【校園】【足球】【少甜】溝到女神後我決定......

779 回覆
73 Like 5 Dislike
啲正皮仲多過個post
(八十五點五)

旅行係為咗製造回憶,但係對我地嚟講,每次回見面都係旅行,所以回憶更加難忘,亦可以令彼此關係更加確定。返酒店途中,我同Nicole喺一間傢私鋪外停低等過馬路,Nicole轉身去店舖廚窗外欣賞精緻傢私,「阿佑,睇吓幾靚,有冇諗過我地如果住埋一齊會點裝修?」
「一切照你意思,我只要白就得」
「我都鍾意白,好乾淨,不過之後你打掃喎~」
「冇問題」我幻想到將來情景,嘴巴一個甜笑,Nicole好似知道我諗乜,雙手穿過我腋下攬住我,「一齊住一定好開心~」Nicole雙眼充滿期望,而我用行動代替言語表達愛,街頭相擁接吻一分鐘先捨得分開,「唔~返到去先啦~」嘩,講到咁,當然9秒9衝返酒店。

關上房門,我地除鞋後即刻拖Nicole上床,面對面四目交投,「Nicole,我愛你,好愛好愛」
「傻佬,我都愛」
呢喃的情話,令本來有些微酒氣嘅我地溫度直線上升。我瞓佢身上,貪婪咁啜吮佢柔軟嘴唇,熟手咁慢慢幫佢款衣解帶。我埋頭喺佢隆起嘅胸前,用力吸納,似仲未斷奶嘅嬰兒,佢覺得五臟六腑就快被吸乾,愉悅嘅聲音從喉嚨深處顫動着。Nicole閉起眼睛,伸手觸摸面前男人嘅臉龐同輪廓,好似雕像一樣,對於呢個輪廓佢最為熟悉,是嗰個少年,喺球場上大放光彩,只為搏紅顏一笑。隔住條褲,佢可以感受到少年情愛嘅飽和,直硬硬咁頂住佢,似乎喺到尋找只容許佢地兩個棲身嘅桃花源。

Nicole伸手解開我褲頭,掏出天生帶攻擊性嘅武器,細緻把玩。而我早喺佢唔注意時拉低佢褲頭,Nicole將呢件武器放佢大腿間慢步巡邏,小佑有自己嘅生命,似一頭獵豹,喺捕獲獵物時,明知已經係囊中之物,依然反覆試探。「嗯~阿佑。。。我想要。。。」
「要咩?」我明知故問,只為從佢口中聽到直接嘅一句
「拮入嚟啦~」
我終於忍唔住啦,捧起佢圓渾嘅屁股,「呀~~~~嗯嗯。。。慢啲。。。呀呀呀。。。」 Nicole感覺蝕骨嘅歡愉似海浪一樣陣陣侵襲。
我變得慢慢進出,佢緊緊抱住我,額頭深深咁埋喺我臉龐。重新適應小佑,我感到佢腰部開始自主擺動,好似呼喚我要進取啲,我答應佢要求,用手將佢大腿分得更開,放我寬橫肩膀上,令我可以盡根而入。「呀呀~~哼嗯。。。好舒服。。。嗯,嗯,呀,呀」Nicole似乎真係好滿足 ,呻吟聲續漸增大而且更加順暢,我亦感到佢陰道越來越濕滑。我雙手放開佢美腿,轉移進攻隆起嘅胸部,「嗯,嗯,嗯哼。。。哼。。。啜我,嗯,嗯,呀,呀,呀噢~」激烈嘅碰撞,加上我三吋不爛之舌,Nicole身體擺動越來越激烈,幅度亦越來越大,浪潮湧到時,雙腿夾實我腰,想我更加深入,吞沒我每一分每一吋。「嗯,嗯,阿佑,我唔得啦。。。呀,呀,快啲~~呀呀呀。。。呀,好正呀,呀呀,嗯哼~~」
「我射啦」
「射啦,呀哼~~呀~~」
拔出小佑一刻,我見到Nicole陰道口流出蜜液,於是將金手指深深伸入轉圈,「呀~~~阿佑呀~~~唔得啦,呀~~~」我知道佢高潮來到,即刻陰核打轉,唔夠3秒,完美拋物線水柱一條接一條噴發,床單瞬間佈滿蜜液,而我手只顧服侍Nicole,唔記得握住巨龍,結果好似失控嘅消防喉到處噴發。Nicole腹部,胸部,甚至嘴巴,臉上都鋪上我嘅精華,「喂呀。。。做乜射到我全身都係喎。。。」
「一齊去沖涼啦~」

第二次換Nicole女上男下,開返燈嘅房令我有機會再次欣賞佢美妙桐體。長年嘅運動令佢身上冇多餘脂肪,之前平坦嘅小腹變到肌肉明顯,兩條馬甲線更添誘人。乳房比之前顯得更圓,乳暈嘅顏色亦比以前較深。坐喺我大腿上,雙手套弄甦醒嘅小佑,我忽然諗起上次佢匆匆咁含幾含就冇,今次決定要再續前緣,用口吹奏完美嘅一曲,「你用口啊~」
Nicole冇出坪聲,只係撥弄長髮,用手揉一揉後頸,然後慢慢烏低身,徐徐吞沒小佑,感受佢嘅堅挺。Nicole生疏咁上下移動,令龜頭喺嘴唇嘅環狀進出,「係唔係咁呀?」
「嗯,用脷奶下」
忽然感到龜頭尖端有一團柔軟物體喺度轉圈,突如其來嘅刺激令我身體變得彊硬,Nicole亦感到我嘅變化,「做咩呀?」微笑嘅佢好似發現新大陸,笑話逐漸變得邪魅,唔知心中有咩詭計。佢再次上下移動,然後慢慢加速,口水同小佑碰撞嘅聲音不斷環繞,「點呀?係咪好舒服呀?」
「係呀,繼續咁就得~」
「好攰架。。。」Nicole吐口水落小佑整濕佢,然後右手加速套弄,我感覺到第二次發射已經準備就緒,「你手一邊親,口一邊含啊」手口並用嘅情況下,我堅持唔到一分鐘,「要射啦」唔知Nicole係聽到定有心,佢冇離開小佑,而係繼續嘴巴進出。「唔~~~~」小佑喺Nicole小嘴發射,初嚐人間精華嘅Nicole終於停低,依然繼續含住堅挺嘅下體,舌頭喺尖端上打轉,務求將精華盡做口內。「咕嚕」聽到Nicole喉嚨內碰撞嘅聲音,然後露出一副疑惑嘅表情。「咩味啊?」
「精味囉」
「即係?」
「冇咩味,咸咸地淡淡地咁,有頭先頭先淋浴露啲橙味,幾好食」
「咁之後你食多啲」
「哼~」

兩炮過後,雙方仍然意猶未盡,不過我需要回一回氣,於是改用手滿足Nicole。「嗯~。。。」我以蜘蛛俠手勢伸入,手指伸入後,做出「come here」嘅手勢,用兩節手指摳,感到陰道內有一團肉微微隆起,我輕輕按壓,「哼嗯。。。大力啲,喔。。。」
「頭先你食得咁好味,今次到我啦」
「吓?」
我唔等佢反應,已經起身將頭放頭Nicole雙腿之間,手指繼續按壓抽插,我嘟起嘴巴吸啜陰道口上突起嘅一點,「呀!!!喂呀。。。呀,呀」
「爽呢?」
「嗯。。。」
「咩話?」
「好。。。爽呀。。。喂呀,又要嚟啦,呀。。。呀呀~~」嘩,原來啜佢會咁大反應,唔洗十秒又一條水柱噴出,高潮嘅感覺令Nicole再次汗流浹背,配上潮紅嘅身體組成一幅誘人嘅裸畫。
望住咁誘人嘅畫面,小佑又抬起頭來,Nicole見到嚇一跳,「咁快硬嘅?!」
「你咁索緊係硬啦,你瞓低啦」
「唔,我要你後面拮我」Nicole講完已經自動拎枕頭放腰間墊住,突起屁股準備迎接狠狠的一擊。「我去洗一洗先?怕上面仲有精」
「唔洗啦,我嚟前一日先m完,而家安全」講到咁,係咪暗示啲乜?忽然好有衝勁,雙手撐開蜜穴,瞄準,然後一柱到底。
「呀~~~~」「呀,阿佑,好正呀,大力啲,呀呀」如果隔離房女仔聽到Nicole放蕩嘅呻吟,肯定好羨慕有我咁勁嘅人。再次回想Nicole果句安全,炮彈隨即秒速安裝好,「Nicole,我射啦」
「嗯」
「入面得唔得」
「哼。。。射入面啦哼~~嗯嗯,嗯。。。呀。。。」

呢晚,唔計手同口,我地總共交合7次。
post完先發現85.5長到金剛棒咁同阿佑一樣,物似主人形
痴線 好正
一夜7次郎
好耐冇見藍斯b了
Lm
腳軟啦
你做咩追蹤我
push
(八十七)

呢一輪我復任正選,雖然球隊輸波,不過我再次貢獻一個助攻,而且踢足90分鐘,身體機能大致恢復正常。而家已經7入球9助攻,雙雙應該冇問題,就睇教練會唔會將我提升上一隊。當然,要數最有資格上一隊嘅人,非roberto莫屬,去到第30輪時已經入19球,穩據射手榜第一,如無意外今年佢會拎到神射手,甚至傳西甲有幾隊已經留意緊佢。西乙比賽比較多,要打42輪,所以好harsh,捱得過先至可以打西甲。去到煞科戰,我又入多粒罰球,最後以全季10入球13助攻完成,啱啱好雙十。球隊喺22隊入面排第10,比預期好好多,一隊有前鋒轉會,所以roberto順利獲得一隊合約,而我暫時聽天由命,呢一季已經盡力,對得住自己。

另一邊箱阿健,上年喺香港受傷,返到英國養傷3個月後正式復出,先從後備打起狀態,慢慢搶返正選返嚟。佢嘅勤力比我有過之而無不及,加上受傷後踢法變得沉實,變得更加追求效率,而且決定變得冷靜,更加似一種殺手踢法,只要把握機會就足以一劍封喉,所以佢下半季表現進步好快,完季時李城亦開出一隊合約俾佢,唔計以前張子岱踢過英超前身英甲,阿健正式成為第一名踢英超嘅香港人,我係眼紅佢架,而家搶晒香港體育訪問位置,而我就被無視。

終於,踏入7月份,球隊亦正式開一份一隊合約俾我,因為球隊有攻中轉會,而且睇中我潛力,所以俾機會我,我又可以同roberto喺西甲賽場再續前緣。陪一隊訓練時,我感覺到自己仍然嚴重不足,要加倍努力,所以我唔去澳洲搵Nicole,轉而代之邀請Nicole同我一齊去球隊嘅渡假。「我嚟唔到搵你啦」
「吓。。。點解呀?球隊要加操?」
「係啊」
「我明嘅,你要加油呀,唔好到時我嚟探你,結果你坐後備~」
「不過呢,過兩星期球隊會去杜拜渡假,你可以過嚟一齊玩~」
「嘩,咁遠。。。坐飛機坐死啦」
「哈哈,我check過墨爾本去杜拜有直航,14個鐘」其實我知道就算24個鐘,Nicole都會飛過去,而家佢只要調整schedule就應該冇問題。
「我再睇睇先啦。。。」

Nicole度掂schedule之後決定join埋我,雖然話就話渡假,不過球隊都會有操練課程,只係比較輕鬆。第一次喺杜拜機場見面,由於天氣熱到痴線,所以難得見到Nicole夏日風,尤其去到海灘,見到佢著起泳衣,我要趴喺張沙灘椅上,男人會明我意思,等個人冷靜返先出去。經過幾日陽光與海灘,我地黑咗好多,不過咁樣嘅Nicole望落有一種健康同陽光嘅氣息。當喺酒店幫Nicole除到一絲不掛時,Nicole被床邊櫃上吸引,櫃上一具龐大嘅色士風映射自己金色嘅裸體。床頭嘅燈光,將呢具色士風幻照成一面詭異嘅魔鏡。彎凹曲凸流線型嘅表面,將鏡面反射嘅肉體再拉長啲。Nicole第一次發現,自己嘅身材,纖細嘅腰肢喺色士風嘅流光裡拉得更細長,而喇叭嘅部份,將自己略嫌嬌小嘅乳房放大咗大約三成,線條嘅效果有畢加索嘅味道。Nicole平時聽我讚得多,今次都係第一次從鏡面反射發現自己嘅胴體誇張得啱啱好。呢幾日曬返來嘅一身古銅色,渲染得似一潑棕麗嘅蜂蜜。自己的裸體因為得到金屬嘅反射,同蜜糖一樣嘅流光映照得一片燦爛,色彩竟然有種馬諦斯風格,一個野獸派藝術領袖嘅風格。

終於live咗
樓主咁勤力咁多文點解咁少人睇
支持
G持
篇篇都有字有圖
(八十八)

雖然一隊操練強度大好多,不過我同roberto平時已經有練習,所以都算係跟得上。返到西班牙抖多個星期之後,球隊就出發去德國踢3場友誼賽。除咗隊內分組賽之外,呢度就係我表現嘅地方,頭兩場我都比賽末段後備入替,不過不失,第三場好啲,半場45分鐘就同roberto出場。呢場我同佢再次雙劍合壁,我助攻俾佢令球隊小勝1:0。足球唔係一人比賽,亦都唔係1+1=2嘅比賽,我同roberto正正就係1+1>2嘅例子。我嘅傳波同佢嘅走位配合,我諗真係要每日一齊操,仲要每晚同房瞓,先有呢種默契出現。

開季首圈對頭5輪我都冇正選,甚至後備落場嘅只有4場,貢獻一個助攻,慶幸嘅係冇乜失誤,所以第6場對弱隊我有正選打。我把握到呢次機會,拎到一粒入球,係禁區外放冷箭得手,至於搶截,協防,全部都盡力去做,我知道呢一切教練都睇得到,因為球隊一名中場受重傷時,教練俾更多機會我出場,去到第15輪我已經有4入球5助攻。之後國王盃第32強,我地只係對西乙,我同roberto亦難得一齊打足90分鐘,順利大勝4:0,同時令教練對我地兩個增加唔少信心。只可惜,喺聯賽第16輪我扭傷,要休息兩個星期,直接橫跨埋歇冬可以抖差唔多一個月,當然即刻叫Nicole改機票stay耐啲啦~經過佢悉心照顧,加上愛情嘅滋潤下,復出之時我春風滿面,狀態十足。

當我知道阿健隊波晉級英格蘭聯賽盃4強時,我忽然有個諗法,「阿健,你贏聯賽盃係咪可以踢歐霸嘅?」
「係啊」
「我贏國王盃係咪都有歐霸嘅?」
「係啊,唔通你想。。。?」
「係啊,你估有冇可能?」
「哈哈哈哈哈~你贏到再講啦,我呢邊4強只係錫周三,史篤城,同米杜士堡,我地要贏真係唔算難」
「睇住嚟~」佢講得啱,我地呢邊仲要踢皇馬巴塞等等強隊,一啲都唔易。 不過我知道一定得,尤其佢地未必會專注打國王盃,我地可以偷到雞。

隨後比賽我同roberto都成為常規輪換,無論球隊領先定落後都會換入我地。國王盃16強我地又對上西乙球隊,今場roberto正選攻堅大演帽子戲法,頭頂腳踢都有,全能到仆街,而我咁都r唔到任何助攻,不過冇所謂,晉到級就可以。之後一星期嘅八強我地對上西甲下游格拉納達,兩回合計僅贏2:1。不過有天大好消息,切爾達踢走巴塞,成為我地對手,另一邊兩邊由馬體會同皇馬撕殺,兩雄相遇必有一傷,呢鋪真係大好機會。同一時間,阿健亦都4強淘汰史篤城,決賽會對上米杜士堡。。。應該可以輕鬆贏。

「喂阿佑,你地4強幾時踢啊?」
「香港時間2月28凌晨4點,你呢?」
「早係4個鐘,你睇住我地捧盃啦~」
「預咗啦。。。大佬你輸米堡嘅真係會大力恥笑你」
「你地都係,唔好出局,我地要喺下年歐霸決賽鍊過」
「你放心,一定!」
講起上嚟我好耐冇睇過阿健比賽,於是趁我地比賽前有時間,我叫埋roberto一齊睇阿健直播,順便介紹阿健俾佢認識。我喺度諗,如果我攻中,雙箭頭阿健同roberto呢對一高一矮,一強硬一靈活,呢個三劍俠組合畫面會幾咁靚~而家嘅阿健已經唔係當時嘅佢,中學嘅佢會拉落少少做支點,然後派波俾兩邊sky佢地上,然後自己再跟上。而家嘅佢仲後生,可以用高速不斷跑動,隊友一個直線地波或者過頭波,佢就可以直接轉身去追然後帶入禁區起腳,簡單直接。加上佢有過米8嘅身高亦有一定制空力,可以用頭錘攻門,今季各項賽事加埋已經入超過10球。某程度都係嗰次喺香港受傷改變咗佢,而家佢改為第一時間觸球就去,唔再上腳扭,所以都幾啱踢英超,啲人拎佢同熱刺新星哈里簡尼比較都算係側面認可阿健嘅實力。Roberto見識到阿健嘅表現,知道自己將會遇到強敵,愈強越強嘅佢不會咁易認輸。最後李城憑阿健一腳靚入攝勁射破網順利捧盃,而稍後時間我地主場亦1:0小勝切爾達,首回合先拔頭籌。

三劍俠玩3p

ching冇轉ac
btw
你有咁好嘅idea就應該要實行
(八十九)

次回合我地作客半場0:0,下半場開賽冇耐roberto落地唔好傷到膝頭直接離場,要等賽後醫療報告先知咩事同抖幾耐,雙子星冇咗一半,令我發揮平平無奇,結果球隊呢回合輸0:1,加時賽果不變,要互射12碼。前3輪雙方全部入晒,第4輪我射,居然射得太高直接射上看台。。。仆街了,對方第4輪照入,心理已經崩潰嘅我掩住面唔敢睇,只係聽到「啪!」一聲,知道我地第5輪入咗,只要對方呢球入我地就出局。。。「砰!」
「Yeah!!!!!」聽到中柱嘅聲音,同埋隔離隊友歡呼,我知道仲有一線生機。大難不死必有後福,我地第6輪入網,至於對方第6輪球員可能因為腳軟,射波軟弱無力,輕易被我地龍門救到。嘩屌。。。。我差啲做罪人。。。 至於另一場4強次回合尋日已經踢完,馬體會晉級決賽成為我地對手。至於roberto好彩冇乜事,純粹chok親,抖一個月可以出得返。

由於我地晉級國王盃決賽,我地後來踢聯賽都比較揸流攤,西甲踢完38輪之後我地排第14,基本上全副心機情神也都放落決賽入面。馬體會係西甲勁旅,之前兩輪聯賽交手,我地只有1和1負,戰績非常劣勢。上半場對方中場逼搶威力好大,對方沙奧,加比同高基三人中場掃蕩力好強,我地完全爭輸中場,好辛苦咁傳到俾roberto,又俾高甸同米蘭達兩個中堅逼甩,結果上半場一面倒情況下我地0攻勢,好彩嘅係後防生性,先勉強守到0:0。但係,好景不常,下半場出嚟我地唔集中,俾基沙文偷到雞先入一粒。時間一分一秒過去,我地依然束手無策,唯有搏一鋪用死球戰術,夾硬射等門將撲出界搏角球又好,搏罰球又好,乜都要試。皇天不負有心人,92分鐘補時階段我地左邊禁區頂附近搏到罰球,離門28碼左右。呢啲位我好有信心,於是我膽粗粗問隊長可唔可以讓我,佢考慮幾秒後決定俾我射。我退後三步深呼吸,起步右腳一拉,彎過人牆直飛死角入網,追成平手。我興奮到剷草慶祝,亦想像到直播前嘅Nicole都一樣咁興奮,剷草後咁啱見到直播cam man嚟到我前面,我對住鏡頭用雙手做個心形手勢,旁人會覺得我係做俾球會睇,咁當然唔係啦~其實我地捱打咗全場,隊友啲體力都見紅,拖到12碼會對我地好不利,教練都睇得出呢點,叫我地chur盡搏一鋪。加時上半場互無紀錄,下半場初段,加比同我一樣咁攰,我憑年輕比較有活力優勢成功擺脫佢,推順之後見到一條私家路於是直接起腳,門將勉強撲出。右腳嘅我負責開左路內彎角球,角球開出,roberto想搶點,高甸心急之下將roberto拉跌,我地成功搏到十二碼。自己搏返嚟自己射,信心十足嘅roberto一腳勁射,射破馬體會十字關。我地11人全體血肉長城成功守到最後一秒,為球會相隔9年再次捧起國王盃。

今晚仲有
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞