[VAPE/Vaping】-電子煙友埋嚟傾啦-6

1001 回覆
24 Like 38 Dislike
幾日冇買煙了

而家用呢支咖啡味頂住檔先

有d拿喉
係因為有丁
定還是咖啡味係咁呢

上網買
話左要3mg
但來到個樽係寫0mg

所以我都唔知係有丁定冇丁

係有丁先會拿喉
oil呢隻油出廠一定係0mg 所以個樽寫0mg好正常
好大機會係間野幫你溝左丁
有乜野靚仔既盒介紹?

我幾鐘意用緊呢部

細細部, 踢拖岩晒
有乜野靚仔既盒介紹?

我幾鐘意用緊呢部

細細部, 踢拖岩晒

決定左買SMOK X Cube II 再痴貼紙
人生第一次塞棉花, 除左一屋棉花毛同周圍都係油之外,
都還好

電子煙超級新手一名, 多多指教!

機械桿?希望你講“新手”係講笑啦
有乜野靚仔既盒介紹?

我幾鐘意用緊呢部

細細部, 踢拖岩晒

希望你未落ORDER:
https://www.e-cigarette-forum.com/forum/threads/smok-x-cube-ii-issues.698841/
有乜野靚仔既盒介紹?

我幾鐘意用緊呢部

細細部, 踢拖岩晒

希望你未落ORDER:
https://www.e-cigarette-forum.com/forum/threads/smok-x-cube-ii-issues.698841/

依家可以希望新firmware有解決到
幾日冇買煙了

有d拿喉
係因為有丁
定還是咖啡味係咁呢

上網買
話左要3mg
但來到個樽係寫0mg

冇,又可能佢幾有丁油倒落0mg樽扮野
驚奶野掛,你拎番黎開左未?
幾日冇買煙了

有d拿喉
係因為有丁
定還是咖啡味係咁呢

上網買
話左要3mg
但來到個樽係寫0mg

開左喇
剛接觸
有點拿喉

所以唔知係呢隻咖啡味本身係咁
定還是因為有丁

上面有巴打話應該間野幫我加
幾日冇買煙了

有d拿喉
係因為有丁
定還是咖啡味係咁呢

上網買
話左要3mg
但來到個樽係寫0mg

開左喇
剛接觸
有點拿喉

定還是因為有丁

應該係

巴打,我想問下第一次買,買呢套好唔好?
幾日冇買煙了

有d拿喉
係因為有丁
定還是咖啡味係咁呢

上網買
話左要3mg
但來到個樽係寫0mg

開左喇
剛接觸
有點拿喉

定還是因為有丁

有禮貌咪幾好

機舊,霧化器舊,電好可能係低drain型號,兩隻煙油都唔好食。。。可以來再問過

機舊,霧化器舊,電好可能係低drain型號,兩隻煙油都唔好食。。。可以來再問過

巴打,咁呢套有無咩睇法?

Battlestar係兩電機,你唔嫌重就得,不過要買多兩舊後備電就貴D,C4電係OK嘅,如果唔係假嘅話,外星人煙油係大陸貨,我就唔敢試啦,鸚鵡螺X係細煙嘅霧化器,好處係唔漏油,我都用緊。其實你想邊間買,套嘢要幾多錢?我理解Battlestar+鸚鵡螺X加電大概430人仔

Battlestar係兩電機,你唔嫌重就得,不過要買多兩舊後備電就貴D,C4電係OK嘅,如果唔係假嘅話,外星人煙油係大陸貨,我就唔敢試啦,鸚鵡螺X係細煙嘅霧化器,好處係唔漏油,我都用緊。其實你想邊間買,套嘢要幾多錢?我理解Battlestar+鸚鵡螺X加電大概430人仔

[url]【正品克莱鹏太空堡垒200W电子烟套餐配鹦鹉螺X大烟雾口感新手戒烟】,点击链接再选择浏览器打开http://c.b6wq.com/h.UkbbxK?cv=MOc5ZtRdxQb&sm=5e63e3,或复制这条信息¥MOc5ZtRdxQb¥后打开👉手机淘宝👈[/url]
套野我係呢間睇到
都還好

玩命
都還好

堅新! 復活節俾人捉左上福田睇電子煙展, 暈陀陀出返黎就多左堆野係身鳥 btw, 支杆抽獎送架~ 禮拜6執執D相出po講下個展先, D帽dell都ok粗磚

[url]【正品克莱鹏太空堡垒200W电子烟套餐配鹦鹉螺X大烟雾口感新手戒烟】,点击链接再选择浏览器打开http://c.b6wq.com/h.UkbbxK?cv=MOc5ZtRdxQb&sm=5e63e3,或复制这条信息¥MOc5ZtRdxQb¥后打开👉手机淘宝👈[/url]
套野我係呢間睇到

咁嘅價錢都OK嘅,係建議你唔好要外星人煙油,加錢換第支,小綠人我就食唔落送咗比人,不過有D朋友鍾意嘅,煙油呢樣嘢好個人口味。
新手以前食過三四年煙,呢一年戒咗
搵極都搵唔到高pg似煙但0mg嘅油 有冇巴打有介紹

已買pale whale last light,打算下次買零式先,真係好想要支0mg高pg嘅油

已買pale whale last light,打算下次買零式先,真係好想要支0mg高pg嘅油

點解要高pg
都還好

堅新! 復活節俾人捉左上福田睇電子煙展, 暈陀陀出返黎就多左堆野係身鳥 btw, 支杆抽獎送架~ 禮拜6執執D相出po講下個展先, D帽dell都ok粗磚

新手玩桿?玩住機先啦

點解要高pg

bm[img]https://na.cx/i/64c8c76.jpg[/im]
同埋大霧好撚mk

點解要高pg

同埋大霧好撚mk
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞