【校園】【足球】【少甜】溝到女神後我決定......

779 回覆
73 Like 5 Dislike
呢套野男主角未試過扑野喎
又濕晒
去到呢一篇都係未
(六十七)

Nicole第一次咁激烈,望住佢面紅氣喘忽然有啲心軟,選擇俾佢休息嚟渡過高潮過後嘅真空期,雖然身體打開咗,但心估計仍然處於保守階段。我地溫柔咁相擁,接吻,好快Nicole身體再次激起驚天波瀾,一手勾住我頸,一手握住從未低頭嘅小佑。我大膽咁擰轉身壓住佢,嘴唇接吻,左手摸胸,右手徘徊幽谷,非常唔得閒。「呀~呀~~嗯哼~嗯。。。阿佑。。。我想要。。。」
我冇聽錯嘛?!
「想要咩?」
「你。。。嗯。。。知架。。。嗯哼~呀~呀。。。」
「真係可以?」
「係呀。。。」
我唔再理任何嘢,直接舉槍放到門口慢慢摩擦,Nicole合埋雙眼,嘴巴微微張開低聲呻吟,「你入啦。。。」
「咁我入啦」好似有啲嘢未做?唔理了。

Nicole雙腳慢慢分開,我見時機成熟,就慢慢伸入去。「呀!好痛。。。慢啲」先入唔夠1cm,Nicole已經眉頭深鎖,緊張到雙腳交叉型夾住我條腰,不過咁樣夾一夾反而俾一道力壓住我,推我再入啲。慢慢深入一半,發現有嘢頂住唔俾入,睇嚟應該掂到女人最重要嘅膜,Nicole繼續皺眉,嘴巴張開不斷喘氣,「I love you」
「我都係」
「我繼續啦,你痛就出聲」
「嗯。。。」
開始衝擊薄膜,Nicole忍唔住大聲叫「呀!」
「好痛?」
「少少。。。你。。。繼續。。。」
終於,衝破薄膜,陰道再冇任務阻礙,只係淨返一股熱流包圍,「呀,呀,呀,嗯,嗯。。。呀呀~呀。。。阿佑。。。呀呀。。嗯哼。。。嗯~」
處女真係好緊,再加上Nicole雙腳緊緊夾實我,唔夠幾分鐘我就已經想射,「我要射啦」
「抆出嚟呀。。。呀呀呀~阿佑我。。。唔得啦。。。嗯嗯呀呀。。嗯。。。」
我抆出嚟瞬間,Nicole再次噴出湧泉,而我就將精華射喺佢肚上面,然後相擁休息。「呀!」Nicole忽然好驚訝咁叫一聲,
「做咩?」
「血呀。。。快啲抹啦」
係喎,我聞一聞,發現聞到血嘅味道,我完全忽略咗處女血,望住小佑上面血痕,我發誓以後一定要將最好俾Nicole。「不如一齊去沖啦」
「你去先啦。。。我腳軟。。。」
「咁我抱起你去,你坐低我幫你洗」我直接抱起Nicole
「喂!」

入到廁所放低佢,Nicole小腳丫一掂地,即刻成個人坐低地上,「搞high人咁多次,冇力啦。。。」唔止腳冇力,就連講嘢都變得冇以前咁有中氣,而係變得嬌嗲。
我拿拿臨沖完之後,幫仍然坐喺地下嘅佢沖身,「仲痛唔痛?」
「下世我要做男人!」
「咁我做女人俾你拮」
「哼!到時拮到你求我」
「咁陣間就俾你試呢種滋味~」
「衰人」Nicole企返起身洗面,經過頭先翻雲覆雨,同埋而家熱水涼,我地酒氣已經接近消散,變得清醒,「阿佑,你敢對我唔住我剪咗你」
「唔會」講完我就攬住佢,佢雙手亦攬實我背作出回應。
「你又硬咗。。。」
「係啊,你太正了」我捉住佢手握住已經回完氣嘅小佑,而我右手就向叢林進發。「嗯哼。。。喂。。。呀。。。」大腿上流落嚟嘅水已經分唔清係水喉水定愛液,Nicole大腿開始震,我手就停低抆出嚟,「阿佑。。。唔好停。。。」
「咁你轉身」
「吓?嗯。。。」
Nicole轉身背對我,上半身烏前,雙手捉住花灑水管,然後屁股微微翹起,我再次將中指無名指放入,「呀。。。呀呀~嗯。。。呀,呀,阿佑呀。。。我想要。。。」
我將手指抆出,即刻換小佑插入,一插到底
「噢!喂呀。。。」
「又話想要?」我一邊問一邊開始抽插,
「係。。。呀。。。嗯~哼。。。哼。。。呀~好舒服。。。」
「啪!啪!啪」每下衝擊都會編成美妙嘅樂章,
「呀,呀,呀,阿佑。。。大力啲。。。嗯嗯嗯,嗯。。。呀~呀~唔得啦。。。快啲,呀,呀呀~」
今次我抆出嚟射佢屁股上,而失去支撐嘅Nicole又坐落地上,佢擰過嚟,頭正正對住仍然有精液流出嘅小佑,我大膽咁問,「你用口啦。。。」
Nicole冇回答,而係慢慢將嘴伸過嚟,然後張開含住,原來俾人含嘅感覺係咁。。。正。。。
Nicole唔識含,所以只係吞吐幾下就冇再含,不過都足夠了,以後再慢慢調教。
「咦!精味!」

呢一晚,我地總共嚟4炮,每一炮都唔同位置,直到Nicole話頂唔順,先返上床攬住瞓。
幸福賓周
冇戴套
睇到硬
無兔之第一次
(六十八)

「阿佑,醒啦?」
我擘大眼,見到Nicole水汪汪咁望住我,「你醒咗好耐?」
「唔係呀,早你少少,10點啦,快啲起身執嘢啦」
係喎,都唔記得今日就要走。。。再下次見Nicole可能要一年半載。。。
我一路執,一路半發呆,Nicole一眼睇穿我諗緊乜,行過嚟從後攬住我,「唔好諗咁多啦,好快會再見架~」雖然把口係咁講,但Nicole開始眼濕濕,只係佢想忍住,希望上機先喊。
「就算人唔喺身邊,個心都唔會飛走」
「嗯。。。」
「其實唔難啦,西班牙聖誕新年會歇冬架嘛,同埋好似而家咁國際賽期,我都可以抽3,4日飛去搵你」
「阿佑。。。」知道我咁努力去維繫,Nicole攬得更實,覺得自己冇揀錯人。

執好嘢嗰陣,阿健亦都同時開門入嚟,今次佢真係啱啱返,而唔係返嚟再出去,因為我特登喺門鎖放張紙仔,只要佢一開門就跌,結果張紙仔啱啱先跌。我地check out,將行李寄托喺火車站之後就去食lunch,「Sorry呀健,嚟到李城都冇乜同你玩」Nicole知道阿健係特登行開,不過依然覺得唔好意思,搞到佢好似第三者阻住咁。
「哦~冇,咁球隊call到冇理由唔去架嘛,同埋呢個幾星期咁樣放縱法跌晒watt,要操返起」
「阿佑,聽到啦?!」Nicole擰過嚟啤住我
「係係~~」
嚟到火車站閘口,阿健同我地兩個告別,「咁。。。拜拜啦,得閒再約啦」
「好呀~」
「你地小心啲啦,我走啦」
「拜拜」
阿健望住我地消失佢視線先轉身走。
「過到去仲有啲時間,喺機場附近行陣?」我非常珍惜嚟緊同Nicole相處嘅每一分每一秒。
「嗯。。。」

幻想仲係美好,去到機場先知我同Nicole唔同客運大樓,而且其實佢時間好炆水,所以我同佢去3號大樓送佢走,「阿佑。。。我走啦」
「嗯。。。」
我地攬實,好實好實,希望時間永遠停喺呢一刻,不過時間總係殘忍,去到最炆水時候我地分開,「拜拜」
「拜拜」
Nicole一轉身,兩行眼淚再忍唔住,直接流出嚟,望到佢捽眼,我鼻一酸,眼淚亦喺眼眶打轉。終於。。。佢入閘後消失我視線範圍,而我亦行去5號大樓準備入閘。一路行,一路回想呢段時間發生嘅事,我地喺公園嘅互表心跡,互相調情,仲有一齊灌醉阿健,全部都係好美好嘅回憶。

返到宿舍,見到roberto已經好返,過嚟同我整個熱情擁抱。我整頓好之後叫佢一齊跑步,可以令個人輕鬆返,順便操體能,再唔操我就俾人淘汰。「Do you have girlfriend?」忽然我對佢感情生活幾有興趣,因為一路而嚟都冇聽佢提過女朋友。
「No, no girl loves me」
「How come, you so good」
「Nonono, i always play football, no girl plays football with me」
「Oh…」
「And you, girlfriend?」
「Ya, that girl, Nicole」
「Oh really?! Nice! She is good.」
聽到佢咁講,忽然個心飄飄然,連巴西仔都話靚,咁就真係靚啦。
巴西仔既內心同呀健一樣
羅拔仔心諗:條臭閪搶我男人
(六十九)

隨後嘅呢一個月,我好快就操返狀態,而且越打越順,喺隊內比賽經常有入波助攻,終於我正式簽約成為職業,喺B隊展開我職業生涯。由於B隊正選前鋒重傷,Roberto已經成功取代佢位置,喺地標戰梅開二度,深得教練歡心,望住佢背影我更加要努力,唔可以俾佢拋離,每日收操後我都會加操,無論射波,腳法訓練,定係跑步,每一日我都會盡做。終於,今日我可以喺西丙聯賽正選上陣。今日對手係利雲特B隊,實力同我地相當,而且佢地隊員都希望爭取表現上一隊,所以今場絕對係惡戰。

之前幾場比賽我有後備落場,雖然冇入波助攻,但我絕少失誤,而且跟足教練指示,應分邊就分邊,應直傳就直傳,造到唔少key pass,失誤數亦盡量壓至個位數。本來我諗住呢場大演身手,可惜我太心急,上半場喺禁區頂浪射咗3球,而且上腳太多結果成日1對2,甚至1對3而失去球權,連Roberto都頂我唔順話我。結果直到60分場,我表現繼續平平無奇,成為球隊第一名被換出球員。完場後,教練捉住我單對單傾一陣,佢表示因為欣賞我創造力同球場視野,覺得我係可造之材先簽我約,希望唔好再令佢失望,換言之我再係咁頹就。。。

之後一場對華倫西亞B隊我仍然有正選,雖然有一球key pass,但仲係有浪射同失球權嘅情況出現,我眼尾已經見到教練搖頭,我真係唔知點算,呢個時候Roberto過嚟拍我膊頭,話相信我,亦希望我都相信自己,我坐低深呼吸,諗起以前比賽嘅片段,然後大嗌一聲振作。開波冇耐隊友搏到罰球,我唔係主射,企喺禁區頂等機會。罰球開出,對方防守球員頂到,頂出嚟我執到second ball,我見到Roberto頂住對面球員唔俾佢地埋我身,我修正好,見到條私家路,於是推前一步就直接起腳,雖然省到人,不過更好,粒波直接改變方向,飛去龍門相反方向,直接入網!我同Roberto激動到攬埋一舊慶祝,唔係佢幫我頂住防守球員,我就唔會有呢個空間去射。呢一刻,我唔再迷失,而且好似開咗竅咁,俾波俾得好通透,有一球地波直接劏穿對面雙中堅,Roberto走個靚位一腳燙入,總比數2比0完場。我包辦1入球1助攻,拎到全場最高分8分,我即刻將成績同Nicole講,點知佢一盤冷水兜頭淋,「如果忽略上半場,你呢場波係完美架~」
「點解你知我上半場踢得差架?」
「哈哈,估唔到西丙都有直播睇呢~」
「真係唔知喎。。。」
「I am watching you!你同我醒醒定定」
「知道知道」
原來Nicole有睇直播,咁我冇失威嘅理由。
sweet到呢
(七十)

其實西丙水平唔高,不過都係比港超好,所以呢緊呢場比賽雖然我冇出場,不過賽後有香港媒體搵我做訪問。今次仲緊張過之前拎精英賽冠軍時,因為一來今次佔嘅版面應該大,二來第一次咁樣單對單採訪。當記者問到我有冇諗過代表港隊時,我就答隨傳隨到,算係俾港隊教練嘅一個訊號,希望佢收到啦。返到去我將呢件事同Nicole講,「我老豆可能識人,我幫你問囉」
「係喎世伯以前港隊架喎」
「我唔保證得架。。。」
「唔緊要啦,我相信靠實力入到」
「你後日打巴塞B隊呀,加油~」
「一定贏到」
「我信你,正選名單出未?」
「出啦,我後備」
「哦。。。不過你而家後備有90%機會出嚟,唔怕啦」
「嗯」近呢幾場波我冇一場做正選,不過幾乎場場都會後備入替,所以我唔擔心我出場時間唔夠。

比賽前熱身,我見到場邊有唔少人,一來呢場係同市小打吡,二來球探都想喺巴塞B隊搵啲潛力新星。巴塞B隊已經連贏5場暫時排榜首,而我地亦6場不敗暫時由聯賽下半頁升到上嚟排第6,有望打升班附加賽。不愧係巴塞B隊,陣中球員腳法非常唔錯,上半場我地挨打落後1比0,由於我地攻中已經拎咗一面黃牌,教練決定下半場即刻換我入替佢。呢個係非常難得嘅機會,我一定要好好形惜。只可惜,技術上真係差太遠,只有Roberto跟得上佢地節奏,於是成個下半場都碌碌無為嘅我決定送佢一程。臨完場前我由左禁區k角位半腰波俾佢,對於身材矮細嘅佢呢球非常好頂,佢只要肯捨身飛前去頂就有,佢亦明白我意思,一傳球就起步衝前搶位。呢種波對於高大中堅嚟講非常尷尬,因為佢用頭又唔係,用腳又唔係,只好夾硬用身體去撞,當然一早起定步嘅Roberto已經搶佔先機,成功將個波批入網,最終球隊輸1比3。而家,我只希望有人欣賞到我呢腳波啦。。。

情人眼裡出西施,喺Nicole眼中我係一個有非常多弱點嘅宇宙第一攻中,基本上所有球星只要搵到一樣差過我嘅,就係垃圾球員,「點解美斯廢過我?」
「因為佢矮過你囉」
「咁C朗呢?都係廢過我?」
「係,因為佢黑過你」
「恩尼斯達呢?勁過我啦掛?」
「廢,因為佢頭髮少過你」
「咁我何德何能宇宙第一呢?」
「因為佢叫Nicole排名」
「好啦,你贏」

隨後時間我越嚟越多正選機會,偶爾貢獻入波助攻,數據越來越好睇。球隊喺聯賽常規賽最後一場同維拉利爾B隊打和,啱啱好排第4名,可以入升班附加賽第一輪。呢一年努力冇白費,球隊決定同我續約,不過人工一個月只有1000歐。。。為咗將來要俾到Nicole幸福,我要更加努力,呢個升班附加賽一定要贏,如果唔係又浪費一年。
第七十章了,進入最後直路
(七十一)

呢個附加賽賽制非常複雜,首先聯賽分4組,每組第一名會打4強,晉級嘅兩隊會打決賽,而呢兩隊都可以升班上西乙,打決賽最主要係爭全年冠軍。至於4組入面嘅第二至第四名,一共12隊,會打附加賽第一輪,晉級嘅6隊,會連同之前4強淘汰嘅兩隊,總共8隊,會打八強,然後晉級嘅4隊會打四強,再晉級嘅兩隊就可以升班西乙,每圈包括決賽都係打主客兩場,所以我地距離升班仲有一段路程。壞消息係,第一圈我地已經要對曾經嘅西甲隊伍桑坦德。。。當然,我同Roberto都知道寅係升班嘅話大把呢啲對手,倒不如趁早面對,認知自己不足然後改善。季尾我地連贏4場,所以士氣非常高昂,訓練時亦都更加專注。

第1場我地作客,爛船總有三斤釘,桑坦德球員實力都好唔錯,而且佢地主場坐到2萬幾人,呢場波仲要爆滿,初時我地的確腳軟,以致上半場先落後1球。不過經過半場調整,下半場出到嚟我地變得穩打穩札,70分鐘時更加喺禁區頂搏到罰球。原本罰球主射受傷冇出場,結果呢個重任落咗我度,而我亦不負所托,直接彎過人牆入網,取得非常寶貴嘅作客入球。只可惜,臨天光瀨尿,91分鐘我地輸反擊,結果第1場以2:1落敗,不過有作客入球,只要我地主場贏到1:0就可以晉級第二圈。

除咗Nicole有留意我比賽,阿健都有睇,而家嘅佢已經順風順水,而且落過場比賽嘅佢,提供嘅建議比理論派Nicole嘅建議更加實用,原來我有三個缺點,第一係我長傳時往往要推前兩三步,結果俾到空位對方拍埋嚟,影響傳球路線同質素,要改善嘅係練多啲一腳傳球。第二係我最大缺點,我太過死右腳,其實我一路都有練左腳,只係效果仲唔夠明顯,於是我再練習腳外背拉波,可以提供多個傳球選擇。第三係我出腳唔夠快,唯有繼續日練夜練。

一星期過後第2場比賽,今次有主場之利好快入局,但腳風唔太順,上半場老鼠拉龜下踢成0:0。下半場仲衰,頭5分鐘對方搵到空位傳中,前鋒頂入,好彩越位。。。如果唔係總比數就落後3:1會好難踢。企穩之後我地加強攻勢,75分鐘左右我地左路有角球,右腳嘅我負責處理。直接內彎波斬埋去,我地中堅衝前頂入,領先1:0。由於作客入球優惠,只要唔再失波我地就可以成功晉級。血肉長城之下挨打接近20分鐘,龍門接到波後,大腳開出,球證正式吹完場雞,成功晉級次圈。

返到宿舍我收到一封香港足總俾我嘅電郵,內容講述嚟緊7月會有國際友誼賽,邀請我入代表隊!!!!
主角入到港隊,阿健應該都入到啦
到時咪知,入港隊就代表要返香港。。
返香港...Charmaine
殘廁gathering
有埋支那叫入隊就仲真實
當年仲係葉鴻輝外援化時候,支那唔會睇得起香港球員戴偉浚只係近呢兩年嘅事
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞