[VAPE/Vaping】-電子煙友埋嚟傾啦-6

1001 回覆
24 Like 38 Dislike
淨食黑金咖啡3mg
就有d拿喉

而家玩兩溝
黑金咖啡2mg溝naked既very cool

而家感覺係帶有涼涼地既咖啡味
亦冇咁拿喉

我咁做法岩唔岩呢
有冇人都會玩溝味溝油架
淨食黑金咖啡3mg
就有d拿喉

而家玩兩溝

亦冇咁拿喉

我咁做法岩唔岩呢
有冇人都會玩溝味溝油架

唔多好食同拿喉就會溝薄荷,正常做法。
淨食黑金咖啡3mg
就有d拿喉

而家玩兩溝
黑金咖啡3mg溝naked既very cool

亦冇咁拿喉

我咁做法岩唔岩呢
有冇人都會玩溝味溝油架
上網睇左d文
話台灣對電子煙係唔合法的

即係唔帶得過去?

咁買成煙食算了

帶上飛機係可以的,但電池一定要手提,機就手提寄艙都得,煙油手提既話唔可以超過100mL,儲油霧化器建議清油倉,因飛機上高空氣壓改變九成會漏油,但某啲國家電子煙犯法的話,帶唔帶就自己諗,台灣都還好,如果其他溝通唔到既國家又警權大既,番唔番到黎都成問題
上網睇左d文
話台灣對電子煙係唔合法的

即係唔帶得過去?

咁買成煙食算了

帶上飛機係可以的,但電池一定要手提,機就手提寄艙都得,煙油手提既話唔可以超過100mL,儲油霧化器建議清油倉,因飛機上高空氣壓改變九成會漏油,但某啲國家電子煙犯法的話,帶唔帶就自己諗,台灣都還好,如果其他溝通唔到既國家又警權大既,番唔番到黎都成問題

所以都唔帶了
買包紅萬慢慢食算數
淨食黑金咖啡3mg
就有d拿喉

而家玩兩溝

亦冇咁拿喉

我咁做法岩唔岩呢
有冇人都會玩溝味溝油架

其實慣左就ok,初頭小綠人6mg扯都扯唔入,宜家都順左好多,激喉感都關霧化芯事,越低ohm既芯就越激喉(好似係),亦都冇咁好,不過有可能店主溝尼古丁落去份量攞得唔岩,正常3mg得好少激喉感,6mg就好明題,都視乎係咩味既油,唔同油既丁感都唔同
淨食黑金咖啡3mg
就有d拿喉

而家玩兩溝

亦冇咁拿喉

我咁做法岩唔岩呢
有冇人都會玩溝味溝油架

其實慣左就ok,初頭小綠人6mg扯都扯唔入,宜家都順左好多,激喉感都關霧化芯事,越低ohm既芯就越激喉(好似係),亦都冇咁好,不過有可能店主溝尼古丁落去份量攞得唔岩,正常3mg得好少激喉感,6mg就好明題,都視乎係咩味既油,唔同油既丁感都唔同

藍莓爆珠3mg
如何
淨食黑金咖啡3mg
就有d拿喉

而家玩兩溝

亦冇咁拿喉

我咁做法岩唔岩呢
有冇人都會玩溝味溝油架

藍莓爆珠3mg
如何

想問好耐

有冇油係藍莓8既味
搵到間淘仔店可以直寄過來
25蚊運費

又買左兩支
同埋仲搵到隻都係close system既my vonerl.

巴打們點評價呢隻野?
新手上路 想問幾樣野 麻煩師兄指教
1 淘左個target pro 想問下原裝霧化器好吾好用?
2 有無其他霧化器推介
3 幾多w燒係最好
麻煩各位

我都用緊原裝
1. 還好 但個咀好短 有時會辣咀
2. 我無乜研究
3. 一過30W 好快會有燶味

1. 換過個510吸嘴就OK
2. 其實個個成品都差不多
3. 換咗eleaf MELO III用嘅芯就無咁易燶

感謝師兄

我有2盒全新
放比你
tg: arplay
淨食黑金咖啡3mg
就有d拿喉

而家玩兩溝

亦冇咁拿喉

我咁做法岩唔岩呢
有冇人都會玩溝味溝油架

唔多好食同拿喉就會溝薄荷,正常做法。

Very cool 3g 配 oil blue moon 0g
另一個層次
比例係 個樽 3分1 very cool 3分2係blue moon
25蚊運費

又買左兩支

求名
25蚊運費

又買左兩支

求名

講還講 記住加密 一陣啲cd rom湧晒去搵間淘寶 人地唔再寄就仆街
點睇aspire pockex
留名
25蚊運費

又買左兩支

25蚊,係咪寄EMS果間?
點解轉左用alien Clapton 食落都無咩分別
其實有丁同無丁既味道分別大唔大,依家食無丁既覺得好淡

分別大在個擊喉感同醉煙個種感覺
不過睇返早少少啲post有巴打講過有啲油無丁個味道還原度會好啲

不過睇返早少少啲post有巴打講過有啲油無丁個味道還原度會好啲

thx巴打

thx巴打

互相學習
點睇aspire pockex

估計有煙有味嘅,all-in-one嘅套裝無乜討論嘅空間
點解轉左用alien Clapton 食落都無咩分別

一般甜味低咗,隻油其他嘅味會出咗,多咗層次,如果有薄荷味,薄荷感覺勁咗
淨食黑金咖啡3mg
就有d拿喉

而家玩兩溝

亦冇咁拿喉

我咁做法岩唔岩呢
有冇人都會玩溝味溝油架

藍莓爆珠3mg
如何

長期食緊
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞