[VAPE/Vaping】-電子煙友埋嚟傾啦-6

1001 回覆
24 Like 38 Dislike

無去錯

原來紋青哥係咁有錢架
我係好中意個家字個個

講返電子煙

再次提大家:
- 唔好講淘寶集運,你地可以去其他連登POSTS揾到關於集運問題
- 唔好講香港邊道有丁油買,賣丁油同管有丁油係犯法架

無去錯

原來紋青哥係咁有錢架
我係好中意個家字個個

講返電子煙

圖中係咪富士康代工嗰隻?

上網見到有台仔review講咗一個問題:
「2. 說明書還真的完全沒有寫換芯XD
且官網竟然還沒上線!(不知道為什麼產品就在海外搶先賣了)
不知道是 真的不用換芯的黑科技/把整個上蓋換掉/還是要換芯只是還沒公佈」

但佢冇答埋落去,可唔可以分享吓,個芯係點樣?
同埋個2ml缸係咪就係落煙油個位?

我係新手來,打算搵veco one/ icub來入手,所以想知多啲,thanks
未玩過電子煙 但對iqos有興趣
請問iqos係咩玩法
同真煙比較起上黎口感係咪完全唔同?
黎緊會去日本想買返套
請問iqos係咩玩法
黎緊會去日本想買返套

係咩原因令你寧願玩iqos都唔vape
請問iqos係咩玩法
黎緊會去日本想買返套

係咩原因令你寧願玩iqos都唔vape

日本要居民先買得
唔洗諗

無去錯

原來紋青哥係咁有錢架
我係好中意個家字個個

講返電子煙

不知道是 真的不用換芯的黑科技/把整個上蓋換掉/還是要換芯只是還沒公佈」

我係新手來,打算搵veco one/ icub來入手,所以想知多啲,thanks

呢道比較少人討論icub呢類產品,我個人嘅考慮係:呢舊嘢究竟點清潔呢?至於veco one,第一頁先有巴打玩爛咗個掣問點算。
頭先隻mod痴左線
TC mode.
歐姆機話隻tank 0.05ohm
隻mod話0.06但一禁制就temp protection hold住左係3-5W

搞左好耐都唔知咩事 reset隻mod就正常返
但變左0.08ohm 歐姆機睇仲係0.05

究竟發生咩事
頭先隻mod痴左線
TC mode.
隻mod話0.06但一禁制就temp protection hold住左係3-5W

究竟發生咩事

可能個510頭有問題,你部mod係咩牌子?
頭先隻mod痴左線
TC mode.

究竟發生咩事

Reuleaux
頭先隻mod痴左線
TC mode.

究竟發生咩事

Reuleaux

呢隻機510頭有問題已經出哂名

無去錯

原來紋青哥係咁有錢架
我係好中意個家字個個

講返電子煙

呢道比較少人討論icub呢類產品,我個人嘅考慮係:呢舊嘢究竟點清潔呢?至於veco one,第一頁先有巴打玩爛咗個掣問點算。

不用換芯, 無得換電
清潔我有問個SALES, 都係用水CHOK然後風乾.
呢D玩具機又唔係貴, 佢琴日賣人仔200 而已, 係用黎玩下架JA
正如買JUUL, 係貪佢細枝方便,
同大機無得比既, 當然大機又無可能咁細..
兩者取向不同的
頭先隻mod痴左線
TC mode.

究竟發生咩事

Reuleaux

全系列都係?
咁睇黎換mod既時間又到
頭先隻mod痴左線
TC mode.

究竟發生咩事

Reuleaux

全系列都係?
咁睇黎換mod既時間又到

全系列,好似話新出嘅Predator改善咗呢個死症
https://www.reddit.com/r/electronic_cigarette/comments/62znm4/wismec_predator_228_kit_review/

今日無聊攞番呢支嘢出來玩,其實無想像中咁仆街,出街食都方便嘅,100蚊人仔都唔洗,新手作為一個體驗都唔錯
新手想問支vape 食果陣有時漏油係未正常
新手想問支vape 食果陣有時漏油係未正常

你果支嘢係乜?

今日無聊攞番呢支嘢出來玩,其實無想像中咁仆街,出街食都方便嘅,100蚊人仔都唔洗,新手作為一個體驗都唔錯

呢隻係未淨係換芯就搞掂

呢隻係未淨係換芯就搞掂

係,不過如果感覺吸到油就要拆個吸嘴搵紙巾索下D倒流嘅油

第一次食 試咗呢支

無去錯

原來紋青哥係咁有錢架
我係好中意個家字個個

講返電子煙

不用換芯, 無得換電
清潔我有問個SALES, 都係用水CHOK然後風乾.
呢D玩具機又唔係貴, 佢琴日賣人仔200 而已, 係用黎玩下架JA
正如買JUUL, 係貪佢細枝方便,
同大機無得比既, 當然大機又無可能咁細..
兩者取向不同的

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞