[VAPE/Vaping】-電子煙友埋嚟傾啦-6

1001 回覆
24 Like 38 Dislike
呢道呢兩日有平SMOK嘢賣,連WISMEC Predator都有,好似幾抵屌
https://www.efun.top/

業巴 Efun呢間野價抵但有少少唔老實
我preorder部mech box 明明話3/4 截 ship out 點知突然變左15/4 又再變 23/4 屌佢老母
其實新手買曬成set 野大約要幾錢?
有冇巴打成功戒到煙?
利申:主要想戒煙

同食真煙比係兩回事
但可以試下交替咁食
從中慢慢再減真煙粉量
有冇巴打成功戒到煙?

同食真煙比係兩回事
但可以試下交替咁食
從中慢慢再減真煙粉量

食煙搞到我個人成日病,諗住用電子煙戒下咁,我平時食開純萬 有冇d 咩油可以代替下 ?
個set 野 最緊要係安全 大約幾錢到?

有冇巴打成功戒到煙?

同食真煙比係兩回事
但可以試下交替咁食
從中慢慢再減真煙粉量

食煙搞到我個人成日病,諗住用電子煙戒下咁,我平時食開純萬 有冇d 咩油可以代替下 ?

有冇巴打成功戒到煙?

同食真煙比係兩回事
但可以試下交替咁食
從中慢慢再減真煙粉量

無,不過唔一定要似純萬味道先可以戒到煙,而且都有一D似煙味嘅煙油,戒煙主要係頂到個口癮同心癮,就算食少D真煙都好吖。
SET嘢香港買大約700蚊(套裝機,1支煙油,1舊電),大陸淘寶大約400人民幣。
呢道呢兩日有平SMOK嘢賣,連WISMEC Predator都有,好似幾抵屌

我preorder部mech box 明明話3/4 截 ship out 點知突然變左15/4 又再變 23/4 屌佢老母

我都聽過,睇見D人在REVIEWS果道屌佢呢樣嘢,不過價錢都幾公道,好過淘寶亂鳩咁來,要去R減價

我都聽過,睇見D人在REVIEWS果道屌佢呢樣嘢,不過價錢都幾公道,好過淘寶亂鳩咁來,要去R減價

我有諗過退款 反正PayPal 開claim唔難 不過算
有冇巴打成功戒到煙?

同食真煙比係兩回事
但可以試下交替咁食
從中慢慢再減真煙粉量

最緊要係尼古丁姐
同埋你要肯拎住舊野扯
仲要哩埋一邊食
唔似食煙一路行一路食
大煙好多,人地以為火警
買咗pico
新手試下玩
買咗pico
新手試下玩

Pico抵試,就算唔鍾意個投資都唔大
如果帶左有丁油出街比人check到會點
利申 發夢

到貨
學緊點set機

啲model真係
係咪上環買果間最好?想買黎試下,食開煙,想戒
我買個杯$38,因為最後一日又收館,送巾及枱墊

啲model真係

啲model真係

當堂唔同晒 鬼妹同北妹真係有段距離
張CKS枱塾好撚靚
完滿結束,掃左好多貨
希望下年可以組大團人去
更希望香港會有一日可以攪到
不過都遙遙無期了

完滿結束,掃左好多貨
希望下年可以組大團人去
更希望香港會有一日可以攪到
不過都遙遙無期了

唔知點解我啲圖左轉90度

無去錯

無去錯

呢度買左幾錢
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞