[VAPE/Vaping】-電子煙友埋嚟傾啦-6

1001 回覆
24 Like 38 Dislike
新手以前食過三四年煙,呢一年戒咗
搵極都搵唔到高pg似煙但0mg嘅油 有冇巴打有介紹

已買pale whale last light,打算下次買零式先,真係好想要支0mg高pg嘅油

點解要高pg

同埋大霧好撚mk

你轉細個氣孔都有一樣既效果
新手以前食過三四年煙,呢一年戒咗
搵極都搵唔到高pg似煙但0mg嘅油 有冇巴打有介紹

已買pale whale last light,打算下次買零式先,真係好想要支0mg高pg嘅油

點解要高pg

同埋大霧好撚mk

你轉細個氣孔都有一樣既效果

我買icub好似冇得adjust氣孔大小
anyway thanks
利申未玩過vape

巴打們點睇JUUL呢支野

睇中佢細細支夠方便

追左下po 你地講果間鬼佬鋪有冇得買?

同埋想問下5% strength係咪好勁

成煙都係食開5mg

有無人想換黎食
左邊隻味食唔慣,食過一兩次
右邊3mg唔想食丁,未開過樽

巴打右邊換左未
tg∶haha lam
利申未玩過vape

睇中佢細細支夠方便

成煙都係食開5mg

我有JUUL
屋企有三枝

優點:細,型,無乜煙,好食,佢原本的味個隻薄荷好得
新手一流
著西裝食又型

缺點:
如入其他油,味唔太出
有時會吸到油(設計問題)
太高丁,好刺激喉嚨
有時接觸不良 (其實我無試過,但我寫哂email話有,佢前後寄2枝比我,所以我有3枝)
官網只寄美國

結論:玩得過
利申未玩過vape

睇中佢細細支夠方便

成煙都係食開5mg

我有JUUL
屋企有三枝

新手一流
著西裝食又型

缺點:
如入其他油,味唔太出
太高丁,好刺激喉嚨
有時接觸不良 (其實我無試過,但我寫哂email話有,佢前後寄2枝比我,所以我有3枝)
官網只寄美國

如要入手請問應該經邊邊買抵屌d

官網買應該要代運?
搵到一間ig shop 賣
一代580
二代880

定係自己訂化算
Btw,樓上巴打有三支會唔會想放
搵到一間ig shop 賣
一代580
二代880

定係自己訂化算
Btw,樓上巴打有三支會唔會想放

我三枝都用過架

有無人想換黎食

巴打右邊換左未
tg∶haha lam

2枝都換左

呢兩隻係咪邊到都差不多價 點解同其他比差咁遠

Vgod pass左佢啦

點解唔好既?

點解唔好既?

價錢太貴 性價比唔夠高
利申未玩過vape

睇中佢細細支夠方便

成煙都係食開5mg

我有JUUL
屋企有三枝

新手一流
著西裝食又型

缺點:
如入其他油,味唔太出
太高丁,好刺激喉嚨
官網只寄美國

官網買應該要代運?

點解唔好既?

價錢太貴 性價比唔夠高

完全同意,VGOD又無airflow control,又made in China,比咁貴價錢買geekvape出嘅嘢好過啦。
至於Petri,好似都係made in China,呢隻嘢上絲都有少少難度,要剪咗個發熱圈線尾先上螺絲,打開個絲台都有技巧,不過口感都唔錯。

點解唔好既?

價錢太貴 性價比唔夠高

完全同意,VGOD又無airflow control,又made in China,比咁貴價錢買geekvape出嘅嘢好過啦。
至於Petri,好似都係made in China,呢隻嘢上絲都有少少難度,要剪咗個發熱圈線尾先上螺絲,打開個絲台都有技巧,不過口感都唔錯。

Thx兩位巴打

點解唔好既?

價錢太貴 性價比唔夠高

Thx兩位巴打

我唔計精工個啲邪道野
一個rda / rdta diy霧化大約140-220 hkd有交易
上到500幾個啲好難過到個心理關口
有冇人有唔要嘅油賣
想試下唔同味 淘寶買咗有排先寄

依枝啱唔啱?啱啱開,係chxxk poxxt買,$160入
啱既$100放,食左小小,叫藍莓雪山,佢話咩香港政府檢驗,買黎試下的。

有無人想換黎食

巴打右邊換左未
tg∶haha lam

2枝都換左

多謝巴打同我換
利申未玩過vape

睇中佢細細支夠方便

成煙都係食開5mg

我有JUUL
屋企有三枝

新手一流
著西裝食又型

缺點:
如入其他油,味唔太出
太高丁,好刺激喉嚨
官網只寄美國

官網買應該要代運?

我美國買
真係唔知

好似某些ig舖有
但你要自己找了
利申未玩過vape

睇中佢細細支夠方便

成煙都係食開5mg

我有JUUL
屋企有三枝

新手一流
著西裝食又型

缺點:
如入其他油,味唔太出
太高丁,好刺激喉嚨
官網只寄美國

官網買應該要代運?

我美國買
真係唔知

好似某些ig舖有
但你要自己找了

巴打住美國?

定係代運轉寄番香港
利申未玩過vape

睇中佢細細支夠方便

成煙都係食開5mg

我有JUUL
屋企有三枝

新手一流
著西裝食又型

缺點:
如入其他油,味唔太出
太高丁,好刺激喉嚨
官網只寄美國

官網買應該要代運?

我美國買
真係唔知

好似某些ig舖有
但你要自己找了

巴打住美國?

定係代運轉寄番香港

我經常美國工幹的
利申未玩過vape

睇中佢細細支夠方便

成煙都係食開5mg

我有JUUL
屋企有三枝

新手一流
著西裝食又型

缺點:
如入其他油,味唔太出
太高丁,好刺激喉嚨
官網只寄美國

官網買應該要代運?

我美國買
真係唔知

好似某些ig舖有
但你要自己找了

巴打住美國?

定係代運轉寄番香港

我經常美國工幹的

巴打你果支係一代定二代?

諗緊買邊隻好

搵到d ig shop有
我見無咩blogger同用家 推薦煙油還原度高既rta or rdta
除左法師同牛油果仲有咩推薦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞