【校園】【足球】【少甜】溝到女神後我決定......

779 回覆
73 Like 5 Dislike
喂呀
(四十六)

朝早我特登叫我媽整早餐,兩份三文治,拎返學校同Charmaine一齊食,食完同佢溫尋日未完嘅topic,然後返班房。今日全班farewell我,於是叫pizza上嚟食,食完佢地搵Charmaine做代表送禮拜俾我,係一件班TEE顏色藍色嘅波衫,上面有全班同學同老師簽名同祝福說話,同一件校隊送嘅衫,上面一樣有全隊波同教練簽名,然後影張大合照,影完之後就不斷有人搵我自私影,同阿健走嗰陣好大對比,佢係無聲無息就走咗,所以班友都有心咁整件俾阿健,托我寄俾佢。

放學執好嘢,諗住學校行一圈懷念下先走,「同我行一圈學校啊」
「嗯」
行過球場,由中二開始同Charmaine喺呢度打排球,「記唔記得我爆軚啊,屌真係好樣衰」
「哈哈哈,我記得吖,好彩係凍天你有冷衫,用佢圍腰一圈就咁返屋企,係咪真係冇甩架?」
「當然啦,你嗰陣係咪見到?你面都紅晒架啵,嘿嘿嘿」
「咦,邊有啫,你諗多咗啦」
「仲有次你食波餅喊,哈」
「咁我痛架嘛,喺度笑人。。。」
向前行多少少到平時朝早坐嘅枱,「每朝早都坐喺度同你溫書」
「你講,嗰陣係咪想追我?」
「呃。。。其實未係架,但我認係睇中你啊」
「哼,果然有目的!」
「咁你有冇後悔同我一齊先~」
「冇。。。多謝你」
「傻啦,話說我地一啲都唔似分手咁,哈」
「你仲笑得出。。。」
「唉」
「阿佑。。。不如。。。」
「嗯?」
「你等唔等我。。。?」
「不如,坦白啲,你有冇嘢瞞住我?」
「吓?!」Charmaine眼神閃過一絲惶恐,但我見唔到,因為我轉身望返球場,側面對住佢,「做咩無端端咁問。。。?」
「我驚你屋企人唔知對你講啲咩難聽說話喳」
「哦。。。冇吖,有就同你講啦」
「句等你係咩意思?等到你考完試,大學畢業?」
「嗯。。。我會說服屋企人,我真係讀到醫佢地都會俾我拍啦」
我伸隻手指尾出嚟,「嗱」
Charmaine舉起右手伸手指尾勾落嚟,我舉起手指公,佢都舉起手指公,貼落嚟,然後開始眼濕濕。
「喊咩呢,咁樣唔好咩」
「開心嘛」講完攬住我
「走咯」

Charmaine送我去到屋企樓下,「等我等,我放低嘢落嚟送你走」
「嗯」
去到巴士站,陪佢等車,「咁。。。再見啦」
「嗯。。。」喺巴士站旁若無人相擁,直到車到。
我日日嚟睇文都有目的。。。

幾時出下篇
同你上映下篇
(四十七)

「拜拜啦。。。」
「嗯,拜拜」
Charmaine上車後企喺輪椅位望住我,直到架車消失我視線範圍

返到去我地傾電話,言語間充滿不捨,「不如我送你機啦?」
「送唔到架,我中午機你放學嚟唔切」
「吓。。。咁好啦。。。」
「過到去咪掛住溝女吖!」
「一定溝,金髮美女等緊我,嘿嘿嘿~」
「哼!」
「其實你係咪唔記得聽日要陪我買嘢?你講到唔會再見咁」
「係喎,真係唔記得,哈哈」
「咁1點鐘沙田等啦」
「好~」

可能係短期內最後一次見,今日美人悉心打扮,白色短tee襯黑色吊帶摟屌裙,飽滿上圍隨住低胸cutting而非常顯眼,美胸輪廓配上招牌瞇眼笑眼神,望見都扯扯地。「喂!做乜呆咗嘅,見唔到我咩?」佢走嚟我面前揮手
「其實你覺得自己有幾靚?」
「好靚囉~」
「認真?」
「哼!呢方面我都算有自信架」
「睇得出,成日話自己靚女,食嘢啦,我餓啦」
食完我地冇即刻買物資,而係去snoopy公園影相,同埋去附近行下做文青,搞到我好似龍友咁幫私影妹影相。。。

首先要買喼,一來我冇大喼,二來一陣買物資可以放入去唔洗拎住。對比實用性,我更鍾意型嘅喼,所以我揀咗啞黑色面,長間條防撞紋,行型格路線。至於衫褲,六月西班牙仲係夏天,所以我帶本身啲衫已經ok,再買多兩三件就得。至於冬天就凍過香港,不過而家都冇乜邊度有冬天衫買。。。唯有到時嗰邊買啦。之後就去超市買梳洗用品,折疊風筒,防水袋,曬衣繩同衣夾,衣架,微波盒同餐具,感冒藥同胃藥以防水土不服,同埋山前一丁。此情此景,好似新婚夫婦一齊行超市咁,好溫馨甜蜜。

行到黃昏我地一齊返屋企,「我放低嘢落嚟,好快」
「嗯」
我地一齊去屋企附近公園坐,「今次,真係再見啦。。。」
「嗯。。。阿佑。。。」Charmaine錫落我塊面,我當然不甘示弱還擊,錫返佢塊面,四目交投,我地一直接吻,不停接吻。佢起身,行到我面前然後正面坐落我大脾,繼續接吻。巨龍已經甦醒,相信佢已經察覺,但依然冇理,我地邊接吻邊撫摸對方背脊。「嗯哼。。。」聽到美女微微嬌喘聲音,我忍唔住,見周圍冇人就伸手摸佢胸,佢望望我,然後微笑,玉手伸到我褲襠,隔住褲撫摸巨龍,「衰人,咁快硬」
「邊個叫你咁吸引啫」講完我用力揸兩揸胸,吸手胸,而且唔硬,好有彈性
「嗯哼。。。喂吖。。。衰人」
「oh shit有人」
我地見有人轉緊灣過嚟,即刻坐返好,扮純粹傾偈,當然,行過嚟嘅都係一對年輕情侶,知道我地原本做緊乜。
「哈哈」
「哈哈」我地一齊大笑,頭先個畫面實在太灰諧,好似兩個小朋友做錯事俾人罰冇聲出咁。

「走啦。。。」
「我愛你吖!」
「我都係」
就係噤?無啦?
得噤少甜既,要寄刀片
咸濕仔。。。。
(四十八)

臨飛前幾日,唔洗返學嘅我非常得閒,每日不斷跑步,而且夜晚會喺附近球場跟隊踢街場,務求過到去以最佳狀態去操練。其實之後仲有一次見Charmaine,星期四考phy,佢前一日都係要向我求救,於是我去佢屋企附近社區會堂搵個位置同佢私補。

「死啦。。。完全唔識吖」
「李sir最興搵以前ce pastpaper出卷架啦,做熟題型唔怕喎」
「係啫。。。都要清concept架。。。」
「不如你drop科啦,專心讀chm bio咪仲好」
「考埋今次先睇啦」
結果我地由2點操卷操到6點,「食飯先啦,今晚再溫啦」
「嗯。。。」
本來同佢求其搵間餐廳食咗就算,點知見到Charmaine媽媽。。。
「咦,呀女~你去邊呀?」
「呃。。。冇吖,啱啱溫完書諗住食飯喳嘛。。。」
「呀!!呢位一定係你成日提起嘅男朋友,呀。。。呀佑啦!」
「係啊,auntie你好」估唔到伯母知我叫咩名,搞到我好緊張
「做咩出去食啫,返屋企食啦,嚟,呀佑一齊啦,煮埋你嗰份~」
「會唔會唔好意思啊auntie」
「邊會呢,多個人多雙筷,嚟嚟嚟」
結果俾auntie夾上去。。。

開門開燈,原來屋企冇人,伯母入房換衫,「呀佑你自便啦,我要煮飯呀,有冇咩想食?」
「哦唔緊要,我冇所謂架,乜都食,除咗。。。」
「唔好煮牛吖~」Charmaine搶先一步
「哦~」伯母已經換完衫出嚟行去廚房
「你又知我唔食牛嘅?」
「次次見你食都好勉強。。。。有次你講過唔鍾意嘛」
「咁繼續做卷啦」
「嗯」

入到Charmaine間房,佈置冇上次咁靚,今次就咁普通木衣櫃木床頭櫃,床頭櫃玻璃窗,放幾隻公仔做擺設,反而有種幾貼地嘅感覺,好似純粹普通一個中產女,咁之前係。。。?
我坐落床,發現被上面有個粉紅色bra,我望住佢,幻想緊Charmaine著呢件bra個樣,佢見到即刻收埋佢,「唔洗收啦,自己房係咁,我啲底褲你都見過啦」
「邊。。。邊同啫!」
「趁食飯先快啲做多一年啦,做完食飯,時間啱啱好」
於是我坐床邊,佢坐書檯,我望住佢做卷。大約15分鐘,我就太攰瞓著咗。。。

「起身啦。。。」
「唔。。。??」我張開眼,見到Charmaine個頭就喺我面前,我即刻攬佢腰,佢唔夠力就直接瞓落我上面。「喂吖。。。」
「做咩啊?」
「冇。。。」我地互望,佢合埋眼,我就錫上去。
「衰人,食飯先啦。。。」
「gogogo」

出乎我意料,我以為伯母會係咁問我問題,但冇,反而真係擔心緊Charmaine physics,就拜託我教好啲。
入到房我地好認真溫書,過咗起碼個半鐘,終於都做完最後一年卷,「聽日應該ok啦?」
「唉,希望啦」
「瞓低抖抖啦」我瞓入一個位俾Charmaine瞓落嚟,然後攬住佢。
「媽咪喺出面架」
「係啊,夠膽你咪出聲囉~」我伸手唧佢腰,佢不甘示弱都唧返我,我乘機攬實佢,再錫佢塊面。兩人已經臉紅耳赤,逐漸進入狀態,而我亦大膽咁伸出揸波龍爪手,再次接觸呢對軟綿綿肉團,而佢嘅手亦不安份喺我褲襠遊走。揸咗半分鐘左右,我雙手慢慢伸去佢腰間,慢慢卷起佢衫尾,而佢亦配合咁伸直雙手,Charmaine只淨白色bra,我吞一吞口水,然後撫摸佢白滑玉背。

「嗯。。。嗯。。。」纖纖玉手開始解開我褲頭,直接抓住龍根。我握住高聳嘅美乳,微微突起嘅乳暈,一早扯晒lin旗嘅乳頭,只係比粉色深少少,而我右手亦從雙峰慢慢向下移,隔住短褲撫摸神秘嘅三角地帶。Charmaine玉手開始套弄巨龍,而我亦唔執輸,手開始伸到褲入面,「吖。。。」當我右手觸碰青草一刻,Charmaine輕聲呻吟,激起我嘅慾望,於是學A片咁掃過突起嘅一粒的,「嗯,吖,嗯哼。。。」
「我伸入去啦」
「嗯。。。吖!」原來指插係呢種感覺,充滿溫暖嘅水包圍我手指,我慢慢伸出然後再伸入去,不斷加速,Charmaine嘅呻吟聲亦不斷加快,奈何怕屋企人聽到,只可以忍住唔叫,「唔。。。嗯嗯,吖。。。好舒服。。。」

「咯咯」「我切咗生果呀,一陣出嚟食啦」一陣敲門聲將我地拉返現實,「咦,衰人,整到人濕晒」
「咁係咪好正先,你叫到好舒服咁」
「係。。。」
「嘩原來咁夜,出去食埋就走啦」原來已經10點半。。。出去食埋生果,我就同auntie告別,然後Charmaine送我落樓下走。

「今次,真係真係再見啦。。。」
「阿佑,多謝你」
「傻啦,多咩謝,你乖啲啊」
「知啦,吖!」佢唔知見到乜,好急咁推我向前幾步轉灣,
「做咩啊?」
「冇嘢吖」其實佢見到佢老豆,怕我見到,因為同上次見嘅老豆唔同人,亦好彩我冇見到。。。
「唔洗送我去巴士站啦,廢時你自己一個行返嚟,你知你呢身睡衣look幾索架啦」
「咁好啦,拜拜啦」
「拜拜。。。」
算你啦,我唔寄住
濕晒都唔屌
青頭仔一敲門即刻軟
無敲門都會擦槍走火
(四十九)

禮拜五朝早,我出發去機場,其實淆底係有,一來我英文唔算叻,二來自己一個人生路不熟,容乜易比人溶咗。經過超過15個鐘嘅直航,終於到巴塞隆拿市。到埗時間仍然未到當地中午,我就直接去愛斯賓奴主場辦公室登記,同U18教練打聲招呼俾佢見我個樣之後,助手就帶我去宿舍安排房間,我同房係加入一個月嘅巴西人Roberto,司職前鋒,身材仲矮過我,我諗佢166-168左右,不過肌肉非常發達,雖然未到爆肌,但線條明顯,尤其小腿簡直節瓜咁大,睇嚟我真係要加把勁至得,睇佢款應該腳法好好,靈活走位嘅人,有機會同佢夾嘅話應該效果幾好。

佢英文都係半桶水,我地勉強可以溝通到,巴西人向來超級熱情,佢亦唔例外,傾一陣已經話帶我去周圍參觀,其實球隊唔算大規模,真係參觀嘅地方冇乜,於是我提議去做GYM,佢話好,我地就直接去GYM房。。。我操大腿時,佢走過嚟指正我,「NONONO!」雙手扶住我腰坐好個人,大腿擺返靚個姿勢,然後我就繼續做,做完2 set已經勁攰,睇嚟我平時為咗令自己舒服,搞到姿勢錯晒,事倍功半。去到玩夾胸飛鳥,佢又嚟指正我動作,今次直情調整完我姿勢之後摸我胸,叫我開始夾,「feel it!ya!」我夾咗5下佢就縮手。。。

今日星期六,有西甲U18比賽,我地食完飯就要集合,教練純粹一句話我係新加入叫YAU,就完咗我介紹,正選同後備就直接落場練波等比賽,而我地呢啲2打6就去另一邊場做針對性訓練,例如跑雪糕桶,馬騮搶波。作為一個亞洲人,仲要啱啱嚟到,我唔期待有標青嘅表現,但求唔好最廢就得。好彩,真係有人廢過我,體能比我差,球感比我差,至於roberto真係有啲料到,短跑爆發力強,身位勁,射波大力,仲要腳法幾好,直情就係強化版阿健,教練亦同佢有單獨傾偈,睇嚟佢簽約係好快嘅事。

終於,到定位球訓練,我嘅拿手好戲。有7個射到罰球嘅人會各自輪流射3個位置,前鋒同後衛就負責返自己職責,至於想直射定斬波就悉隨尊便,其實一個位置離門30碼,有本事就可以入。排我前面5個射手都麻麻地,一係落點差,一係落點好但冇力。第6個就好啲,直射有球中柱。到我表演,第一球係鵝眉月頂,只有膠版人牆唔識跳,我當然直射啦,右腳拉弓,直接彎入死角。第2球左邊K角位,我同roberto打眼色,確認過眼神之後我手指指龍門方向,示意我開波佢直接衝前,我右腳cur埋去,佢get到我意思向前起步,粒波啱啱好彎落佢腳前,佢直接飛身剷入。第3球中路偏右離門30碼,我見龍門企咗去遠柱位,我見雖然膠版人牆封近柱,但佢地唔識跳,我就搏一鋪直射,「嘭!」屌,攞角度太盡彎咗落條柱到中柱彈返出嚟俾人解圍,我相信呢3球可以令其他人唔會睇少我。
巴西佬gay
決定轉基
摸胸
係夾
有摸佢胸
莫非個下篇
莫非係決定轉機
Pushhh
Push
(五十)

練完波,係時候出街買日用品同埋整電話卡,依然係roberto陪我去,去到巴塞主場佢仲話呢度係佢dream club,第時一定要喺度踢,我祝佢成功啦,然後就出發去最熱鬧嘅廣場,加泰羅尼亞廣場。每到一個我覺得得意嘅地方我都會影相到此一遊,影完就去附近嘅Boqueria市場買食材,價錢都幾貴。。。睇嚟唔洗幾耐就要問屋企拎錢,今次買咗菜,豬肉,麵粉同調味料,可以得閒自己整薄餅。至於其他物資暫時仲夠,決定之後再買,今次就同roberto遊覽其他景點。

行到夜晚坐車返宿舍,佢仲好熱情咁煮返兩味家鄉撚手小菜,可惜真係唔啱胃口,唯有俾面佢夾硬食晒,食完就一齊跑步。一路跑,大家一路講自己背景,原來佢以前係貧民窟出生,偶然入到去聖保羅青年軍訓練,比賽,然後就俾呢度球探睇中而越洋過嚟,講起佢屋企有6兄弟姊妹靠佢喺歐洲踢職業養,其實真係好辛苦,對比佢我已經非常幸福,旅途上識到一位伙伴其實好重要,香港有阿健,呢度就有roberto。

星期日放假,為咗可以簽約,我地一齊做gym操練自己。當我瞓低玩反向飛鳥,佢又走嚟扶正我姿勢。。。然後我一路做,佢一路「GOOD,YA」點頭示好。。。做完我攰到成身散晒,相反roberto仍然有氣有力,為咗唔好衰俾佢睇,我決定重複再做。呢個時候電話震,原來係Charmaine wtsapp我問喺度做乜,我就影張相俾佢睇,佢叫我加油,我亦同佢講聲考試加油,然後繼續做。

如是者,日復日,大約一個月,我肌肉量增加好多,技巧亦有進步,而我同roberto可以躋身同U18正選一齊練習嘅隊伍,今年17歲嘅我,得返1年機會喺U18正選隊出場,錯過呢個機會可能冇其他球隊簽我,我就要返返去香港。。。終於,教練傳來好消息,由於西班牙揀小國腳,我地隊有一個前鋒同中場被選中,我同roberto可以第一次喺熱身賽做後備,我地兩個決定好好煮返餐賀一賀佢,雖然好撚難食。。。

我地兩個上半場都坐板凳,至於中場休息嗰陣,教練叫我地開波時場邊熱身,果不其然,60分鐘落後0比1時候換入我地。唔洗一陣,roberto 已經搏到罰球,作為中堅嘅隊長叫我斬俾佢,當然可以啦,廢時得罪人,結果粒波恰到好處,佢直接跳起銅頭一搖,追平1比1。呢場我嘅位置係中場中,主要做好串連工作,不過為咗有表現我都會大膽試,之後有球直接後場長傳過頭波俾前鋒,可惜佢射高,浪費我一個助攻,不過隊友開始相信我嘅球路,因為我習慣性會再俾前多少少,呢部分roberto同我配合就非常好,佢反越位成功,我傳到佢腳前兩個波位,佢俾多兩錢肉緊攤盡隻腳控到粒波,然後拗腰勁射破網,最後反勝2比1。賽後教練都讚我地兩個,並表示可以繼續做後備。
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞