[VAPE/Vaping】-電子煙友埋嚟傾啦-6

1001 回覆
24 Like 38 Dislike
有無試過iqos

似煙

有朋友俾我試過
食落似煙
但少煙噴出
冇乜二手煙味

煙彈都成四十蚊包
同買煙差不多

每枝煙成本平真煙少少
但係小好多焦油及丁
有無試過iqos

似煙

有朋友俾我試過
食落似煙
但少煙噴出
冇乜二手煙味

煙彈都成四十蚊包
同買煙差不多

每枝煙成本平真煙少少
但係小好多焦油及丁

唔計部機
你d煙彈邊度買
iqos想買俾老婆
上淘寶買定mr vape king買好

你自己做左功課先

有呀
日版機計
mr vape就平d
煙彈淘寶平d
不過我覺得iqos有少少麻煩
要帶部機
仲要帶包煙彈出街

拎既野多左
woug咩袋真係會麻煩少少

依加有三支油,左邊果支真係好好食
中間果支有冇巴打想要?鬼佬網買$170
食咗一次食唔慣 太甜 放$100
有無試過iqos

似煙

有朋友俾我試過
食落似煙
但少煙噴出
冇乜二手煙味

煙彈都成四十蚊包
同買煙差不多

每枝煙成本平真煙少少
但係小好多焦油及丁

係屋企室內食好爽又無味

中間咩味

中間咩味

Hawaiian pog

中間咩味

有意
tg:hahalam6457
想問下業巴點睇wismec228? 新手想入坑,見部機幾型仔而我本身又唔好al85
本身食開iqos但始終買煙麻煩所以想放
想問下業巴點睇wismec228? 新手想入坑,見部機幾型仔而我本身又唔好al85

雖然好多人都話wismec RX系列嘅510頭有問題,但係Youtube D人嘅評論都話呢個問題在228係改善咗。不過呢隻係兩電機帶出街會有D重。個霧化器我就唔知有無問題,只係知道唔可以換510吸嘴,一定要用原裝。
既然你問到我,就醒你啦:呢道(https://www.efun.top/catalogsearch/result/?cat=0&q=predator)淨機賣緊34美金,加埋直送香港大約40美金,套裝加運費大約50美金,幾抵玩架,不過你最好問佢有無你要嘅顏色先落單,同埋幾時可以發貨。西環鬼佬套裝賣500。

雖然好多人都話wismec RX系列嘅510頭有問題,但係Youtube D人嘅評論都話呢個問題在228係改善咗。不過呢隻係兩電機帶出街會有D重。個霧化器我就唔知有無問題,只係知道唔可以換510吸嘴,一定要用原裝。
既然你問到我,就醒你啦:呢道(https://www.efun.top/catalogsearch/result/?cat=0&q=predator)淨機賣緊34美金,加埋直送香港大約40美金,套裝加運費大約50美金,幾抵玩架,不過你最好問佢有無你要嘅顏色先落單,同埋幾時可以發貨。西環鬼佬套裝賣500。

510吸嘴即係咩 咁個霧化器可唔可以換?
真係新手,唔好當我傻仔

真係新手,唔好當我傻仔

你上淘寶搜尋下“510吸嘴”就知咩樣,霧化器當然可以換啦

真係新手,唔好當我傻仔

”510吸嘴“係個口吸煙個煙嘴

真係新手,唔好當我傻仔

”510吸嘴“係個口吸煙個煙嘴

唔該曬業巴

巴打左邊個支係邊買?同埋係乜野味?係淘寶都搵唔到
新手轆左入黎,爬左文,但唔鐘意pico同al85個款

睇中tarot nano同rx mini,內置電我無所謂,睇過鬼佬度兩部一樣價錢,巴打點睇?邊部好啲?

唔會玩大煙,最好同香煙一樣煙量,鸚鵡螺x係咪不二之選?

爬左幾日文想入坑,今日先申請做會員

除咗鸚鵡螺x,你都可以考慮下鸚鵡螺mini,仲細煙,不過比較高身。另外新出咗鸚鵡螺2,我未用過,估計同鸚鵡螺mini煙量差不多,不過無咁高身,淘寶賣150人仔。

鸚鵡螺2個進氣係下方,驚驚地漏油,都係等多啲人試左先

漏油嘅情況一般都係個芯設計太上油,而鸚鵡螺個芯嘅設計係上油慢,所以應該比較難漏,我用咗兩隻鸚鵡螺tank4個月,半滴都無漏過,鸚鵡螺2同鸚鵡螺用同一個芯,應該唔易漏。不過我隻鸚鵡螺X同我去完10幾日旅行周圍擺都同樣無漏,係好信得過嘅

上網睇緊鸚鵡螺2啲評測,睇到部aspire zelos 50w,都幾合我(新手)心水,部機係連鸚鵡螺2,香港好似唔多見
問左幾間淘寶店都唔寄煙油黎香港,要用集運先得?

打鬼屋就有,煙展唔洗100,我冇買到

集運仲好
直寄果d用ems

等成世都未到

集運仲好
直寄果d用ems

等成世都未到

係集運個posr問左無人答,
所以係到問,
巴打用開邊間集運寄煙油?

集運仲好
直寄果d用ems

等成世都未到

所以係到問,

我搵直送的鋪
新手轆左入黎,爬左文,但唔鐘意pico同al85個款

睇中tarot nano同rx mini,內置電我無所謂,睇過鬼佬度兩部一樣價錢,巴打點睇?邊部好啲?

唔會玩大煙,最好同香煙一樣煙量,鸚鵡螺x係咪不二之選?

爬左幾日文想入坑,今日先申請做會員

除咗鸚鵡螺x,你都可以考慮下鸚鵡螺mini,仲細煙,不過比較高身。另外新出咗鸚鵡螺2,我未用過,估計同鸚鵡螺mini煙量差不多,不過無咁高身,淘寶賣150人仔。

鸚鵡螺2個進氣係下方,驚驚地漏油,都係等多啲人試左先

漏油嘅情況一般都係個芯設計太上油,而鸚鵡螺個芯嘅設計係上油慢,所以應該比較難漏,我用咗兩隻鸚鵡螺tank4個月,半滴都無漏過,鸚鵡螺2同鸚鵡螺用同一個芯,應該唔易漏。不過我隻鸚鵡螺X同我去完10幾日旅行周圍擺都同樣無漏,係好信得過嘅

上網睇緊鸚鵡螺2啲評測,睇到部aspire zelos 50w,都幾合我(新手)心水,部機係連鸚鵡螺2,香港好似唔多見

部機得50W唔夠用,起碼都75,香港係好多嘢無得買,又賣得貴,最好去淘寶

集運仲好
直寄果d用ems

等成世都未到

所以係到問,

你問集運煙油梗係無人踩你啦,係叫你去理解邊間集運好,集運過程係點。。。BTW,集運報關唔好話係煙油,話係乜自己自由發揮啦

打鬼屋就有,煙展唔洗100,我冇買到

淘寶一品有賣鬼屋128買一送一
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞