[VAPE/Vaping】-電子煙友埋嚟傾啦-6

1001 回覆
24 Like 38 Dislike
如果我想換另一隻味既油,需唔需要換芯架?

個個都唔同 如果你唔換既話其實食幾淡就會無左上一隻味
換就麻煩少少
我會換 因為我覺得唔多唔少都會溝左

我唔止換芯,仲會洗浸埋個TANK,個舊芯可以浸完吹乾再用番

屌,扭唔開個霧化器

換就麻煩少少

屌,扭唔開個霧化器

洗碗膠手套包住扭。。。其實霧化器唔洗扭太實,夠緊唔易鬆就得

換就麻煩少少

屌,扭唔開個霧化器

我又諗起自己之前都係咁

換就麻煩少少

屌,扭唔開個霧化器

我又諗起自己之前都係咁

成個霧化器有無部分唔掂得水架??

換就麻煩少少

屌,扭唔開個霧化器

我又諗起自己之前都係咁

見樓上問起有無box推薦
LMC 機係靚
但唔好買 個設計有問題
搞到有時detect唔到兩粒電
就係入完電 關返個蓋個個彈簧位
我自己用緊 搞到有時要整一整
雖然唔洗用具整
但都煩啦

甩油問題同呢個問題比
我自己寧願甩油
有少少歲月痕跡都唔錯

SMOK機甩起油上來都幾靚架,尤其D邊甩。
其實SMOK機仲有個好處,玩TC唔洗LOCK OHM,因為上霧化器嘅時候已經LOCK咗,又可以手動較OHM。

可以手動較OHM 唔會爆咩

用來微調個initial resistance比TC用,識用唔會有事嘅,好似D人話桿危險我都會用,當然有好多嘢要注意。

換就麻煩少少

屌,扭唔開個霧化器

我又諗起自己之前都係咁

確保乾左先插返入去就得
LMC 機係靚
但唔好買 個設計有問題
雖然唔洗用具整
但都煩啦

甩油問題同呢個問題比
我自己寧願甩油
有少少歲月痕跡都唔錯

其實SMOK機仲有個好處,玩TC唔洗LOCK OHM,因為上霧化器嘅時候已經LOCK咗,又可以手動較OHM。

用來微調個initial resistance比TC用,識用唔會有事嘅,好似D人話桿危險我都會用,當然有好多嘢要注意。

但可惜我唔鐘意SMOK機個樣
我想換d四四方方果種

換就麻煩少少

屌,扭唔開個霧化器

我又諗起自己之前都係咁

無,成個都係醫療級不銹鋼吖嘛,我係浸90度熱水,D膠邊係可以抵受90度熱水嘅,再高就唔敢包啦。
有無人有買halo個隻sup-zero,薄荷到喉嚨痛
無mod

巴打早買早享受,我係你就去鬼佬度買番隻SMOK算啦,其他嘢再慢慢淘,淘都費事同人夾單,集運都係10幾蚊運費。
LMC 機係靚
但唔好買 個設計有問題
雖然唔洗用具整
但都煩啦

甩油問題同呢個問題比
我自己寧願甩油
有少少歲月痕跡都唔錯

但可惜我唔鐘意SMOK機個樣
我想換d四四方方果種

四四方方

呢隻係愛來溝油架,用來溝煙草味煙油好撚好味
西環勁旺場
四五個人迫哂喺入面

我英文太屎唔敢去

買咗部鐵血戰士
好正

幾多錢呀?影D相上來睇下

五舊水, 電就另外配
有無人想買霧化器同mod 我又要買多隻

可以幫埋你地淘埋 煙油呀個d一齊搭單順便傾下 好撚sad

Tg @naksa

mimtmtve@gmail.com

搵唔到,呀差黎既?
有無人想買霧化器同mod 我又要買多隻

可以幫埋你地淘埋 煙油呀個d一齊搭單順便傾下 好撚sad

Tg @naksa

mimtmtve@gmail.com

定真係你?

Halo d油偏擊喉 supzero 仲要勁薄河 食到頭暈

Halo 我鐘意prime 6mg 再加一半vg油 好抵食

我3丁prime加6丁subzero(3:1),好好味

Halo d油偏擊喉 supzero 仲要勁薄河 食到頭暈

Halo 我鐘意prime 6mg 再加一半vg油 好抵食

我3丁prime加6丁subzero(3:1),好好味

就黎將啲halo炒埋一碟
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞