【校園】【足球】【少甜】溝到女神後我決定......

779 回覆
73 Like 5 Dislike
(九)

我返到屋企等𨋢嗰陣,見到隔離屋嘅車厘子,咁嘅名因為佢英文名係Cherry,細細個幫佢改嘅花名,同佢打個招呼就冇講其他嘢,由曾經好好嘅朋友變成咁,都幾唏噓,某程度上都係因為阿健。Cherry細我地一年,當時佢小一搬嚟我隔離住,返埋同一間小學,所以會一齊返學一齊放學,亦都一齊玩。星期六日佢會跟我同阿健落公園玩,有時一齊捉依因,或者周圍跑,當我同阿健去踢波,佢就同其他小朋友玩,由於佢細我地一年,所以我地都當佢細妹咁照顧。對比起我,佢會痴阿健多啲,我唔知點解,後來大個啲問返佢佢都唔知點解,當我斷腳嗰陣,三缺一嘅情況下,佢地就成日都出雙入對咁,情況去到升中,我開始同Cherry少玩咗,但相反阿健仲會成日搵佢,有時會去埋佢屋企教佢讀書,希望佢考到我地學校,可惜阿健太出力,教到Cherry成績好到唔只入我地學校,結果佢揀咗一間好出名嘅女校讀。由於唔同學校,我同Cherry見面嘅時間得返喺屋企樓下或者等𨋢撞到,不過每次見都會有講有笑,分享下大家中學嘅趣事,佢仲話阿健成日都接佢放學,過多一年就聽到佢地一齊咗,應該都係雙方嘅初戀。我好祝福佢地,畢竟由細一齊玩到大,雙方都會好熟悉,可惜可能因為了解而一齊,亦因為了解而分開,佢地拍咗唔夠半年就散,之後可能因為尷尬,我同Cherry每次撞到都唔知講乜,驚佢見到我就聯想起阿健。當大家再升多年級,再忙啲,就好少再撞到,久而久之就變到而家咁疏遠。
「我撞到車厘子,我好唔明其實點解你地會散,我覺得佢人幾好啊」
「好個屁,可能以前我地錫佢,就晒佢,當佢一齊先覺得佢原來好公主病,控制慾好重,嘈多幾嘈咪分手囉」
「哦。。。咁我真係估唔到,喂陣間lunch食咩」
「大排檔啦」
「好啊」

鈴鈴鈴,終於挨過中文堂到lunch,我同阿健準備出門口,見到Charmaine同Kassie兩個翹手咁行,我問佢地食咩,佢地話落到去先諗啦,阿健無端端叫佢地一齊食大排檔,佢地又會話好,尤其Kassie呢啲離地女原來都會貼地食大排檔
唔知有意定無意,我地坐半邊圓枱,位置係健 我 C K
「點啊,仲未抖夠?個樣咁攰嘅,唔舒服?」
「頭好痛啊。。。可能感冒」
機會又嚟啦飛雲,如果我今次細心啲照顧佢,肯定喺佢心目中大加分,但我暫時諗唔到點做。
佢地叫咗碗粥share食,同埋一碟菜就我地4個share
「屌,做乜撩我食lunch,搞到我唔記得咗原本而家要做份通識」
講完佢就極速食完碟飯放低錢就走咗
Kassie擰轉望阿健背影幾秒,擰返過嚟問我「知唔知點解阿健分手嘅」
「唔知喎,好少同佢講起呢方面,不過阿健要搵女朋友唔難嘅,又高大靚仔口甜舌滑咁,係有時太鍾意踢波姐」
「你地嚟緊幾時比賽丫」
「後日係架啦,做咩?」
「有冇得去睇嘅」
「唔係話冇嘅,要去到樂富囉,你放學即刻嚟到都應該得返半場時間」
「哦~」Kassie個樣若有所思咁
我地食完就起身埋單走人,忽然諗到買藥比Charmaine,就叫佢地行先,我自己去7仔
上到班房,除咗見到阿健好努力咁做功課,就得返Charmaine一個,佢已經伏喺張檯瞓緊,睇嚟佢真係好唔舒服,我即刻拎平時裝運動飲品嘅水樽去小食部斟熱水,然後拍醒Charmaine
「喂喂喂,起身食藥先啦」
「咦你有藥嘅」
「係啊啱啱特登買比你,我裝水比你食啦」
我就擰開樽蓋倒熱水,然後摵粒藥出嚟遞比佢
「唔該」
「係咪頭痛啊,我幫你鍊吓」
阿健o嘴咁望一望我,然後繼續做功課。
(十)

唔等佢講嘢,我已經開始行動。五隻靈巧嘅手指,悄悄摸到髮根叢黑之處按壓,再加上另一隻手,細細地揉着。揉得三五七下,按摩一下子,按盡腦殼嘅穴位神經末梢。
「唔。。。」Charmaine一聲嘆息,又伏返喺張檯,閉上眼睛感受我嘅十指
「舒唔舒服啊」
「唔。。。好舒服,繼續丫」
我再按摩三五七下,雙手向下撫摸至膊頭,繼續按壓,見佢仍然合埋眼享受,我就烏低身,頭垂貼喺佢嘅頸際同肩膊,一對手臂徐徐環抱住佢嘅腰,佢摸摸我個頭,溫柔咁問「做咩丫」我唔出聲,左手從腰部摸向山丘「喂丫。。。」就算隔住冷衫都感受到高度同曲線,食指瞄準中心點打圈,然後輕輕咁㩒落去「嗯。。。」Charmaine身體不由自主咁扭動,右手就向下進攻,撫摸佢嘅大腿「啊。。。」Charmaine柔長嘅呼氣,我知道時機來到,就摸到大腿深處,隔住校裙上下磨擦,敏感嘅Charmaine即刻全身繃緊,玉手用力捉實我嘅手臂,去感受浪潮嘅湧至。
「咳」Charmaine一聲咳,原來一切都只係我嘅ff,過多大約二十秒,Charmaine嘅呼吸聲從急促轉為緩慢而平靜,佢又瞓著了。呢個時候Kassie入到班房,見到呢個情景又係o嘴,我舉手做個殊嘅手勢暗示Charmaine瞓著咗,佢就靜雞雞返埋位。我搵memo紙寫好溫馨提示,貼喺藥盒上面,再放入佢冷衫嘅袋
Kassie走嚟質問我「你冇做啲咩丫咩」
「邊有姐,餵佢食藥同幫佢鍊幾下喳嘛」
「哼算你啦」佢目光轉向我斜後面嘅阿健,行去佢嘅方向
「仲爭幾多丫你」
「唔多,埋完尾就得」
「後日比賽加油丫」
「吓?哦,多謝,我會加油,你sing con都加油」
「你又知我玩sing con」
「咁你又知我後日比賽?你不嬲sing con都頭3架啦,點會唔玩啊」
「嘿嘿嘿。。。」Kassie居然笑笑口就咁咁行開,乜原來佢都有呢一面,睇嚟佢approach 緊阿健。
等到了
文呢 圖呢
(十一)

「今日我放學返屋企啦,好想抖下」
「咁我送你啦」
「嗯」
沿路行大家都好靜,一來Charmaine冇心情講嘢,二來我唔想騷擾到佢
去到平時轉彎位,講完再見後,因為係上斜位,見佢行幾步好難行咁,我就行上去扶佢「唔該。。。」
「得啦,我扶你上去」
去到屋企樓下目送佢背影消失,原來佢幢大廈都幾高級,大堂裝修靚,泊街嘅車都多靚車,唔知佢單位,佢間房係點呢?
星期二同三日Charmaine都病假,少見兩日已經好唔慣,好掛住佢,不過放學有比賽,而家我要專注,因為對手係上屆4強對手,要一雪前恥。
熱身時候觀察對面,除咗升上a grade嘅新人,其他都係老面孔,佢地不斷上下打探我地後防大將Mountain,其實佢英文名叫William,不過中文名有個山字,人又高,所以叫佢波衫印Mountain,希望有個氣勢喺度,因為上年傷咗冇出賽,所以對佢了解唔多而覺得好好奇。我同阿健練猜傳走位,步頭好爽利,而且今日天氣乾爽,狀態好好,我腳腳七注,阿健運動能力亦接近百分百,忽然看台有把好尖嘅聲「阿健阿佑,加油~」
「做乜佢喺度架」我講完就走去看台搵Charmaine「你唔係病緊咩,休息多啲唔好嚟嘛」Charmaine著白色衛衣,加條短褲,有少少MK味。
「我冇事啦,頭先把聲係咪好有力呢,你之前都嚟睇我啦,今次到我睇你」

上半場比賽開始,我地先開波,阿健一拎波就傳比我,我再比後面Mountain,前面阿健突然加速,Mountain大腳斬上去,阿健壓贏對面防中,心口撞個波落嚟準備轉身推進,對面防中騰晒雞,出手拉衫「咇」裁判吹雞,隻手舉起示意我地罰球。離門三十碼,隊友都好信心唔入禁區,想我直射「阿健你入去啦,第一球喳我點射啊」佢完全唔理我,我唯有擺定粒波,向後行七步,助步拉弓,左手划個大半圓同左腳落地,右腳鎖緊腳腕𣈴住粒波中間,用右腳最後兩隻腳趾做接觸面去cur條弧線,始終開波唔夠一分鐘嘅第一球,我呢腳射門都偏離幾個波位,但起碼都喚醒右腳作隨時準備。
上半場過咗一半,雙方只係中場膠著,突然間我比對面中場壓贏身位突破到,佢即刻傳波比前鋒走位接應,Mountain殺上嚟喺對方拎波一刻落腳剷,Mountain腳掂波先,對方隻腳一縮,Mountain有空位將隻腳縮埋包住粒波,完美停到粒波而唔犯規,我都要驚嘆佢可以落腳咁撚準。
「健!」Mountain食住個勢大腳斬去阿健前面,我亦向前攝去禁區頂位置,阿健同對方左閘鬥快,兩個一樣快,但阿健早起步,所以可以dup停粒波再cut,面向我然後一腳地波傳過嚟,我位置空晒,右腳已經拉定弓,造定一個炮台,其實我唔係射波,我左腳落地果下落喺粒波嘅位置,然後用呢隻腳將個波督向右前方,然後我右腳踢空氣。對面龍面同左閘大嗌「鬼啊!」可惜太遲,喺右前方阿健已經突咗成個身位出嚟,對方左中堅呢一刻先如夢初醒轉身,但完全食塵,阿健左腳直接地波燙遠柱,企近處嘅龍門鞭長莫及,粒波溜入尾袋,1比0!呢個亦係阿健最剎食嘅地方,佢係雙槍將,左右腳都射到十二碼。隨後兩個攻勢,Mountain同拍檔都一一化解到。臨完半場前,我接應傳送戴波到禁區,想扭過對面中堅,比佢侵犯,球證吹罰比張黃牌佢,我掩住腳腕慢慢坐起身再企起身跳幾跳揼返鬆佢。對面知道呢個位係我食糊位,所以放5個人牆,阿健同Mountain面向龍門背對我一人企5人人牆嘅一邊,對面又派多兩個人一人一個企佢地隔離,我地再企多兩個過去,再加一個做反人牆,然後對方兩個企人牆隔離少少做準備,我地又企兩個喺佢地隔離,結果造成16人人牆一字排開嘅趣怪場景,其實亦都有練過,因為可以造成一個壓力我會射死角,哨子聲一響,我向後行五步,然後助跑拉弓,今次我腳尖鎖緊打直,射一個割草式地波,結果粒波喺Mountain下面穿過,直飛龍門另一邊嘅下角,佢完全冇反應,只可以擰轉頭睇住粒波入網。對方開波冇耐,球證吹雞完半場。
我望一望Charmaine ,佢微笑對我拍拍手。我準備行出場邊嗰陣,右腳腳腕突然好似比電電到咁劇痛一下,我即刻失重心向前屈一屈,阿健見到咁即刻嚟問我「唔係頭先嗰下整到舊患嘛?」
「唔知,我要再睇下」
何sir好興奮「今次真係有機會啦,強敵之一咁輕鬆,得啦得啦」
球場門口又出現一個熟悉嘅身影,著住校服嘅Kassie對向我同阿健揮手,然後去看台搵Charmaine,我同阿健講「佢嚟睇你架,應該對你搭糖」
「估唔到喎,咁我之後yo下佢先」

MK Charmaine
係女呀
(十二)

「咇」下半場開始,對方為咗收復失地變到好主動,三個攻擊球員已經壓上嚟,左翼沿左路推,我方右閘將波攔出邊線,對方手榴彈咁將波掟去禁區,Mountain 上前爭頂,對方中堅亦殺到上嚟爭頂,Mountain唔知點解隻右手伸出嚟,對面頂到粒直飛Mountain嘅右前臀「咇!」球證直指十二碼點,我行去拍一拍Mountain「放心冇事,神貓佢練咗好多救十二碼,相信佢」一路行,我feel到右腳腳腕好唔對路「咇!」對方前鋒拉弓,「啪」神貓完全捉錯路,粒波炮彈式咁入網,乜我咁燈嘅咩。。。
我企喺中圈舉起雙手打圈,示意何sir要換走我,佢一臉茫然,但我已經慢慢渡步走去場邊,佢只好臨急叫後備上場。我將隊長章比阿健「靠你啦,我要抖抖」行出場邊,我同何sir講聲sorry就去看台地下瞓低,Charmaine好擔心咁走落嚟我側面「做咩丫,有冇事丫?嗰下痛到而家?」
「嗯」我見到襪嘅腳腕位有血紅色覺得好奇怪,於是除鞋除襪,見到腳腕位有條幾深嘅血痕。
「哇,我幫你去office搵急救箱」講完Charmaine就走咗去,Kassie呢個時候都走落嚟湊熱鬧「咦丫,做乜會咁架,佢咩腳點解整到你咁嘅?」
「我都唔知佢咩鞋嚟,踢一踢可以搞到我咁」
Charmaine拎住藥箱過嚟,何sir嗰邊好肉緊咁望住場波唔得閒理我。「Yes!」原來阿健唔知點樣入咗波,「wow阿健好嘢」Kassie嗌過去,阿健對佢v字手勢。Charmaine拎水幫我洗傷口「忍住丫」
「好彩喳」
「咁你都話好彩?流咁多血」
「皮外傷姐,我以為又傷到入面,咁就大鑊好多」
「唔好郁啦,幫你整」
「啊撕。。。」話就話皮外傷,都真係幾痛。。。
包紮嘅時候,今次到Mountain角球頂入網,佢振臂高呼,將輸十二碼嘅屈住屈住一下散晒。臨完場阿健入多粒戴帽,然後落場休息,佢走過嚟「點啊,死得未」
「你知我冇事嘅?」
「有事你個樣唔會咁輕鬆啦,喺度呃飯食踢得半場」
「冇我仲入得多波過有我,唔撚洗我啦」
「後備係你最佳位置」
「屌,話說估唔到贏得咁輕鬆」
「我都估唔到,今年真係有機會,個個都top fit」
「應該得,拎到獎去拜阿秋」
「嗯,應承咗佢一定要做到」
「邊個係阿秋?」Charmaine聽到一頭霧水。
「阿秋同我地由細玩到大,幼稚園到小學都一直同班,不過小三嗰陣屋企煤氣爆炸走咗,以前佢話我同阿佑會係香港踢波最叻兩個,發夢見到我地拎獎,成日話阿佑著8號,阿健著10號,舞台係英國,所以我地好努力想令佢夢想成真」
「Oh sorry…令你地提起唔開心嘅事」
「我冇咩嘢,係阿健條傻鳩」
「咪咁話人啦你」Kassie即刻衝出嚟護草。
「係阿健佢未放得低姐,條友都唔知係咪妹控,唔好話細一年,細半年都錫到親生妹咁,所以最傷心嘅人係佢」
阿健粒聲唔出,望向遠方。。。
(十三)

「阿秋,呢邊啊,快啲過嚟睇啊」
「有咩睇丫」阿秋快步行去跪喺花叢隔離嘅阿健身邊,阿健兩隻手捧起一隻啱啱出細嘅啡色貓仔。
「哇好得意丫」阿秋伸手摸隻貓。
「不如我地一齊養佢囉」
「我媽唔會比我養架」
「放我屋企咪得囉,每個星期六日我拎出嚟比你玩,再唔係你鍾意上我屋企玩都得」
「喵」阿秋非常鍾意隻貓,玩到唔捨得放手。
「你食唔食雪條啊,買比你食啊」
「好丫」
於是阿健走去買雪條比阿秋,見阿秋食得好滋味,阿健就好開心。
如是者,每週末踢波,阿健點都會帶埋隻貓去隔離嘅公園同阿秋玩,而阿秋每星期平日最少一定有一日去阿健屋企玩。有一日阿健將隻貓比阿秋「你幫我睇住佢4日啊,我要去台灣旅行啊」
「好啦,快啲返丫」
不過喺旅程第三日,惡耗傳出,阿秋屋企發生深夜煤氣爆炸,一家三口同隻貓都當場死亡,報紙報導男戶主,即係秋爸炒濃期指,按埋層樓再爭人幾百萬,應該係真,因為阿秋成日同我地講佢父母嘈交,老豆仲成日打佢,阿健一直好恨自己冇發現事件嚴重性,而隻貓嘅死就更加令佢失去唯一寄託,於是日日搵我瘋狂踢波,射龍腳腳七注,一路流眼淚一路踢,自此佢更加珍惜同車厘子嘅關係,因為佢好怕事件又再重複,車厘子亦有同我提過阿健因為咁逼得佢太緊,不過莫教人分妻,我只好叫佢諒解。佢地一齊冇耐幾個月就散咗,就直到而家好似陌路人咁。完場時,何sir叫我地過去開隊會,其實冇咩特別好講,因為今場波大家都發揮好好,重點係對面其實賽力冇差到,所以只要今年表現好好地,拎d1冠軍應該唔係問題,我地都係劍指精英賽冠軍。咁當然隊波仲可以踢得好好,例如成日中路塞車冇人拉邊,兩閘攻擊力亦都唔夠,而我拎波時對面都會兩個拍埋嚟,而另一個中場就冇現身幫手,所以我會甩,再加上阿健太high,有幾球波獨食咗,以上呢啲靠繼續操練可以解決到,我地而家士氣好高,睇嚟今年都係最好機會。「去食嘢啦,好肚餓啊」阿健個肚打晒鼓

「行啦,我都好餓」於是我地4個就去附近餐廳食嘢,食完之後Kassie搵機會同阿健走,我亦搵機會同Charmaine走,亦都送佢返屋企。行到佢屋企路口時,一架黑色benz s500喺後面呠一呠,我地擰轉頭,見到Charmaine 即刻企開少少,個樣好似做錯事咁,「嗰個就係。。。」「係丫」我都未問係乜佢就答,不過我見架車行入佢屋企停車場,應該就係佢老豆,哎呀應該表現得好啲去加分,而家咁樣搞一搞又要再比多幾錢肉緊。「我走啦,拜拜」「拜。。。」Charmaine 好急咁返屋企,都唔等我講完就走,睇嚟佢好怕佢老豆?定驚佢老豆誤會佢拍拖?唔知呢。。。
圖呢文呢
(十四)

「頭先嗰位就係你話去睇波嘅同學?都幾好啊,高大又幾靚仔,唔怪得你無端端叫我車你去球場啦,平時你都唔睇波嘅」
「咁佢上次嚟睇我比賽,我今次睇返佢當還返嘛,點解你咁早返嘅?」
「唉,我頭好痛,個人好攰,諗住早啲返嚟抖,都係你,肯定你傳染比我,仲要比我見到你同第二個男仔一齊行」
「我幫你按一按」Charmaine 行去飯廳櫈後面,伸手幫佢按太陽穴,佢閉上雙眼唔講嘢「做咩丫,你嬲丫?唔好嬲啦」Charmaine向前烏,纖纖玉手環抱佢健碩嘅胸膛,嘴巴喺佢嘅臉上親吻一口,突然,佢將Charmaine嘅手腕捉實,然後起身,屈膝用左手將Charmaine以公主抱姿勢逗起,將佢抱入房,溫柔咁放床上。
一上床,佢好快咁除咗佢件polo 裇,胸肌結實而均勻,三頭肌圓鼓鼓咁似一對小鐵球,腹肌都線條分明,咁樣嘅身材對於38歲男人係相當唔錯,Charmaine一對迷幻又渴望嘅眼神,右手情不自禁摸向佢嘅胸肌,左手將佢攬落嚟,以嘴唇迎接佢嘅來臨。四唇交接一刻,Charmaine合上雙眼享受,腦海一瞬間浮現阿佑樣貌,即刻張開眼睛,佢停止啜吮「做咩?」「冇丫,冇枕頭瞓唔係咁舒服」為咗唔比佢發現絲微嘅異樣,只好隨便搵個理由過關。佢繼續向Charmaine 嘴唇進攻,當Charmaine嘴唇張開,佢用舌尖躡入去,Charmaine亦旋轉舌頭來迎接,兩人一邊濕吻,一邊喺對方身上撫摸遊走。佢手心緊握Charmaine乳房,熟練解開那引人犯罪的扣,雪白嘅內衣,配上潔白無瑕嘅肌膚,非常搭配,一對接近D cup嘅乳房,搓揉住乳房中間粉色嘅乳頭,時而手心搓揉,時而食指與姆指輕按,Charmaine已滿臉通紅,好似喺雪地上嘅櫻桃,佢離開嘴唇,向下進攻,Charmaine嘅頸似一截象牙,鎖骨凹陷,佢深深咁親吻,想將嗰凹落去嘅地方吻成一個湖,然後幻閃着黑夜的月光。Charmaine肩胛嘅線條最靚,無一分多餘的嘅脂肪,佢一隻手臂緊緊環抱Charmaine嘅纖腰,另一隻手繼續呵撫乳房,當佢細吻到粉紅嘅乳尖時,Charmaine進入狀態「哼。。。好舒服」
呢個時候,佢向下吻到單薄嘅小腹,再向下到神秘嘅三角地帶,雙手不斷刺激一對乳尖,舌尖瘋狂地舔着淺粉嘅唇片,嗰度浪潮湧現,翻騰成海洋。「嗯。。。啊。。。丫,你掉轉過嚟丫」佢明白Charmaine意思,將下半身掉轉上Charmaine上半身,兩人形成倒掛嘅姿勢,佢用舌尖刺激陰唇上最敏感嘅一點,然後食指無名指除除進入「嗯啊,啊,啊。。。」Charmaine亦不敢怠慢,將佢嘅暖熱同堅挺,徐徐吞沒入去。三分鐘之後,佢將6吋半嘅堅挺拔出嚟,再次正面望向Charmaine,Charmaine點一點頭,示意下一步行動。Charmaine一手握住壯挺嘅下體,放入自己嘅陰道,等待佢嘅進入
「啊。。。丫」佢一分一分咁挺入,Charmaine 雙手按住佢嘅臀部,希望佢更深入「啊啊啊。。。啊。。。嗯哼。。。啊啊」Charmaine嘅呻吟隨住進出慢慢漸變成浪叫,身體興奮咁扭動,雙腳交叉夾纏住佢粗壯嘅腰部「我唔得啦,丫,啊啊,丫丫丫丫丫,唔得啦,快啲,丫。。。」Charmaine終於迎來第一次嘅巔峰,身體繃緊,然後又急速咁抽動,小穴好似洩洪嘅水閘,佢抽出下體,轉為用手磨擦已經堅硬嘅陰核,將水閘打開「噢噢,丫丫丫丫,啊。。。」一條水柱以拋物線從小穴發射出嚟滴喺床上,Charmaine四肢無力咁張開「好正丫。。。」休息十秒,Charmaine起身「你瞓低,我要坐上嚟」然後騎喺佢嘅軀體上,握住壯下體嚟到自己跟前,唔洗再點摸索,Charmaine一片渦濕嘅深處已經再次準備好進入「啊,啊啊啊,啊啊啊」今日嘅Charmaine感覺比平時開放,可能怕佢嬲,只好盡力令佢開心。啪,啪,啪,每當Charmaine充滿彈性嘅臀部碰上佢充滿肌肉嘅大腿,彈奏出一着輕快嘅樂章「丫丫丫,唔得啦,大力啲啊,丫丫」佢雙手握住Charmaine嘅纖腿,不斷向上頂入最深處,Charmaine再次迎來巔峰,瞓喺佢嘅胸膛上「好舒服丫。。。」

突然間扑野?
個故做乜鳩
Jm9
G
全部都係g
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞