[VAPE/Vaping】-電子煙友埋嚟傾啦-6

1001 回覆
24 Like 38 Dislike
有冇巴打想分享下煙油有邊D係伏邊D唔係伏? 雖然百人百口, 但係都唔想有巴絲中伏同浪費金錢, 中國D網睇人評測感覺好多都係打手.

好似我睇完"藍色妖姬"依隻油D評測, 講到好正, 上淘寶又話斷貨王, 咁我即刻入兩支叫人帶俾我, 收到一試就知中招. 完全唔係佢地講D味, 口肺直肺 RTA RDA 唔同BUILD都測過都係入唔到口. 已經係小馬哥買, 應該唔係假油, 依家中有支半唔知點算.

所以希望有人可以分享多D煙油方面嘅經驗交流下.

真係冇法
味道既野好主觀

好似naked隻very cool
我d朋友話好味
我就嫌太甜

所以又唔可以叫伏

例如我推薦嘅藍莓爆珠,連賣果個都話伏,不過我就好鍾意食

藍莓爆珠 同牌子chill out
Lucky13
Odin 101
Oil 薄荷藍月 薄荷荔枝
Fresh 薄荷士多啤梨奇異果

真係冇法
味道既野好主觀

我d朋友話好味
我就嫌太甜

所以又唔可以叫伏

睇黎真係好主觀, 要自己試先知.

我同幾個朋友都好鍾意隻藍莓爆珠, 官網一人一支120ML, 涼到上腦好正, 又唔太甜.

NAKED我就淨係試過Frost Bite, 可能6MG, 好拿喉.

如果有人鍾意咖啡味我推薦一下"phillip rocke creme de la creme"
入左3支30ML, 一星期抽左兩支.

藍莓爆珠有官網?

http://www.store.innevape.com/heisenberg-menthol/

你地講緊係依隻藍莓爆珠呀嘛? 唔係自膠

可以直寄香港嗎
運費點計

好可惜佢唔寄香港呀

所以我地要淘寶

不如都講下你地用開咩淘寶店,大家交流下吖

真係冇法
味道既野好主觀

我d朋友話好味
我就嫌太甜

所以又唔可以叫伏

我同幾個朋友都好鍾意隻藍莓爆珠, 官網一人一支120ML, 涼到上腦好正, 又唔太甜.

NAKED我就淨係試過Frost Bite, 可能6MG, 好拿喉.

如果有人鍾意咖啡味我推薦一下"phillip rocke creme de la creme"

藍莓爆珠有官網?

http://www.store.innevape.com/heisenberg-menthol/

可以直寄香港嗎
運費點計

好可惜佢唔寄香港呀

所以我地要淘寶

我都想要偉大嘅淘寶呀, 我直接問過幾間大鋪都唔寄澳洲, 依邊搵代購又話係違禁品

真係冇法
味道既野好主觀

我d朋友話好味
我就嫌太甜

所以又唔可以叫伏

藍莓爆珠有官網?

可以直寄香港嗎
運費點計

好可惜佢唔寄香港呀

所以我地要淘寶

我都想要偉大嘅淘寶呀, 我直接問過幾間大鋪都唔寄澳洲, 依邊搵代購又話係違禁品

聽講澳洲係可以私人輸入一個自用份量嘅煙油,有網上煙店專做呢個生意。

藍莓爆珠有官網?

可以直寄香港嗎
運費點計

好可惜佢唔寄香港呀

所以我地要淘寶

聽講澳洲係可以私人輸入一個自用份量嘅煙油,有網上煙店專做呢個生意。

澳洲可以私人擁有三個月補充份量, 不過唔可以國內販賣, 所以我係幾個朋友一齊US網同馬拉網買, 之後share運費咁. 年幾前開始玩果時有好多朋友一齊, 可以買好多唔同口味嘅油試, 不過依家好多都食返成煙, 話電子煙好麻煩, 所以依家試新油要睇好多review, 唔想中伏, 運費好L貴.

可以直寄香港嗎
運費點計

好可惜佢唔寄香港呀

所以我地要淘寶

澳洲可以私人擁有三個月補充份量, 不過唔可以國內販賣, 所以我係幾個朋友一齊US網同馬拉網買, 之後share運費咁. 年幾前開始玩果時有好多朋友一齊, 可以買好多唔同口味嘅油試, 不過依家好多都食返成煙, 話電子煙好麻煩, 所以依家試新油要睇好多review, 唔想中伏, 運費好L貴.

你呢度應該搵到人夾
岩岩訂部左玩用電心既機
想問下巴打們用返部機本身叉電定係拎舊電出黎叉多?
同埋淘寶油點買 直接同店鋪CS傾?
香港D油真係好唔抵食 又少
係鬼佬鋪買左al85成set
有香港人係到 幫我setup埋仲教埋我
係幾正
係幾正

鬼佬個香港人應該係巴打黎
係幾正

肯定唔係我呀,我去過一次買,買過一支油咁大把
係幾正

唔該晒巴打
青蘋果薄荷味 好撚正
青蘋果薄荷味 好撚正

又係B嫂?
青蘋果薄荷味 好撚正

又係B嫂?

係呀
係幾正

Al85 買咗pico 好想轉
影張相黎睇下
岩岩訂部左玩用電心既機

拎舊電出黎叉,買架NITECORE D2叉,可以睇住叉之前係幾多V,選擇幾大電流,又可以叉埋屋企嘅AA電,不過淘寶要小心,好多假嘢,貼個假驗證碼。淘寶嘅店可以睇番前幾頁有咩大鋪,買得多可以R下折扣,不過好多唔直送香港,勸你集運好過,直送等到頸都長,仲慢過集運
岩岩訂部左玩用電心既機

拎舊電出黎叉,買架NITECORE D2叉,可以睇住叉之前係幾多V,選擇幾大電流,又可以叉埋屋企嘅AA電,不過淘寶要小心,好多假嘢,貼個假驗證碼。淘寶嘅店可以睇番前幾頁有咩大鋪,買得多可以R下折扣,不過好多唔直送香港,勸你集運好過,直送等到頸都長,仲慢過集運

我講緊淘寶買油
係幾正

Al85 買咗pico 好想轉
影張相黎睇下

返到屋企夜d影
玩咗一個禮拜 已經買咗4支油

你邊度買油
無丁油 比唔比帶上機呢? 想帶去日本食

你邊度買油

有淘寶 因為平時用開集運 又運到落黎
跟住有係鬼佬買 有支同巴打收
買AL85好定g priv 好

覺得gpriv咁大個mon好無謂
why not alien 220w?

覺得gpriv咁大個mon好無謂
why not alien 220w?

因為個款好似gpriv型啲 但其實平時食開30-40w only
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞