[VAPE/Vaping】-電子煙友埋嚟傾啦-6

1001 回覆
24 Like 38 Dislike
想問問新手想買,有無平平地既電子煙淘寶推薦,
你地個d講得太專業,完全唔明白,暫時只想要基本既平價,方便,同安全。

食左煙好耐,但其實無咩癮,主要係想要個種吸同呼既感覺,同埋無聊時浪費幾分鐘既思考時間

求其搵套新手套裝再上黎問意見

買既時候仲有得選正品定仿

你真係好求其,呢隻出名漏油,你去呢道第一頁搵過啦
iStick Pico Kit (最平同最細,不過用24mm或以上霧化器要加散熱片)

呢隻如何?
24mm或以上霧化器要加散熱片?唔明白
如果我新手買玩下唔洗注意,可以唔解釋
iStick Pico Kit (最平同最細,不過用24mm或以上霧化器要加散熱片)

呢隻如何?
24mm或以上霧化器要加散熱片?唔明白
如果我新手買玩下唔洗注意,可以唔解釋

霧化器有分size如果你用24mm以上既要再配件先可以用
好多人起手用呢部但我唔建議
你用呢部既好快會想換機 所以不如一炮過買部好少少既

請問呢部點?
咁買係咪齊晒野啦?

有無買開既淘寶店介紹下

請問呢部點?
咁買係咪齊晒野啦?

有無買開既淘寶店介紹下

有無link? 唔包電池同油?

【正品SMOK AL85 异形人Alien 85W盒子主体戒烟大烟雾迷你新手套装】,点击链接再选择浏览器打开http://c.b0yp.com/h.5gWvwi?cv=wWmVZtL4BfD&sm=0ba7b7,或复制这条信息¥wWmVZtL4BfD¥后打开👉手机淘宝👈

【正品SMOK AL85 异形人Alien 85W盒子主体戒烟大烟雾迷你新手套装】,点击链接再选择浏览器打开http://c.b0yp.com/h.5gWvwi?cv=wWmVZtL4BfD&sm=0ba7b7,或复制这条信息¥wWmVZtL4BfD¥后打开👉手机淘宝👈

買包埋電果set 佢話送埋油不過唔知係乜野油你要同佢傾

請問呢部點?
咁買係咪齊晒野啦?

有無買開既淘寶店介紹下

AL85香港買啦,倒數番前幾頁就見到邊道買最抵,機同油可以大陸買,加埋唔使100人民幣。
如果真係想平,Pico都係一個選擇,不過你揀果間太平啦,唔知會唔會係假貨,正常來講,一套Pico加電加油大約270人民幣,如果買AL85淨機都300尾,你自己考慮下啦。

買包埋電果set 佢話送埋油不過唔知係乜野油你要同佢傾

可以選擇買埋充電器 / 備用既霧化芯
問樣野
Al85係上面個化霧器
機,係下面個裝電池既野
充電器? 充電池用既?
問樣野
Al85係上面個化霧器
機,係下面個裝電池既野
充電器? 充電池用既?

Al85係部機 機都係機
係 不亦可以用usb直插落部機充 不過咁樣部機會短命d

AL85香港買啦,倒數番前幾頁就見到邊道買最抵,同油可以大陸買,加埋唔使100人民幣。
如果真係想平,Pico都係一個選擇,不過你揀果間太平啦,唔知會唔會係假貨,正常來講,一套Pico加電加油大約270人民幣,如果買AL85淨機都300尾,你自己考慮下啦。

呢個機係咩?

鬼佬到買唔就腳...要特登過去,老婆肯定炸形,我都係搵下邊間淘穩陣,買完返黎先算

Pico 我研究下先,因為佢平d,
始終我係純新手,用少d錢去試一樣陌生野
遲下覺得正既,再俾錢唔係問題

另外見到,霧化器係要定期更換?
我除非太無聊,否則大概一日食兩次煙
唔好意思,太多野問
我覺得pico同AL85兩套kit黎講
不如一部到位去AL85 起碼用24MM無咁煩要加散熱片
85W一定夠新手玩得黎 就算到算想玩DIY都唔洗又要淘塊散熱片返黎搞呢樣搞個樣
尋晚d油終於到 個檸檬茶味 (3mg)一入口好乸喉
真係不得不提oil呢隻牌子 今次review first love
葡萄柚 + 檸檬 + 鳳梨
作為果味 + 涼煙愛好者 食過oil真係返唔到轉頭
呢隻first love 一入口有少少似廁所香精 但食多幾啖就覺得好撚正
一入口有隻好特別既檸檬味 呼出黎就有波蘿味停留係口腔
隻薄荷仲會留係到一段時間都唔走 成隻油既感覺好清新
老闆話隻油有酸酸甜甜既感覺好似初戀咁 所以就名命為first love
不過我就唔係幾食到酸味
香港食水有d深 之前有巴打買$170 30ml
但係台灣買只不過係$400台紙 30ml
不過oil既油係值得一試

Dripbox 留名

AL85香港買啦,倒數番前幾頁就見到邊道買最抵,同油可以大陸買,加埋唔使100人民幣。

呢個機係咩?

鬼佬到買唔就腳...要特登過去,老婆肯定炸形,我都係搵下邊間淘穩陣,買完返黎先算

Pico 我研究下先,因為佢平d,
始終我係純新手,用少d錢去試一樣陌生野
遲下覺得正既,再俾錢唔係問題

另外見到,霧化器係要定期更換?
我除非太無聊,否則大概一日食兩次煙

我完全理解你嘅出發點,所以先叫你考慮下,尤其呢3句:用少d錢去試一樣陌生野,遲下覺得正既,再俾錢唔係問題

我兩部機都有,無因為買咗AL85就唔用Pico。真係有巴打玩一陣覺得唔啱就放棄,所以我先講新手唔好買貴嘢住。另外如果你肯淘寶,買Pico平好多。我建議人買AL85,都係因為佢地唔想淘寶,在香港買價錢分別唔大,就梗係買好D果部。
真係不得不提oil呢隻牌子 今次review first love
呢隻first love 一入口有少少似廁所香精 但食多幾啖就覺得好撚正
老闆話隻油有酸酸甜甜既感覺好似初戀咁 所以就名命為first love
不過我就唔係幾食到酸味

台灣邊度買
不過我就唔係幾食到酸味

台灣邊度買

可以既就去總店啦 因為分銷既未必有熱門既存貨
畢竟手作既油產量唔大
我推薦blue moon同first love
呢隻油真係值得我做打手
不過我就唔係幾食到酸味

台灣邊度買

畢竟手作既油產量唔大
呢隻油真係值得我做打手

早幾日去左轉台灣
上google睇
d文章講到台灣玩電子煙唔合法咁
我連帶都冇帶過去
不過我就唔係幾食到酸味

台灣邊度買

畢竟手作既油產量唔大
呢隻油真係值得我做打手

Oil 隻荔枝 同哈密瓜都好正架
見到al85 淘寶成set連霧化器 $4xx人仔,連運費$508港幣個價o唔ok?
見到al85 淘寶成set連霧化器 $4xx人仔,連運費$508港幣個價o唔ok?

點解唔鬼佬網買

kit都四舊,平成百蚊

點解唔鬼佬網買

kit都四舊,平成百蚊

有無link?
定係香港鋪頭買好?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞