[VAPE/Vaping】-電子煙友埋嚟傾啦-6

1001 回覆
24 Like 38 Dislike
西環勁旺場
四五個人迫哂喺入面

我英文太屎唔敢去

買咗部鐵血戰士
好正

幾多錢呀?影D相上來睇下

五舊水, 電就另外配

好抵吖,我幾個月前入坑果隻Pico加電送油要7舊呀,比我果陣知道有鬼佬就好
無mod

巴打早買早享受,我係你就去鬼佬度買番隻SMOK算啦,其他嘢再慢慢淘,淘都費事同人夾單,集運都係10幾蚊運費。

西環好撚遠 同埋夾單可以一齊試下大家d煙油 傾下 反正我都要買 順便一齊買埋無傷肝既 岩岩玩要買成set 相對鬼佬 淘仔都係抵屌d既

身邊無人玩vape 一齊妍究下 我都係新手

tg 搵唔到你
西環勁旺場
四五個人迫哂喺入面

我英文太屎唔敢去

買咗部鐵血戰士
好正

五舊水, 電就另外配

好抵吖,我幾個月前入坑果隻Pico加電送油要7舊呀,比我果陣知道有鬼佬就好

西環個價錢算係咁
畀著喺旺角
我諗呢部淨kit都會開過千
試下整vpn

我上大陸用聯通1卡兩號,繼續睇蘋果FB
西環勁旺場
四五個人迫哂喺入面

我英文太屎唔敢去

買咗部鐵血戰士
好正

五舊水, 電就另外配

西環個價錢算係咁
畀著喺旺角

第一部咪係囉,咩都唔識
smok osub 80w 加枝油都成千蚊
西環勁旺場
四五個人迫哂喺入面

我英文太屎唔敢去

買咗部鐵血戰士
好正

五舊水, 電就另外配

西環個價錢算係咁
畀著喺旺角

去checkpoint買可能過兩千
新手留名
岩岩買左smok G priv 200W
諗住戒下煙 口痕食vape 算
咩都唔識 留名學下野
新手留名
岩岩買左smok G priv 200W
諗住戒下煙 口痕食vape 算
咩都唔識 留名學下野

首先學淘寶同集運,買halo煙油啦,比較多似煙味
西環勁旺場
四五個人迫哂喺入面

我英文太屎唔敢去

買咗部鐵血戰士
好正

五舊水, 電就另外配

西環個價錢算係咁
畀著喺旺角

香港少人玩唔係冇原因
機又賣得貴,油又貴過食煙
啲人對電子煙認識又少
成日都聽到人話電子煙仲毒過煙
我聽到只能得啖笑
西環勁旺場
四五個人迫哂喺入面

我英文太屎唔敢去

買咗部鐵血戰士
好正

五舊水, 電就另外配

西環個價錢算係咁
畀著喺旺角

香港少人玩唔係冇原因
啲人對電子煙認識又少
我聽到只能得啖笑

下次開新TOPIC要加埋呢個圖
見樓上問起有無box推薦
LMC 機係靚
但唔好買 個設計有問題
搞到有時detect唔到兩粒電
就係入完電 關返個蓋個個彈簧位
我自己用緊 搞到有時要整一整
雖然唔洗用具整
但都煩啦

甩油問題同呢個問題比
我自己寧願甩油
有少少歲月痕跡都唔錯

SMOK機甩起油上來都幾靚架,尤其D邊甩。
其實SMOK機仲有個好處,玩TC唔洗LOCK OHM,因為上霧化器嘅時候已經LOCK咗,又可以手動較OHM。

可以手動較OHM 唔會爆咩

用來微調個initial resistance比TC用,識用唔會有事嘅,好似D人話桿危險我都會用,當然有好多嘢要注意。

但可惜我唔鐘意SMOK機個樣
我想換d四四方方果種

Smok 機除左煙斗嗰部之外差不多部部都係四四方方喇喎

五舊水, 電就另外配

西環個價錢算係咁
畀著喺旺角

香港少人玩唔係冇原因
啲人對電子煙認識又少
我聽到只能得啖笑

其實有無研究報告?我都想比我的朋友睇下

五舊水, 電就另外配

西環個價錢算係咁
畀著喺旺角

香港少人玩唔係冇原因
啲人對電子煙認識又少
我聽到只能得啖笑

呢道:
https://www.gov.uk/government/news/e-cigarettes-around-95-less-harmful-than-tobacco-estimates-landmark-review

五舊水, 電就另外配

西環個價錢算係咁
畀著喺旺角

香港少人玩唔係冇原因
啲人對電子煙認識又少
我聽到只能得啖笑

英國行街幾分鐘就有一個vape 由老到嫩都有,啲人見到你噴煙都唔點理,相反香港一見到就好似你噴毒氣咁um口皺眉爭在未講粗口

五舊水, 電就另外配

西環個價錢算係咁
畀著喺旺角

香港少人玩唔係冇原因
啲人對電子煙認識又少
我聽到只能得啖笑

有不過全英,啱唔啱洗?啱嘅搵條limk同pdf檔比你
其實係咪個芯無燶就唔洗換?個芯用左五個月

我建議你拆爛個芯睇下D棉,其實最多一個月就好換啦,換個新芯食,你就知道應該唔同咗味,D煙油好味咗。
LMC 機係靚
但唔好買 個設計有問題
雖然唔洗用具整
但都煩啦

甩油問題同呢個問題比
我自己寧願甩油
有少少歲月痕跡都唔錯

其實SMOK機仲有個好處,玩TC唔洗LOCK OHM,因為上霧化器嘅時候已經LOCK咗,又可以手動較OHM。

用來微調個initial resistance比TC用,識用唔會有事嘅,好似D人話桿危險我都會用,當然有好多嘢要注意。

我想換d四四方方果種

因為我見smok好多人用呢隻

我就覺得佢麻麻

btw, 盒黎講smok係咪最好

五舊水, 電就另外配

西環個價錢算係咁
畀著喺旺角

香港少人玩唔係冇原因
啲人對電子煙認識又少
我聽到只能得啖笑

英國行街幾分鐘就有一個vape 由老到嫩都有,啲人見到你噴煙都唔點理,相反香港一見到就好似你噴毒氣咁um口皺眉爭在未講粗口

呢樣真 係香港隨街vape真係要頂得順d目光
LMC 機係靚
但唔好買 個設計有問題
雖然唔洗用具整
但都煩啦

甩油問題同呢個問題比
我自己寧願甩油
有少少歲月痕跡都唔錯

我想換d四四方方果種

我就覺得佢麻麻

睇自己鐘意啦而家啲box mod 大部分都差不多冇話邊個特別好
我自己用緊 smok x cube 2
LMC 機係靚
但唔好買 個設計有問題
雖然唔洗用具整
但都煩啦

甩油問題同呢個問題比
我自己寧願甩油
有少少歲月痕跡都唔錯

我想換d四四方方果種

我就覺得佢麻麻

SMOK機係抵玩咯!我呢幾日玩溫控,覺得SMOK Alien最好(我有7部mod,3部係SMOK),SMOK仲有個好處係撳+/-掣可以lock機,擺落袋出街方便。另外你都可以考慮下WISMEC Predator,呢道啱啱有巴打買咗。
想問TFV8係咪有分真假?
我見淘寶88-388都有
邊度買穩陣啲?

見到有間叫smok旗艦店。
部al85要699,個tfv8都388

係咪堅野要咁貴的?

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞