【校園】【足球】【少甜】溝到女神後我決定......

779 回覆
73 Like 5 Dislike
估中咗2000日好sweet
聽日休一日,今晚已經一炮過出晒兩晚份量
「馬天佑!你做咩咁快!」
天佑喺巴塞買屋,即係諗住繼續喺度踢唔轉會啦。
好sweet
寫得好好睇
阿佑同nicole好sweet
死啦,我到依家都係中意睇Charmaine多啲
準備有佢戲份
Charmaine都係有女朋友fel多啲,雖然佢係雞
nicole呢啲完美老婆
女朋友vs老婆
即係阿佑一直都冇轉隊
雞嚟架
轉去疤
呢個就係寫愛斯賓奴嘅用處
以波講波 巴塞433 阿佑個位好尷尬

仲要拍美斯以後冇罰球射啦
所以點解美斯會喺阿佑ig留言不過呢個後話啦

阿佑會似艾法美路,呢個又話後話
阿佑又話唔倒戈
仲要轉去死敵
總有原因嘅
(Charmaine1,狂舞派)

今日DSE放榜,我緊張到瞓唔著。其實最主要原因,係尋晚同阿佑講出真相,雖然只有一半,但內心紓壓咗好多。對唔住,阿佑,原諒我嘅自私,而家先講出嚟,我唔可以做啲乜贖罪,只希望你同Nicole幸福。返到學校又見到佢,有佢旁住我拎成績表,個心都冇咁慌。「yes!」我考得非常唔錯,應該入到理大物理治療。其實我本身想讀醫,同佢拍拖時,偶爾一句「我到時做物理治療師幫你醫腳傷吖~」就係呢句改變我諗法,雖然以後唔可以幫你按摩陪你睇醫生,不過只要你見到我為曾經嘅承諾作出努力,我就心滿意足。

JUPAS結果出,我入到理大物理治療,總算得償所願,屋企賣完樓後債務問題都搞掂,雖然由大屋搬細屋,環境冇以前咁好,不過我相信我冇問題的!我新人入到大學無人無物,第一時間緊係報返個 ocamp玩啦,我報大o玩,班姊姊仲話我玩ocamp可以出pool,不過現階段我冇呢個諗法。自從分手後我都沉醉喺傷痛同內疚之中,我唔可以再傷害真心鍾意我嘅人,而且我個心入面阿佑仲佔最大位置,所以報status我都報自己O1。

雖然係咁,組爸依然展開激烈攻勢,不斷chur我同男朋友之間嘅事,而另一個組仔好似想護花咁spin走個topic,其實都幾搞笑。到第2日玩屎塔,我第一次眾目睽睽之下大嗌「我係屎塔!」我而家先知原來我都幾玩得~之後玩毛毛蟲,我坐組爸後面用腳夾住佢條腰。。。到底邊個諗呢隻game架,發明者真係造福唔少男仔。其實原本對組爸冇乜嘢,後來佢喺毛毛蟲途中係咁抽我摸我小腿,掂下都算啦,由腳腕摸到上膝頭喎,仲要成日昅我。。。唔怪得聽組媽講佢一直溝唔到組女啦,咁鬼chur係人都唔鍾意啦。哈~老實說,ocamp有時係尷尷地,不過都幾青春熱血,都令我開心唔少。

後來我入咗danso,先知狗公比想像多。曾經有人話danso係姣婆遇著脂粉客,我只係著靚少少透過舞蹈表達情感啫,冇溝仔囉好冇?樂觀啲諗,班仔見到我會ff嘅,證明我都有吸引力吖,某程度上都算另類嘅讚美~雖然danso好chur,不過學業上我都冇甩,算唔上top,但比下有餘。平時要練舞,訓練體能,準備舞台道具。同時又要上堂、交功課同溫書,真係好辛苦程度。不過我唔後悔,可以喺度學識堅持,鍛鍊意志力,算係我大學入面最大得著。

我參加咗Joint U Mass Dance,簡直係燃燒GPA吧,幾個月嘅深耕細作,當成功喺舞台上閃閃發亮,聽到觀眾嘅掌聲,就係最鼓舞人心嘅激勵。練舞其間有個靚仔MK叫hinson,成日撩我,佢算係最唔狗公嘅一個,起碼冇chur我嘅行為,亦唔會話我唔受溝之後就冇再聯絡。關於佢,一切要由某個星期五開始。。。
So Sci 女神玩danso
淫Charmaine 返嚟啦
入u做hall雞
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞