[VAPE/Vaping】-電子煙友埋嚟傾啦-6

1001 回覆
24 Like 38 Dislike
支持巴打
有某幾樣岩心水
但都要過多個零月先
巴打間ig shop好似暫時無乜選擇
不過期待你慢慢加
d煙油終於到
剩係試左魔眼,無嗆喉幾好咪

唔記得貼相

巴打試左隻CRYPT未? 有興趣想知味道如何, 期待巴打報告.
d煙油終於到
剩係試左魔眼,無嗆喉幾好咪

唔記得貼相

巴打試左隻CRYPT未? 有興趣想知味道如何, 期待巴打報告.

其實啲試用裝食唔到佢真味,試過有枝完全走晒味,唔走都偏淡

真係有d後悔
成日好似好快冇電

差滿後
用左冇幾耐
就得返三粒燈

漏油問題都叫冇既

油倉得1.9ml
其實係唔係正常
定係叫做少呢?

成日好快就要加油

幾正咁
有冇人有玩iqos 香港邊到買平?
唔知係咪天氣潮濕
我用最基本個隻A1線
個rda用左一陣就變左啡色
有冇巴打有一樣嘅問題

【现货日本 IQOS 戒烟电子烟加热棒万宝路百乐门二代6味 烟弹 包邮】,点击链接再选择浏览器打开
http://c.b0yp.com/h.58iSk5?cv=P6zLZtKlqFu&sm=c3ee7f
,或复制这条信息¥P6zLZtKlqFu¥后打开👉手机淘宝👈

mr vape king都有

放緊歐版2手黑色全套850

如果我話呢度咁多支油連運費只係千三蚊你地會唔會信

牛奶盒果隻包裝幾得意 邊到買

最後都係淘寶入手
istick pico (淨機) + 鸚鵡螺2代 + 一盒(5粒)霧化芯
有冇巴打食過ice reds apple 隻油
隻味好化學
我曾經係係淘寶買過支60 70蚊 玩左陣就無再食。
其實同你地買果d貴野分別係邊? 同埋電子煙可唔可以吸入肺
我曾經係係淘寶買過支60 70蚊 玩左陣就無再食。
其實同你地買果d貴野分別係邊? 同埋電子煙可唔可以吸入肺

打煙炮有乜好玩
有冇巴打食過ice reds apple 隻油
隻味好化學

呢隻味都唔鍾意,好難有煙油啱你口味喎,咁你覺得邊隻油最正?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞