[VAPE/Vaping】-電子煙友埋嚟傾啦-6

1001 回覆
24 Like 38 Dislike
個人推薦新手單電套裝:
SMOK AL85 Kit (夠細部,可以直接用25mm霧化器)
Vaporesso Target Pro Kit (好揸手,可以直接用25mm霧化器)
iStick Pico Kit (最平同最細,不過用24mm或以上霧化器要加散熱片)
- 新手機唔好買太貴,你都唔知係唔係想玩落去

*18650電池*
Sony VTC4/6 (30A)
Sony VTC5 (25A)
Samsung 20R/25R (20A)
LG HB6 (30A)
LG HE2/HG2/HE4 (20A)

我想問邊度有得買?未接觸過

The Vape Shop Hong Kong,在西環,鬼佬經營,個鋪好鬼細
利申下先:打手死全家,我D嘢係淘翻來嘅

thank you 巴打
之前在mr vape 買果支黑金咖啡到左
剛食左兩啖

冇晒果d甜耶耶既味
岩我

呢隻?咩價位

Oil既油真係值得一試
但$170食水真係深左D

clieto要小心,好多人話漏,如果可以就退咗佢

出貨了
Between 今日終於搵返d油 入落個 target pro 個原裝霧化器果陣 個排氣口狂漏油

換過個芯啦,其實Target Pro個tank好少漏,一般都係芯嘅問題。

今次換呢個芯上去 都cake cake 地 好多手尾跟
順手問埋 咁樣係咪有問題 意思係個芯d窿位對唔正個tank d窿位

剛食左兩啖

冇晒果d甜耶耶既味
岩我

呢隻?咩價位

Oil既油真係值得一試

我之前買過有買4送1
新手留名學野

出貨了
Between 今日終於搵返d油 入落個 target pro 個原裝霧化器果陣 個排氣口狂漏油

換過個芯啦,其實Target Pro個tank好少漏,一般都係芯嘅問題。

今次換呢個芯上去 都cake cake 地 好多手尾跟
順手問埋 咁樣係咪有問題 意思係個芯d窿位對唔正個tank d窿位

唔使對正都上到油嘅,最緊要扭緊個芯落個底座道。你可以考慮下好似我咁換咗個510吸嘴,好吸好多

準備入手呢部,各位巴打點睇?
剛食左兩啖

冇晒果d甜耶耶既味
岩我

呢隻?咩價位

Oil既油真係值得一試

我之前買過有買4送1

未試過
唔敢一次買咁多

師兄,你會點寄香港?直接用順豐?

準備入手呢部,各位巴打點睇?

咁多人問呢部機嘅?係咪有鋪頭減價?幾錢?
有人話部機嘅510頭有問題,有D霧化器可能認唔到,呢部係舊款機,新款好似解決咗呢個510問題;另外霧化器都唔係多人買果種,一般人單買機唔買霧化器。

出貨了

有冇tg,想問鋪名

出貨了

有冇tg,想問鋪名

唔使驚,呢道問都得,香港暫時只得一間推薦:The Vape Shop Hong Kong,在西環,鬼佬經營,個鋪好鬼細

出貨了

有冇tg,想問鋪名

唔使驚,呢道問都得,香港暫時只得一間推薦:The Vape Shop Hong Kong,在西環,鬼佬經營,個鋪好鬼細

想問下普普通通咁入手要大約幾多錢到?
大家點睇呢部MOD
感覺幾正 純粹想買黎貪佢夠靚同可以玩大煙又係雙電
唔睇價錢抵唔抵試? 會唔會有咩缺點?
利申英文差

http://www.smoktech.com/kit/g-priv

touch mon添喎,幾時行埋Android?

Diu li 我笑左

諗緊買唔買好

咁多問題都買?

但除咗upgrade firmware 個問題
其實係咪嗰個熄機同lock機只要平時check住有無lock就得
Upgrade其實係有咩用?
因為呢部機個外形對我黎講真係好吸引
好想要

出貨了

有冇tg,想問鋪名

想問下普普通通咁入手要大約幾多錢到?

AL85大約420,煙油180,電90

出貨了

有冇tg,想問鋪名

煙油淘寶落香港有邊間?
問好多間都唔寄香港
肯寄果啲就得好少選擇
定有其他方法?
大家點睇呢部MOD
利申英文差

http://www.smoktech.com/kit/g-priv

Diu li 我笑左

諗緊買唔買好

咁多問題都買?

其實係咪嗰個熄機同lock機只要平時check住有無lock就得
好想要

我睇咗啲youtuber片
發現原來真係好多bad comments
都係放棄了

出貨了

有冇tg,想問鋪名

煙油淘寶落香港有邊間?
問好多間都唔寄香港
肯寄果啲就得好少選擇
定有其他方法?

呢道幫到你:
https://lihkg.com/search?q=%E6%B7%98%E5%AF%B6%E9%9B%86%E9%81%8B&type=score
大家點睇呢部MOD
利申英文差

Diu li 我笑左

諗緊買唔買好

咁多問題都買?

好想要

我睇咗啲youtuber片
發現原來真係好多bad comments
都係放棄了

新機我覺得呢部幾型:
http://www.sigelei.com/product/index.html?id=19
巴打 咁如果smok alien 同 vaporesso tarot pro邊個抵屌啲?
或者有無其他大w機推介
準備玩rta
巴打 咁如果smok alien 同 vaporesso tarot pro邊個抵屌啲?
或者有無其他大w機推介
準備玩rta

smok alien我都有,網上嘅評論話好易甩油
vaporesso tarot pro就落鋪頭見過,幾大部下,好似幾貴
wismec新出有一部叫predator,好似睇住alien來打(alien vs predator)
仲有smoant battlestar都幾多人鍾意佢外形,顏色都幾多選擇
最近仲有巴打討論過Limitless Arms Race Box Mod,你都可以留意下
最近換咗guardian tank
好撚正,唔漏油
不過今日個芯燶咗
想問SMOK Alien 220W kit 好唔好?
個原裝 TFV8 Baby 掂唔掂?
用緊target mini想換機

OK嘅,不過要小心D保養,D外國網站話易甩油,TFV8都OK嘅,比較大煙
有乜野靚仔既盒介紹?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞