[VAPE/Vaping】-電子煙友埋嚟傾啦-6

1001 回覆
24 Like 38 Dislike
好撚灰
買兩支丁油
四五日都未到

狀態又寫已投遞
問賣家又話幫我問問

問極都冇答覆

慢慢等啦巴打,直送香港就係咁麻煩

最on9係明明冇送,扮投遞失敗
好撚灰
買兩支丁油
四五日都未到

狀態又寫已投遞
問賣家又話幫我問問

問極都冇答覆

慢慢等啦巴打,直送香港就係咁麻煩

最on9係明明冇送,扮投遞失敗

我而家狀態係已投遞

即係未送扮送左
好撚灰
買兩支丁油
四五日都未到

狀態又寫已投遞
問賣家又話幫我問問

問極都冇答覆

EMS寄?正常呀,今日星期日唔洗諗會到

係呀,ems

我又冇諗過喎

咁樣通常點溝法

咁on9?CT字頭單?打去問下: 27079431

我又冇諗過喎

咁樣通常點溝法

係,尤其奶味

呢三支會唔會好怪

第一隻未試過
第二隻 嗅就好香 食我自己覺得重口味左少少
但溝返薄荷就好好多 唔係少少地吊味
係再多少少先食到
第三隻 幾清新唔錯 可以一戰

唔該哂冬巴意見

我又冇諗過喎

咁樣通常點溝法

呢三支會唔會好怪

第一隻未試過
第二隻 嗅就好香 食我自己覺得重口味左少少
但溝返薄荷就好好多 唔係少少地吊味
係再多少少先食到
第三隻 幾清新唔錯 可以一戰

唔該哂冬巴意見

第二枝甜到仆街好香熱情果味,覺得幾正

有無link?
定係香港鋪頭買好?

Vape shop hk google 西營盤
價錢平啲 又有個鬼佬教埋你玩
何樂而不為?

鬼佬係咪有網店?
之前爬文見到疑似,搵極都搵唔返

唔洗加密啦 大家都知

我諗香港其他vape shops見我地成日做打手一定想屌到我地爆菊。。。咁你班仆街就咪撚賣咁貴當人水魚啦

自由市場 自己定價太高趕客關我地咩事先
唔順氣咪降價囉 我擺明唔會做水魚幫佢地交租
業巴有空閒時間會唔會下個post group 一 group 啲 suggestion vapeshop

橫掂都做打手比人屌老母,一次過講哂我知道最多人關注(10000+)嘅淘寶鋪啦:
小马哥蒸汽烟
极客蒸汽烟
漠北蒸汽电子烟
一品蒸烟
阿狸蒸汽电子烟
富艾发烟具专营店
品油邦
Jstar vape
菜青虫数码外设店 (賣電嘅)
艾享烟具专营店
丝语蒸汽电子烟
心连心蒸汽电子烟

果D關注數、銷量、評論我唔知有無水份,平貴自己去續間去睇。

鬼佬係咪有網店?

唔洗加密啦 大家都知

我諗香港其他vape shops見我地成日做打手一定想屌到我地爆菊。。。咁你班仆街就咪撚賣咁貴當人水魚啦

業巴有空閒時間會唔會下個post group 一 group 啲 suggestion vapeshop

橫掂都做打手比人屌老母,一次過講哂我知道最多人關注(10000+)嘅淘寶鋪啦:
小马哥蒸汽烟
极客蒸汽烟
漠北蒸汽电子烟
一品蒸烟
阿狸蒸汽电子烟
富艾发烟具专营店
品油邦
Jstar vape
艾享烟具专营店
丝语蒸汽电子烟
心连心蒸汽电子烟

斯巴迖客蒸氣烟

都好的

鬼佬係咪有網店?

唔洗加密啦 大家都知

小马哥蒸汽烟
极客蒸汽烟
漠北蒸汽电子烟
一品蒸烟

阿狸蒸汽电子烟
富艾发烟具专营店
品油邦
Jstar vape
艾享烟具专营店
丝语蒸汽电子烟
心连心蒸汽电子烟

紅字 菜青蟲都買過
有無試過iqos
有無試過iqos

同問

鬼佬係咪有網店?

唔洗加密啦 大家都知

小马哥蒸汽烟
极客蒸汽烟
漠北蒸汽电子烟
一品蒸烟
阿狸蒸汽电子烟
富艾发烟具专营店
品油邦
Jstar vape
艾享烟具专营店
丝语蒸汽电子烟
心连心蒸汽电子烟

斯巴迖客蒸氣烟

都好的

佢都差唔多1萬個關注咯

唔洗加密啦 大家都知

小马哥蒸汽烟
极客蒸汽烟
漠北蒸汽电子烟
一品蒸烟
阿狸蒸汽电子烟
富艾发烟具专营店
品油邦
Jstar vape
艾享烟具专营店
丝语蒸汽电子烟
心连心蒸汽电子烟

斯巴迖客蒸氣烟

都好的

佢都差唔多1萬個關注咯

我部asvape 同cks 霧化就係呢度買

(我改左名)
有無試過iqos

似煙
有無試過iqos

似煙

有朋友俾我試過
食落似煙
但少煙噴出
冇乜二手煙味

煙彈都成四十蚊包
同買煙差不多
iqos想買俾老婆
上淘寶買定mr vape king買好
iqos想買俾老婆
上淘寶買定mr vape king買好

你自己做左功課先

好食到hihi

之前試過杏仁奶, 係好正, 不過好膩, 唔可以長時間抽.
原來會唔會好膩?

好食到hihi

原來會唔會好膩?

會唔會好膩?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞