【校園】【足球】【少甜】溝到女神後我決定......

779 回覆
73 Like 5 Dislike
(六十四)

Nicole身體已經完全放鬆,我見火喉差唔多,決定直搗黃龍。我搓熱雙手,伸去Nicole脖頸之間嘅水突同人迎呢兩處穴道,呢個位置尤其敏感,我直接用手指輕柔摩擦,先打圈後按壓。「嗯~」 觸碰到一瞬間,Nicole發出一聲極其嬌媚嘅聲音,我慾火一下子失控,手指力道加大。「呀!」Nicole表情由享受變為略為痛苦嘅皺眉,嚇到我即刻停手,「Sorry啊,太大力整痛你」
「唔會,細力返少少就啱啱好」
呢次我由最細力慢慢按,等佢適應力道之後再次按摩嗰兩個穴位,
「嗯哼。。。」
伴隨住我嘅按摩,Nicole亦不斷發出一聲聲嬌喘,我將佢擰轉正面望我,佢臉頰酡紅,眼神迷離嘅樣非常吸引,我深呼吸一口氣,定一定神,雙手從脖頸開始分道揚鑣,先按兩邊肩膀,然後到手臂,最後到指尖時,我地變成十指緊扣。

「點啊?係咪輕鬆好多」我專登停低,吊一吊Nicole條癮
「繼續啦~」Nicole意猶未盡,chok住我隻手叫我繼續。
我空出一隻手伸去佢小腹關元穴,輕輕揉捏,「呀~喂呀~嗯。。。」
一聲高過一聲嘅呻吟,聽到小佑抬起頭來。Nicole呢次反應明顯比第一次興奮,而且更加放得開。原本白皙嘅皮膚,都因為欲火而透住淡淡嘅粉紅色。我另一隻手下移,移到佢嘅乳中穴同天池穴,按幾按佢已經不斷扭動身體,我望一望佢兩腿之間,居然見到一條晶瑩剔透嘅液體沿住秘密深林流出,梳化上嘅水跡越來越多。我繼續按摩穴道,終於,Nicole已經忍唔住,雙手勾住我頸用力拉我落嚟。望住佢越來越迷離嘅眼神,仲有微微張開,輕舔嘴唇嘅丁香小舌,我直接貼上嘴唇。兩人唇與唇相碰一刻,一股電流同一時間流過我地身體,呢次接吻激烈過上次,經過啱啱按摩挑起情慾,雙方都從來未試過咁想要一個人,我一邊纏住Nicole唇舌,一邊右手沿住Nicole身體撫下,手掌感受住佢玲瓏浮凸嘅身材,平時做開運動嘅佢身體上冇太多脂肪,胸雖然唔算大,但只係比吸手細少少,應該係B到C之間。Nicole承受住我越見強烈嘅吻,但一絲反抗嘅諗法都冇,反而張開手攬實我背脊。佢全身好熱,真係好熱,熱到好似被火焰紋身,呢種熱氣只可以靠同我親吻先可以消散。
「我愛你」我粗喘講出呢句,然後繼續行動
「我都愛你。。。」唔知隔幾耐,有一把顫抖嘅女聲傳出。。。

梳化上一攤水跡,全身潮紅嘅Nicole終於可以大啖大啖咁喘氣,「唔得啦。。。」
「做咩?」
「咁大個女未試過咁high」
「淨係錫已經咁,咁拮嗰陣咪仲high?!」
「邊個話同你拮」
What the fuck?!仲諗住今晚可以。。。枉我頭先咁落力撩起佢,但明明佢都已經好想要,點解可以控制到?早知食住上唔俾機會佢休息啦。。。
「冇啊,我講下喳嘛」
「太快啦,我未準備好」
「我知,就算有得拮都冇套啦,都係拮唔到」我唯有搵個落台階俾自己,希望佢唔好覺得我為咗扑嘢先同佢一齊。
「我要去廁所抹呀,濕晒啦。。。」
「多水到你呢~」
「哼!」
加速
留返今晚先啦
濕曬
好敏感
成身紅卜卜真係好撚正,屌過返唔到轉頭
咁再屌
唉 唔講嗰句咪冇事囉
不要問 直接插
(六十五)

呢一晚,Nicole喺我懷中熟睡。「醒啦?」我feel到Nicole起身,下意識問一問佢。
「嗯,原來已經10點」
「有你瞓得特別冧~」
呢個時候,門口傳來鎖匙開門聲,我同Nicole即刻起身坐好,我扮去執行李,阿健就開門入嚟,「冇阻住你地嘛?」
「點會阻,你自便」
「啱啱練完,我沖個涼先」於是阿健行入嚟拎衫去廁所準備沖涼。
以佢性格,佢應該頭先返過嚟,但廢時我地醒見到佢會尷尬,所以再出去等我地醒先返,因為我見到水煲入面嘅水,明明尋晚冇飲過仲係full,但而家得返一半,人生有呢種兄弟,正!
阿健沖完涼出嚟,我同Nicole亦梳洗完,就開始跟隨健領隊行動。

講真,幾個城市入面,最悶絕對係李斯特城,遠遠拋離,市內多數都係博物館同古老建築。最後,我地沿住 Grand Union Canal 散步,行到風景如畫嘅 Abbey Park,喺草坪上野餐,食頭先買嘅小食,然後就租一架船我地3個一齊踩,嚴格嚟講係2個,因為Nicole踩唔夠1分鐘已經掛住影相,呢段時間亦都係我地兩兄弟好耐未試過嘅促膝長談。「係呢,健,你係咪諗住同Kassie一齊落去?」
「做咩無端端咁問?」
「冇啊,想知點樣捱得過long d啫,不過你而家同佢都唔算long啦,個零鐘火車就到。」
「冇架,你真係要用心囉,其實你當初都唔係咁鍾意啊邊個啫,你都feel到架」
「係啊,而家抽返個身出嚟睇,先發現當時大家都冇乜火花,純粹我推佢行,或者佢推我行,而唔係一齊行」
「你明就得」
「我仲知你有事瞞我,不過過去就算啦,知嚟亦再冇意思」
「係架,所以你要珍惜眼前人,唔好再諗以前嘅事」阿健講呢句嘅時候,Nicole放低佢手機,背住我地聽我地對話,我亦開始明阿健而家嘅用意,有時女人就係奇怪,自己男友講幾多,都不及一個第三方講咁有說服力。
「放心啦,我會好好錫住佢,唔會令佢傷心」
Nicole眼角開始落下感動嘅眼淚。。。

「但你唔可以忽略一個西班牙一個澳洲呢個時差喎」
「我知,佢快8個鐘啫,佢早少少起身我遲少少瞓,每日都仲可以傾一頭半個鐘」
「總之,你自己醒醒定定啦」
「得啦,唔會令佢失望」講完我望一望Nicole,而佢亦擰轉頭望一望我,我用手抹乾佢淚痕,然後佢挨落我膊頭。
「你地真係肉麻,唉,我乜都見唔到~」講完阿健就擰轉身背對我地。
「唔洗啦,呢度大庭廣眾做得啲乜啫」我示意佢擰返過嚟,而Nicole繼續影相。
為咗慶祝旅程順利完滿結束,我地今晚決定去市中心食餐好嘅,去一間叫Maiyango餐廳,算係李城入面非常出名嘅餐廳,因為英女皇都食過。我地每人叫3道菜,食完之後就去頂層露天酒吧飲返杯,360觀景見到high street,李斯特大教堂,非常有feel,我地3個都飲到有醉意先離開。
「你地返去先啦,我要返一返宿舍」好兄弟!!

Btw 異地講就容易
異地會令身份 地位都會改變

有人變好 又有人變差
返到香港 大家有見 但有個遺憾
嗰張相唔係倫敦橋?
long d 難嘅係有事想伴侶陪伴時,佢唔喺身邊嗰種感覺
係啊,補返倫敦相
(六十六)

英國多雨果然係真,可以行行下無端端落雨,好彩唔大,我同Nicole返到去時都只係少少淋濕,不過正正因為只有少少,此刻Nicole非常誘人,絲絲細雨灑喺身上,令胸前若隱若現。一入門口,酒氣上腦嘅我直接攬住Nicole,佢冇反抗,沈默1秒後將我攬實,良久,我先講第一句,「我幫你換衫啦」
「嗯」
我烏低身將Nicole公主抱起,直接抱去梳化放低,話就話換衫,但我冇去拎衫,而係直接慢慢咁除佢衫,知我心思嘅佢冇拆穿我,而係眼神幽幽咁講一句,「我好凍呀~」收到訊號嘅我即刻攬實佢,「你唔覺得我酒氣好臭咩?」
我大力一吸,然後答「唔臭,仲好香添~」
「哼,口甜舌滑」

呢一刻,我地兩個放開所有,盡情咁接吻。我舌頭喺佢嘴唇之間搜尋,喺最濕潤嘅嘴巴內探測,對Nicole嚟講我舌頭有一種挑逗力,一種撩起佢情慾嘅力量,一種令感情進入白熱化階段嘅推進力。我嘴巴移去Nicole耳墜,之前嘅經驗同我講佢呢度好敏感,果然,我輕輕一咬,Nicole嬌喘一聲,「嗯。。。」今次到佢主動,嘴巴張開,頭不斷扭動,摩擦住我嘅顴骨,吻住我塊面 然後一隻手放喺我下巴上,找到我嘅嘴,錫完又錫,每一次都好貪婪咁啜吮。我好熟悉咁解開Nicole件黑色bra,向上推開,用力撫摸乳房。我感覺到Nicole幽谷已經氾濫成災,順手將佢底褲拉落嚟,不過我冇進一步行動,而係等佢指示。窗外雨越落越大,即使我地房間冇開燈,仍然感覺到對方充滿愛意嘅表情。「砰!」呢道閃電,呢道震耳欲聾嘅雷聲,直接打落乾柴上,作為點燃劑,引發熊熊大火。Nicole喺我背上嘅右手開始慢慢向下移,移到我屁股,然後一個U Turn嚟到挺直嘅小佑佑,生疏咁握住。「我除咗佢啦」
「嗯」

終於,我地赤裸裸一絲不掛咁面對對方,「砰!」又一道閃電,雖然只有零點幾秒,不過足夠我望清Nicole性感嘅桐體。我再次將身體貼近佢,Nicole玉手初次直接握住龐然大物,「之後呢?」
「你上下郁啦」
Nicole開始慢慢溫柔咁幫我打飛機,而我右手再次到佢幽谷前,「今次ok嗎?」
「嗯,溫柔啲。。。」
「我會」
「呀~」當我右手手指打開Nicole陰部花朵嘅花瓣,然後食指插入去,佢就忍唔住開始呻吟。
「呀~唔。。嗯~嗯~呀~」Nicole逐漸忘我咁放聲呻吟。
我摸到陰蒂跳動住嘅一點小突起,開始摩擦,「呀~噢!嘩。。。」
「做咩啊?痛?」
「唔係。。。呢度好high。。。」
我聽到呢句就更大力去摩擦,中指無名指不斷深入淺出,同時姆指不停刺激陰蒂。
「阿佑。。。阿佑。。。阿佑呀。。。呀呀~嗯。。。嗯。。。呀~唔得啦。。。呀!呀!呀!!」忽然,Nicole全身泛起粉紅色嘅光澤,好似電流咁嘅快感一次又一次衝擊Nicole,佢渾身抽搐,粉嫩嘅小腳趾直直咁繃緊,陰道內嫩肉不停蠕動,不斷吸吮我兩隻手指,一股股花蜜噴湧而出,梳化上有一大攤水跡,成間房間瀰漫住糜緋嘅味道。
唔係話少甜架咩
我覺得已經算好少甜
最尾阿佑會唔會知道返其實佢之前嗰條女係雞
呢part一定會交待,只可以話charmaine仲會出場
good 支持 你好有心 有心過其他文嗰啲樓主
少啦,扑嘢情節都唔知幾耐冇見過
其實 我好想阿佑最後會係同Charmaine一齊...
點解呢?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞