呢到有冇人食開電子煙?

1001 回覆
53 Like 210 Dislike
去歐洲讀書果時啲鬼佬好興
番到黎想買番枝玩下,但係唔知啲鋪頭信唔信得過
有冇師兄玩開交流下
食iqos, 都算係電子煙

但係有焦油果啲?
香港而家賣果啲煙油係冇尼古丁
我想玩電子煙但係又唔想食水果味 好mk

但係有焦油果啲?

無焦油,無水果味,得正常煙味同薄荷味

但係有焦油果啲?

但呢種係咪冇得refill 煙油?即係食完即棄?
同埋我唔太prefer成條煙型既野
利伸,喺歐洲食開卷煙可惜番黎冇位放煙草,唔想比屋企人知

但係有焦油果啲?

Iqos 唔係行煙油嘅,你可以google 或者fb 搵下睇下係咩黎,了解下先
上網睇片啲人噴到勁多煙出黎玩花式

果啲係咪電子煙?

利申 對煙完全0知識 但想玩果隻

但係有焦油果啲?

Iqos 唔係行煙油嘅,你可以google 或者fb 搵下睇下係咩黎,了解下先

是咪日本出個隻隊支紙煙入去個種

利申:食開電子煙

果啲係咪電子煙?

電子煙係宣稱冇致癌物質既煙
有啲有尼古丁,但香港法律禁止除左煙之外既野含尼古丁,所以香港既電子煙油係冇尼古丁
電子煙係用電力將煙油加熱霧化
再比你吸入身體

但係有焦油果啲?

是咪日本出個隻隊支紙煙入去個種

利申:食開電子煙

可以咁講,其實係萬寶路母公司出嘅,首發地係意大利同日本,而家好似俄羅斯同烏克蘭都有。
以前食過 桃味好撚正

果啲係咪電子煙?

電子煙係宣稱冇致癌物質既煙
有啲有尼古丁,但香港法律禁止除左煙之外既野含尼古丁,所以香港既電子煙油係冇尼古丁
電子煙係用電力將煙油加熱霧化
再比你吸入身體

係咪姐係我講果種
以前食過 桃味好撚正

而家仲有冇食?
巴打知唔知邊到買信得過
利伸:已睇中一隻電子煙
以前食過 桃味好撚正

而家仲有冇食?
巴打知唔知邊到買信得過

香港買唔到含尼古丁煙油同比較貴
我買開淘寶
以前食過 桃味好撚正

而家仲有冇食?
巴打知唔知邊到買信得過

我買開淘寶

唔驚啲油唔安全咩
屌岩岩仲開左個post
有冇人知尼古丁打入d e liquid 既分量?新手唔識野
其實有咩好食,男人食既話好基😉
其實有咩好食,男人食既話好基😉

Gay?? 好多男人食
食開捲煙

都想學下電子煙
留名
以前食過 桃味好撚正

而家仲有冇食?
巴打知唔知邊到買信得過

我買開淘寶

唔驚啲油唔安全咩

好老實咁講,除非你有辦法直接同外國廠入到油
如果唔係香港好多實體店都係大陸拎貨
你比貴2~4倍價錢買番淘寶貨點解要比人食水

大陸電子煙市場大過香港好多,去有信譽鋪頭買就ok
利申:第一次玩用左1000幾港紙係香港買左set淘寶400蚊貨仔 之後就冇係香港買過
以前食開一枝枝 上星期轉左呢隻
有冇人知尼古丁打入d e liquid 既分量?新手唔識野

佢上面會有標幾多mg,雖然唔係每支都咁足丁
以前食開一枝枝 上星期轉左呢隻

只會愈玩愈升級,慢慢就會追求味道口感各樣
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞