[VAPE/Vaping】-電子煙友埋嚟傾啦-6

1001 回覆
24 Like 38 Dislike

呢堆終於到齊

反而我覺得最左果支溝其他很不錯
但送到黎有支漏油

Innevape Chillout 勁好食,快D試

呢堆終於到齊

反而我覺得最左果支溝其他很不錯
但送到黎有支漏油

Innevape Chillout 勁好食,快D試

比佢支藍莓爆伏左 唔敢試其他
全能既巴打可唔可以幫我睇睇部smok alien有咩問題
食食下突然間食唔到,話ohm too low,換左第二個rta都係咁
買左一個月都唔夠咁快打柴

重新裝過隻霧化器?
想收集下意見
如果我開間網店平過鬼佬小小 但多款好多
實在睇唔過眼呢家d鋪咁狼死
大家會唔會支持?
萬寶路隻Iqos 其實有冇尼古丁同焦油?
想收集下意見
大家會唔會支持?

實支持 睇下我呢隻it狗有無野幫到
食食下突然間食唔到,話ohm too low,換左第二個rta都係咁

重新裝過隻霧化器?

試過都係話too low ohm
我直頭成個霧化器拆出黎,佢都話low ohm
正常應該話no coil 架嘛

可能係510頭問題 試下清潔下個頭
想收集下意見
大家會唔會支持?

我其實都同代理傾掂數
可以幫大家定特別小小既貨
新手套裝除左AL85 其實重有好多其他選擇
想收集下意見
大家會唔會支持?

我其實都同代理傾掂數

例如d乜野特別野
同埋會唔會有實體店
想收集下意見
大家會唔會支持?

我其實都同代理傾掂數

例如d乜野特別野
同埋會唔會有實體店

例如smoant 新小小既雙電mod 重有好多特別色
我覺得單電機好快會覺得唔夠
想收集下意見
大家會唔會支持?

我其實都同代理傾掂數

例如d乜野特別野
同埋會唔會有實體店

實體店應該唔唸住 做online 先
想收集下意見
大家會唔會支持?

我其實都同代理傾掂數

例如d乜野特別野
同埋會唔會有實體店

我覺得可以賣埋mod既貼紙之類
想收集下意見
大家會唔會支持?

我其實都同代理傾掂數

例如d乜野特別野
同埋會唔會有實體店

深圳展都見到有廠做專包皮
貼紙我都會放埋入個list 到
想收集下意見
大家會唔會支持?

我其實都同代理傾掂數

例如d乜野特別野
同埋會唔會有實體店

支持巴打

我其實都同代理傾掂數

例如d乜野特別野
同埋會唔會有實體店

支持巴打

支持
入左坑幾日就玩上癮

重新裝過隻霧化器?

熄咗部機,揾支幼同鈍嘅嘢(例如六角匙)試下篤個510頭中間嘅正極pin睇下彈唔彈,正常應該篤落去會彈番上來,個正極pin會唔會攝咗落側邊嘅膠?如果攝實咗,網上有D人教攞隻尖嘴鉗試下細力鉗番佢出來,或者用細螺絲批細力撬下佢睇下會唔會彈番上來。再唔得就自己google下其他ohm too low嘅解決方法啦
想收集下意見
大家會唔會支持?

我其實都同代理傾掂數

例如d乜野特別野
同埋會唔會有實體店

最鍾意巴打呢句:實在睇唔過眼呢家d鋪咁狼死
不過處理機同霧化器嘅保養係一個問題,都唔想因為呢D問題大家有爭拗,我買淘寶就預咗無保養,所以唔買貴嘢玩。
鬼佬可以揀嘅款真係唔多,有平D嘅嘢買始終都係好事
其實你可以借某些網上交易平台擺嘢上去,可以好D分類展示自己嘅貨品,好過要揾人搞website咁麻煩

利申:暫時買夠嘢唔會再買,不過都支持巴打
想收集下意見
大家會唔會支持?

我其實都同代理傾掂數

例如d乜野特別野
同埋會唔會有實體店

最鍾意巴打呢句:實在睇唔過眼呢家d鋪咁狼死
不過處理機同霧化器嘅保養係一個問題,都唔想因為呢D問題大家有爭拗,我買淘寶就預咗無保養,所以唔買貴嘢玩。
鬼佬可以揀嘅款真係唔多,有平D嘅嘢買始終都係好事
其實你可以借某些網上交易平台擺嘢上去,可以好D分類展示自己嘅貨品,好過要揾人搞website咁麻煩

利申:暫時買夠嘢唔會再買,不過都支持巴打

支持巴打 設計呀 營運上既野都可以幫下手 有需要可以幫手 我都唔想下下上網訂野等幾日先到貨 香港d 野真係食水好深
我想問呀,我果支幾日無食
開又紅燈 關又紅燈
叉電又紅一陣就熄左燈。成晚之後再開又係紅燈

重新裝過隻霧化器?

熄咗部機,揾支幼同鈍嘅嘢(例如六角匙)試下篤個510頭中間嘅正極pin睇下彈唔彈,正常應該篤落去會彈番上來,個正極pin會唔會攝咗落側邊嘅膠?如果攝實咗,網上有D人教攞隻尖嘴鉗試下細力鉗番佢出來,或者用細螺絲批細力撬下佢睇下會唔會彈番上來。再唔得就自己google下其他ohm too low嘅解決方法啦

有無咁岩 我琴日又係食食下個medusa rdta ohm too low
後尾發現應該係個電極柱短路左 而家諗住退貨算
點搞都搞唔到
開又紅燈 關又紅燈

你果支係乜嘢來架?你咁講邊有巴打明白
開又紅燈 關又紅燈

開又紅燈 關又紅燈

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞