【校園】【足球】【少甜】溝到女神後我決定......

779 回覆
73 Like 5 Dislike
已正皮
push
轉會未
可以轉去邊20歲唔到𡃁仔,又唔係超新星,有得踩下草入到波算係咁架啦
決賽92分鐘入罰球仲唔一球成名
已正皮
今晚開估
可以去雲爺爺手下
幼齒之鬼
會變淺野拓磨
支持樓主,補返個正皮先
話唔定係下一個法4呢
好撚熱血

聯賽盃4強啲對手弱到咁

當年李城爆發左一季,阿健會唔會攞英超
轉會阿狗跟爺爺學地面進攻
重現不敗
2012-2013 聯賽盃4強:阿士東維拉,巴拉福特,車路士,史雲斯

阿健嘅設定係華dee

巴西仔係馬體會時期阿古路

阿佑係迪亞高
可能樓主係想集中寫下間球會的事,依家太快。球員同球會、球迷、經理人、教練的關係可以提下。
(九十)

賽後我以8.5分當選MVP,終於,終於,我成為鎂光燈下主角。到真係採訪時,我發現唔記得晒之前準備嘅台詞,例如我將自己講到鐵人咁每日魔鬼訓練,同埋超級健康餐單。結果第二日報紙報到我嘅自制力仲勁過C朗。。。不過記者冇遺留最重要嘅說話,就係我背後一個人女不斷支持我,成為我嘅動力。「超,有冇咁誇張呀?」Nicole見到報導都得啖笑。
「真架,冇你當初鼓勵,俾意見同支持,我唔會頂得順。」
「但你洗唔洗講到好似每日唔瞓咁,咁你未做球星已經死咗啦~」
「緊張嘛,乜都唔記得」
「都估到架啦,仲要當時咁興奮,我姓乜你都唔知架啦」
「邊會呢,個心形慶祝手勢做俾你睇」
「我知道。。。多謝你」

第二日無端端收到email,居然係經理人拉奧拿想約我酒店見面,我冇同教練講就私自應約。去到酒店,見到條友就咁T裇牛仔褲,完全冇經理人風範,但一開聲嗰種傲氣係我成世人未見過。佢直接拎份list出嚟,上面寫晒我呢一季數據,乜數據都有,然後話我垃圾,但係可以幫我,將我提升到另一個層次,就可以轉會到強隊。不過,現階段我唔會諗轉會,咁難得適應到,而且同隊友相處融洽,我亦都直接了當話唔轉,佢冇講任何嘢就轉身走,我好似有種不詳預感。。。返到球隊我同教練講幫我拒絕所有球會邀請,而且我亦多謝球會栽培同俾機會我,佢聽到都好感動,應承我將會係球隊未來重心。

球季結束,今年暑假決定返香港,Nicole亦都會返嚟,因為我想帶佢俾我老豆老母過目,而且想同佢慶祝特別日子。「叮噹」我冇鎖匙喺身,而且我冇通知屋企人會帶Nicole上去,於是決定按門鐘做個通知,見到Nicole企我後面縮埋一舊震晒咁,估唔到佢都會咁緊張~
「衰仔!捨得返嚟啦!成兩年冇返過嚟!咦。。。?」我媽一開門見到我,即刻風扇我一輪,發現企我後面嘅小鳥依人之後即刻收聲。
「冇時間返嚟嘛,你又唔係唔知西班牙飛過嚟幾咁遠啦。係啊,佢叫Nicole,我女朋友」
「哎呀Nicole你好,快啲入嚟啦」阿媽睇嚟好恨飲新抱茶,即刻拉佢入屋坐低傾偈,兩個女人之間我係介入唔到架啦,於是我入房hea。望到床邊有個唔屬於我嘅排球鎖匙扣,明明上次返嚟都唔見,而家唔知點解喺度,我拎起佢凝望。。。對上3年前,又係同我媽傾偈,然後入嚟我房嘅女仔。。。唉屌唔諗佢,至於呢個鎖匙扣。。。揼咗佢算啦,要見返佢只會re u先見到,又冇理由單獨搵佢出嚟純粹俾返佢,反正都3年過去佢應該唔記得呢舊嘢。

「衰人,留低我一個喺出邊,你自己走入嚟瞓」唔知過咗幾耐,Nicole終於同我媽傾完,入嚟我房。
「我喺度咪仲尷尬,兩個女人點都好傾過有個男人喺度嘅」
「哼!係喎你都未講點解特登請假到開季前一星期,有必要留到咁耐咩?」
「到時你知架啦~」
「你搞到我有啲期待。。。」我地深情對望,準備又一輪魚水之歡,不過始終屋企有人,Nicole壓抑嘅呻吟帶俾我令一翻刺激感。
走甜?
加甜啦好冇
咁就係重甜唔係少甜
是但啦
我要甜呀
點五章
push
加翻啲甜啦
push
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞