【校園】【足球】【少甜】溝到女神後我決定......

779 回覆
73 Like 5 Dislike
畫風突然一轉
(十五)

兩人汗流浹背,Charmaine主動吻向佢,旋轉佢嘅舌頭,玉手意猶未盡地反手撫摸住佢大腿內側,把弄佢半硬半垂嘅下體,指尖拂揉住柔薄嘅陰囊,唔洗一陣再次堅挺,Charmaine趴低撐高屁股「你後面拮入嚟啦」當鋒刃深深插入炙熱而飢渴的肉體,佢喺幽秘裏狠狠衝插,力度一下比一下加大,因為呢次係佢地第一次狗仔,Charmaine好快迎來第三次巔峰「啊啊啊,好正丫,丫,唔得啦,快啲,啊啊」
「我要射啦」
「你射啦,啊啊啊,丫丫丫丫丫」噗滋,噗滋,Charmaine陰道奮力咁夾緊,子宮嘅底處孕生出一股熱流,迸噴而出,而佢亦將濃濃嘅精液射入小穴,量非常多,多到就算陰道完全吞併6吋半,都會流少少出嚟,順住會陰流到床上,唔知係佢佔領Charmaine,定係Charmaine將佢淹吞淨盡。
「你射入面嘅?」
「我計過今日你安全期」
「我幫你奶丫」經歷三十分鐘大戰,兩人終於分離,分離一刻精液從微微張開收縮嘅小穴湧出,佢將充滿雙方愛液嘅一根伸向Charmaine,今次唔再慢慢吞,而係一下吞沒「啜,啜,啜」啜吮嘅聲音篇佈房間,佢捉住Charmaine嘅手,伸去Charmaine仍然湧泉嘅下體,用纖纖玉手伸入去「哼嗯。。。」然後不斷摳動,將精液摳出嚟,佢放開手,玉手仍然繼續摳動,今次唔只係Charmaine第一次喺佢面前,甚至係人生第一次作出自慰嘅行為。
「唔,唔,唔」Charmaine頭不斷加速上下郁動,右手亦不斷摳動,間中伸出嚟磨擦陰核「啊啊啊,丫丫」敏感嘅Charmaine 準備再高潮,頭部離開下體享受海浪嘅衝擊,佢望住眼前呢幅美妙嘅畫作,手不斷套弄自己下體「射啦」佢將精液噴出,即使係第二次,量仍然超過第一次嘅一半,而Charmaine下體亦噴出兩條拋物線嘅陰液,精液噴上Charmaine潮紅嘅臉上,眼,鼻,嘴都佈滿白色又濃烈嘅液體,Charmaine同手指將嘴邊嘅精液擠入小嘴,唔想浪費任何一滴。休息過後,佢地一齊沖涼清潔,其間再嚟多一次,今日對於雙方都係一個突破,除咗姿勢上,次數上亦有突破。

阿佑返到去whatsapp Charmaine,「你爸爸有冇同你講咩啊?」但Charmaine嘅最後上線時間一直都係佢地食嘢嗰陣,之後冇再出現過,佢亦唔知呢一刻嘅Charmaine正在享受緊。。。
「講咩?冇講嘢丫」
終於,8點半Charmaine先再次上線覆阿佑。
「嚇死我,幾驚佢誤會我地啲咩,你阿爸應該嚴架嘛?」阿佑陰陰嘴笑,因為佢地好想同Charmaine比其他人誤會
「唔係好嚴嘅。。」今日嘅Charmaine比平時冷淡,或者佢未好返晒所以好攰啦?
(十六)

終於到聖誕聯歡會,班上每人都帶各自準備嘅食物舉行大食會,阿佑帶菠蘿腸,四朵金花帶佢地一齊整嘅朱古力同蛋糕,至於阿健,佢買左8包唔同味嘅大包裝薯片。。。「喂冇人講過唔可以買架喎!」班上都唔滿意阿健太冇誠意,強烈譴責佢,佢以一敵十回擊。Sing con雙人組要等單人組完咗先比賽,所以可以喺班房玩到起碼中午,阿健同幾個男仔鋤Dee,而我就同Charmaine開班房電腦上youtube,拎老師枝咪嚟練歌,我地唱完之後全班歡呼,都話我地拎硬冠軍。後來就變咗班會唱k,連班主任都加入一份。
「仍然難禁,看著你這個壞人」佢拎住咪,我地大家就陪佢唱,而阿健早就陪Kassie落去比賽,當Kassie唱完,阿健亦upload佢偷錄嘅片上班group,我地就喺電腦開出嚟睇,影得非常清楚,亦冇手震,到底阿健點樣可以影到咁高質而唔比人發現到而家仍然係一個謎。
「沉睡中的主角,怎會怕寂寞 無奈甦醒的我,一百年淒愴,誰願一生只有恨,能否給我安寐,誰令我一直空等」估唔到Kassie把聲咁勁,好清澈響亮,肺氣十足,差唔多到中午,比賽結果有,Kassie拎亞軍,冠軍係一個男仔自彈自唱擱淺,係抵佢贏嘅。之後我同Charmaine要落去準備。

合唱有十組,我地中間順位,前面4組表現一般,無獨有偶都係女女合唱,到我地上場,因為係第一組男女合唱,所以好大哄動,搞到我更緊張,反而Charmaine唔太緊張,但我因為想贏,而且第一次喺咁多人面前唱歌,而家騰晒雞。
「做咩咁緊張丫,唔驚啦」
「邊,邊個話我緊張嗰」
「嘻,你睇你,講嘢震晒啦」
「攬下我我咪定啲囉」我衝口而出,估唔到Charmaine輕輕攬住我。。。
「而家呢,有冇好啲丫?」
「好好多,多謝」比佢咁攬一攬,真係定咗好多。
「落力為你好,得不到分數」。。。「仍然相信,我會有天終於等到,可能,你有日會知道」終於唱完,感覺非常良好,起碼係第一組男女唱,一定比人深刻印象。下一組係一隊band,當舞台旁邊screen顯示「海闊天空」,然後結他響起,全場都歡呼
「嘩佢地咁勁嘅」
「哼,話唔埋唱得難聽呢」我不斷咒佢地走音甩beat,
「原諒我這一生不羈放縱愛自由,也會怕有一天會跌倒 」全場氣氛進入高點,連Charmaine都睇到如痴如醉,好啦睇嚟冠軍凍過水。壓軸一組都係男女唱,「夜的第七章」嘩。。。咁高難度,然後望一望男女都係choir入面男女高音,睇嚟又係劍指冠軍嘅人,「1983年小巷,12月晴朗,夜的第七章」連rap嘅聲都學周杰倫,用技巧去取勝嘅一組。宣布得獎者嗰陣,我地拎第三,雖然唔係最佳結果,但都叫做有獎,而且Charmaine望落好開心,亞軍係夜的第七章兩人,冠軍係隊band,佢地成個演出好高質,實至名歸。
「係呢,聖誕有咩節目?」
「我去一星期日本丫」
「你就正啦,同屋企人?」
「係丫,你呢,有咩做」
「我毒撚喺屋企囉,同埋練波,一月有多兩場波要打」
「嘻嘻,咁你加油啦」
「放心啦,今年實贏到冠軍你睇,上次你都見我地幾勁架啦」
「知啦知啦,你同阿健都要拎獎丫」
「係喎知唔知佢同Kassie係咪一齊咗啦,呢排冇乜搵佢」
「好似係,應該啱啱架喳」
「條友仔真係有啲料到喎,唔怪得Kassie呢排咁靜」
「走啦,拜拜」
「咦你唔係行呢邊咩?」
「我daddy車我丫」
「正啦有私家車坐,好啦拜,出年見」
「哈哈,出年見」
就係咁,同Charmaine起碼要隔成個聖誕假先再見到,而家我諗我地連曖昧都算不上,究竟要點做至好呢。。。
Lm
竟然冇血
棄故
想棄故咁樣彈個daddy出黎
推推推
樓豬一生遇到好多臭雞?寫故寫衰啲女
暫時都係一個姐
我都遇過,兩件臭雞,死不足惜

樓豬加油
點解女主要係G
睇睇下變到咁奇怪 棄故
???
報個平安,今晚繼續
(十六)

聖誕假平平無奇咁過咗,當然中間有whatsapp Charmaine,除咗佢ig嘅相,我仲有叫佢比啲相嚟睇睇,其中有張佢著白色泳衣簡直j咗幾日幾夜,其實我只係講笑話仲有冇丁圖,估唔到佢send呢張過嚟。返學第一日我照舊喺有蓋操場瞓,Charmaine又走嚟督我「做晒功課未丫」
「搞掂晒啦,邊似得你有得去旅行,太悶咪做吓功課囉」
「就嚟考試啦,你睇吓幾時得閒再教我phy啦」
「聽日開始日日得閒,而家教都得!」
「咁聽日啦,你今日要比賽?」
「係啊,嚟唔嚟睇?喺附近喳啵」
「唔啦,下次先啦,放學有嘢做」
「咁好啦。。。」

2點半左右,我同阿健執好嘢出發去球場。今次對手唔算勁,所以何sir先將我同阿健都放後備,睇吓我地嘅後備戰力深度到底去到邊。「做乜Mountain黑咗咁多嘅」
「係囉,佢聖誕搞咩嚟,唔會比佢曬太陽曬到咁啦?」
「但佢黑啲型啲喎,成個里奧費迪南咁」
「里奧正啦,都唔知有冇扑過周秀娜」
「講幾講又真係有里奧feel」
除咗樣似,喺場上嘅Mountain不斷殺波,又指揮防守球員位置,越嚟越大將之風。上半場雙方互有攻守,雖然比數暫時0比0,但睇落其實對面有少少上風,不過我地唔怕,危急時我同阿健落場應該夠殺死場波。
下半場開始,對面見我同阿健仲未出場,就開始搶攻,好彩嘅係Mountain真係包晒好多波,終於有球Mountain比人撞牆2過1成功,但左中堅即刻包到截到波,然後大腳斬上去,對方防中做升降機頂空氣,我地隊前面三個就湧上去拉邊走位,中鋒拎波分右邊,右翼cup過一個再地波傳中,中鋒特登漏,左翼從後殺上勁射,個波割草式咁入龍門左下角,1:0領先,呢個時候Kassie嚟到,我同阿健走過去搵佢「咦bb你唔洗踢嘅?
「對面唔勁,我咪抖吓,順便訓練多啲後備」
「唉屌見你地咁肉麻真係眼冤」
「你咪拿拿臨溝到Charmaine咪到你地肉麻囉」
「係囉快啲啦你,男人老狗咁婆媽架」
頂唔順佢兩個夫唱婦隨,我落返場邊睇波。
「wow」一陣歡呼聲,原來啱啱Mountain頂入角球,話咁快2比0
「阿佑,你睇吓呢場波個陣點,我之後想阿健打單箭頭,我地轉433,你做正攻中,亦可以輔鋒,你點睇」
「下,41212踢得好地地點解要轉,上場先大炒完」
「我地缺點係唔夠拉邊,頭先幾球我見到踢433可以拉邊,成個進攻會好順,換轉係你同阿健踢,呢場又可以大炒,仲有兩個星期踢下一場,呢兩個星期去練吓433」
「哦,你話事啦」
全場完,比數2:0,開會嗰陣何sir講咗呢個諗法出嚟,全隊都表示可以試,咁就決定試一試,下星期六會約其他區中學友賽,而佢又同阿健喺到密密斟多十五分鐘,唔知咩事呢?

(十七)

第二日返到學校,等到7點半上班房都仲未見Charmaine走過嚟搵我,照計佢有車坐唔會遲到。結果7點55分落樓下排隊準備早會,先見到佢啱啱喺門口入。
「嘩你做咩咁遲」
「係丫今日我行路返嚟」
「?」
「Daddy入咗院。。。」
「Oh sorry....」
全日我都見佢心神恍惚,我唔想打擾佢就冇搵佢,就嚟lunch嗰陣,有個工友走上嚟「林婕雯,有個緊急電話喺Office等緊你」
於是Charmaine 急急腳行出去,大約過咗十五分鐘,佢掩住面兩眼通紅咁返嚟「Sorry 黃sir,我有事假要早走」黃sir見呢個情況應該估到事態嚴重「好啦好啦,執齊嘢就走得啦」
成個班房陷入安靜到蚊飛過都聽到嘅環境,黃sir都停低等佢走咗先繼續講書。唔通關佢老豆事,佢話入咗院,莫非。。。
我喺窗口望落街,見到佢上咗架過海巴,應該就係去醫院,咁唔怪得尋日話唔得閒,而家面色咁差啦,屌我應該早啲發現。
Lunch嗰陣我問佢啲金蘭姊妹「你地知唔知Charmaine 老豆發生咩事?」
「好似比人打?唔記得丫,佢淨係話比人打入院咁囉」
「丫,比人用刀斬丫,佢daddy應該得罪人掛?」
「律師都會得罪人?其實呢個好似唔係佢親生daddy?我記得以前家長日唔係佢嚟架喎」
「吓?咁佢會係邊個呀」
「係囉,我記得以前Charmaine都唔係住呢度嘅,佢住美孚架嘛」
「丫係呀係呀,佢以前住我隔離幾幢架,我地試過一齊放學嘅」
佢地你一句我一句,聽到我同阿健都一頭霧水「喂點解你好似乜都唔知架」
「咁我冇問佢又冇講。。。」
「屌仲話溝人,連人地屋企點你都唔知」
「我淨係見過佢老豆揸benz囉」
「屌同你講都嘥氣」
我,阿健,同三朵金花一齊食飯,佢地冇再講起Charmaine,但我就陷入沉思,究竟佢背景係點呢?係咪好似班姊妹咁講呢個老豆唔係佢老豆呢?
唔理咁多啦,我決定喺佢屋企樓下等佢返嚟,安慰吓佢,結果,我等到夜晚8點都見唔到佢,唯有離開。。。

Charmaine依舊差唔多早會先返,我叫佢一齊食lunch,佢只係簡單答一句哦。今日我同佢買外賣上班房食,貪班房個個出晒去少人喺度,我可以同佢有獨處嘅時間「係呢,你爸爸嚴唔嚴重?」
「過咗危險期呀,你知唔知尋日真係嚇死我,我以為佢會死丫」Charmaine雙眼通紅,眼淚不自禁流出嚟,我見狀拍拍佢膊頭以示安慰
「咁你尋日全日喺醫院,冇返屋企?」
「我6點走咗啦」
「但尋日喺你屋企樓下等你都唔見嘅」
「吓?哦。。。我尋日返美孚,咪見我唔到囉」
「總之冇事就好,我幾擔心你,所以諗住喺你屋企樓下等你返,等你有個人陪」
「多謝。。。阿佑。。。」
「?」
「放學陪吓我丫」
「好」Yes,佢居然主動要我喺呢啲重要moment陪佢,睇嚟我有一定嘅地位。
放學嗰陣,我同佢一齊行「係喎你想去去邊啊」
「返屋企呀。。。」
「喔。。。」
如是者我就跟佢慢慢行返學校附近嘅屋企,佢用電子鎖匙卡打開個電子鎖,見到佢屋企同我想像好大差別,時尚嘅黑白灰色調。地板選用白色微晶石地磚,配合牆身、櫃面黑玻璃同灰鏡,低調地反射室內空間,營造視覺層次感。客廳嘅假天花燈槽以清鏡圍邊,拉高樓底視野;飯廳選配嚟自PhilippeStarck嘅Ghost系列透明聚碳酸酯(polycarbonate)餐椅,開放式廚房選用並唔常見嘅黑色面板電器,牆身鋪上貝殼面馬賽克,點綴小量色彩,其實我好想睇佢間房,不過Charmaine除鞋除襪之後就去梳化坐,然後雙手掩面開始喊。我見到即刻去佢隔離坐低,摸吓佢膊頭「唔好喊啦,過咗危險期冇事架啦」
「阿佑。。。」佢將頭挨落我心口低泣,我就溫柔咁摸佢頭安慰佢。
幾分鐘之後佢瞓落我大脾上,唔洗一陣佢呼吸聲好慢同節奏平穩,瞓著咗。我個心係咁跳,一來第一次咁close,二來我唔知可以點做去令佢開心返。佢突然轉身個頭面向我個肚,我就好仔細咁欣賞佢嘅樣,唔知係我錯覺定點,佢好似陰陰嘴笑,望望吓我都耷低頭瞓著咗。
其實Charmaine呢一下轉身係有意識,佢笑係因為佢感受到溫暖同安全感,佢feel到眼前嘅男人都瞓著,就偷偷地開眼望佢,越望越順眼,內心心處嘅萌芽亦逐漸生長,於是佢雙手摟住眼前嘅腰,然後合眼,去感受眼前呢刻。
(十八)

「阿佑。。。」
「唔。。。你醒啦」
「好餓啊,去食嘢啦」原來已經8點
「食咩好呢,不過你呢個位行出去又唔近,啊,你屋企有咩食?」
「去廚房睇吓啦」
見到幾包日本拉麵,於是我決定大展廚藝
「我煮日本菜你食啦」
「吓你識煮丫?咁食咩丫」
「拉麵」
「喔。。。」
「做咩啫,好食架,我煮麵,你煮餸,就咁話啦,gogogo」
於是佢雪櫃拎啲菜同肉嚟煮,而我負責麵,此情此景好似兩夫妻。
我先將調味料放水然後煲,呢個時間我就去切蔥,切完放落煲度,當水滾就落麵,落麵嗰陣我冇攪混舊麵,而係由佢慢慢熟,當麵熟嘅時候就落蛋,我先落蛋白,蛋白落去湯度唔撈勻,然後撈起個麵,再煮湯,煮完湯之後倒落碗,然後先落麵,最後落蛋黃喺上面。
「哇,好香丫」
「當然啦,你差幾多整完啊?」
「好快啦,幾分鐘」
咁呢個時候我洗煲執枱,當佢整完拎出去枱我都地一齊出去食
「唔~啲麵幾有水準喎」
「以前懶,成日煮麵,煮得多咪識囉,不過其他餸我就唔識啦」
「嘻嘻今日你試到我手勢」
結果呢餐飯我地食得好開心,有講有笑咁,食完佢抹枱我洗碗,兩人爽手搞掂佢。
我地一齊坐低睇電視,睇睇吓佢挨落我膊頭「多謝,我好好多啦」
「唔洗。。。你開心返就得,我差唔多走啦,你早啲瞓啦」
「嗯」
於是我去著鞋
「拜拜」
「拜」
出門口之後,Oh Yes!呢鋪睇嚟得米啦
之後我地照返以前咁朝早同放學溫書,然後過幾日就考試,大家都順順利利,佢phy應該好唔錯,反而我chem同bio都麻麻地,始終唔想去記。

Sugar daddy?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞