芯係點樣?
同埋個2ml缸係咪就係落煙油個位?

我係新手來,打算搵veco one/ icub來入手,所以想知多啲,thanks

呢道比較少人討論icub呢類產品,我個人嘅考慮係:呢舊嘢究竟點清潔呢?至於veco one,第一頁先有巴打玩爛咗個掣問點算。

不用換芯, 無得換電
清潔我有問個SALES, 都係用水CHOK然後風乾.
呢D玩具機又唔係貴, 佢琴日賣人仔200 而已, 係用黎玩下架JA
正如買JUUL, 係貪佢細枝方便,
同大機無得比既, 當然大機又無可能咁細..
兩者取向不同的

但認真你第一次買去舖頭好d, 有咩問題都可以跟,呢一百幾十係要比人賺

有無人想換黎食
左邊隻味食唔慣,食過一兩次
右邊3mg唔想食丁,未開過樽

有無人想換黎食

如左無丁
我有興趣

有無人想換黎食

如左無丁
我有興趣

左無丁,係我唔慣個味姐

有無人想換黎食

如左無丁
我有興趣

左無丁,係我唔慣個味姐

telegram: c_c_c0
有冇人有唔要嘅油賣
想試下唔同味 淘寶買咗有排先寄
話時話有冇人開個tg谷做交流用
頭先隻mod痴左線
TC mode.
歐姆機話隻tank 0.05ohm
隻mod話0.06但一禁制就temp protection hold住左係3-5W

搞左好耐都唔知咩事 reset隻mod就正常返
但變左0.08ohm 歐姆機睇仲係0.05

究竟發生咩事

可能個510頭有問題,你部mod係咩牌子?

Reuleaux

呢隻機510頭有問題已經出哂名

全系列都係?
咁睇黎換mod既時間又到

全系列,好似話新出嘅Predator改善咗呢個死症
https://www.reddit.com/r/electronic_cigarette/comments/62znm4/wismec_predator_228_kit_review/

不了 唔錄用
Smok會唔會有呢類奇怪問題
頭先隻mod痴左線
TC mode.
歐姆機話隻tank 0.05ohm
隻mod話0.06但一禁制就temp protection hold住左係3-5W

搞左好耐都唔知咩事 reset隻mod就正常返
但變左0.08ohm 歐姆機睇仲係0.05

究竟發生咩事

可能個510頭有問題,你部mod係咩牌子?

Reuleaux

呢隻機510頭有問題已經出哂名

全系列都係?
咁睇黎換mod既時間又到

全系列,好似話新出嘅Predator改善咗呢個死症
https://www.reddit.com/r/electronic_cigarette/comments/62znm4/wismec_predator_228_kit_review/

不了 唔錄用
Smok會唔會有呢類奇怪問題

SMOK比較少聽到呢個問題

我都係呢套入坑,符合基本要求,又平,又無漏油
有冇人有唔要嘅油賣

Tg : arplay
幾日冇買煙了

而家用呢支咖啡味頂住檔先

有d拿喉
係因為有丁
定還是咖啡味係咁呢

上網買
話左要3mg
但來到個樽係寫0mg

所以我都唔知係有丁定冇丁
有冇人有唔要嘅油賣

有啲咩賣
有冇人有唔要嘅油賣

有啲咩賣

跟隊
人生第一次塞棉花, 除左一屋棉花毛同周圍都係油之外,
都還好

電子煙超級新手一名, 多多指教!
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞