[VAPE/Vaping】-電子煙友埋嚟傾啦-6

1001 回覆
24 Like 38 Dislike
西環勁旺場
四五個人迫哂喺入面
西環勁旺場
四五個人迫哂喺入面

我英文太屎唔敢去
西環勁旺場
四五個人迫哂喺入面

我英文太屎唔敢去

買咗部鐵血戰士
好正
西環勁旺場
四五個人迫哂喺入面

我英文太屎唔敢去

買咗部鐵血戰士
好正

配smok TFV8?
西環勁旺場
四五個人迫哂喺入面

有時出街都見多左人Vape
西環勁旺場
四五個人迫哂喺入面

我英文太屎唔敢去

買咗部鐵血戰士
好正

配smok TFV8?

我買kit咋
西環勁旺場
四五個人迫哂喺入面

我英文太屎唔敢去

買咗部鐵血戰士
好正

幾多錢呀?影D相上來睇下
西環勁旺場
四五個人迫哂喺入面

我英文太屎唔敢去

我上次(第一次)去見到有個店員係識中文嘅,或者你可以搵FD用WhatsApp問下幾時有識中文嘅人先去
西環勁旺場
四五個人迫哂喺入面

我英文太屎唔敢去

我上次(第一次)去見到有個店員係識中文嘅,或者你可以搵FD用WhatsApp問下幾時有識中文嘅人先去

我上次去都見到鬼佬招呼緊兩個黑黑地鬼佬
等佢地走左先入去
鬼佬無笑我英文差 都溝通到
利申: 連用英文教人點行去目的地都唔係好識
西環勁旺場
四五個人迫哂喺入面

我英文太屎唔敢去

等佢地走左先入去

本地人開嘅舖頭實在食水太深太唔爭氣,我想推薦幫下都幫唔落
西環勁旺場
四五個人迫哂喺入面

我英文太屎唔敢去

等佢地走左先入去

百寶利有間vapeitonhk 可以嗎
西環勁旺場
四五個人迫哂喺入面

我英文太屎唔敢去

等佢地走左先入去

佢隻Pico大減價都賣488,鬼佬賣350,所以都唔敢去買其他嘢咯(淘寶Pico賣220人仔咋)
新post留名
西環勁旺場
四五個人迫哂喺入面

我英文太屎唔敢去

等佢地走左先入去

佢隻Pico大減價都賣488,鬼佬賣350,所以都唔敢去買其他嘢咯(淘寶Pico賣220人仔咋)

鋪頭來講
鬼佬係最公道架啦
上年我玩JUUL
其實都買左1-2枝味黎玩,今日試用機食
D味出哂黎
呢枝Mojito我強烈推介

西環勁旺場
四五個人迫哂喺入面

我英文太屎唔敢去

等佢地走左先入去

大路價囉,唯一好係有得試,但經膠管啲味唔同左,有條女招呼你,兩次去都有幾個人係度打等,唔係好得閒招呼我
LM
有無巴打推介RDTA
暫時睇中Aromamizer RDTA / Combo RDTA By iJoY
上年我玩JUUL
其實都買左1-2枝味黎玩,今日試用機食
D味出哂黎
呢枝Mojito我強烈推介

呢支正 個fd既台油
如果我想換另一隻味既油,需唔需要換芯架?

個個都唔同 如果你唔換既話其實食幾淡就會無左上一隻味
換就麻煩少少
我會換 因為我覺得唔多唔少都會溝左
見樓上問起有無box推薦
LMC 機係靚
但唔好買 個設計有問題
搞到有時detect唔到兩粒電
就係入完電 關返個蓋個個彈簧位
我自己用緊 搞到有時要整一整
雖然唔洗用具整
但都煩啦

甩油問題同呢個問題比
我自己寧願甩油
有少少歲月痕跡都唔錯

SMOK機甩起油上來都幾靚架,尤其D邊甩。
其實SMOK機仲有個好處,玩TC唔洗LOCK OHM,因為上霧化器嘅時候已經LOCK咗,又可以手動較OHM。

個個都唔同 如果你唔換既話其實食幾淡就會無左上一隻味
換就麻煩少少
我會換 因為我覺得唔多唔少都會溝左

我唔止換芯,仲會洗浸埋個TANK,個舊芯可以浸完吹乾再用番
見樓上問起有無box推薦
LMC 機係靚
但唔好買 個設計有問題
搞到有時detect唔到兩粒電
就係入完電 關返個蓋個個彈簧位
我自己用緊 搞到有時要整一整
雖然唔洗用具整
但都煩啦

甩油問題同呢個問題比
我自己寧願甩油
有少少歲月痕跡都唔錯

SMOK機甩起油上來都幾靚架,尤其D邊甩。
其實SMOK機仲有個好處,玩TC唔洗LOCK OHM,因為上霧化器嘅時候已經LOCK咗,又可以手動較OHM。

可以手動較OHM 唔會爆咩
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞