其實白兵究竟有冇讀過大學呢?

863 回覆
524 Like 115 Dislike
佢地係屌泛民
有時屌得啱 又時又覺得件事冇咁嚴重純粹拎嚟屌
唔講考古
鄺俊宇 張超雄派一萬抵唔抵屌?
抗疫基金投贊成抵唔抵屌
有時我明呢啲時勢屌人好敏感
但都係監測議員一部分嚟嘅
唔係話有學歷等於神

但喺無啦啦有個保險經紀叫我買儲蓄保險我睬佢都on9 囉
就係逗咗數以千萬計嘅人工
但比唔返任何野比選民
咁樣比會否侮辱咗沈生....
自己google 下咩係台灣民主決議案先
唔係講錯一句台灣無民權人主決案嘅野就等於人地所有野都錯
最少佢屌泛民係無錯

google 最頂一篇野係咁寫
1985年美國參院通過支持台灣民主決議案,於8/17由雷根總統簽署,以專節形式列入1986年度的外交關係授權法案,要求國民黨實施台灣民主化。
在國內外壓力下,小蔣宣佈下任總統將依憲法產生,蔣家人不能也不會競選總統。

有兩篇都係講差唔多嘅野 即係引證左係要美國出手 班獨裁者先會收手?
不過都好少關於台灣民主決議案 (可能有英文名會多D野睇?)
屌人有無讀大學有鬼用
燒山 都會講錯野 就係因為燒山支持功能組別你唔屌?
咁講 人權法推動嘅美國議員係同黃之峰會面多啲,由雨革推到2019,唔通又全部都係黃之峰功勞?

香港人2019年嘅頑強、區選大勝、區選dq、警暴先喺人權法立法嘅原因,我哋每個人都有份,唔需要太崇拜某啲親美國嘅人,話就話親美,佢哋連美國議員都無見過面

黎智英都有同美國議員見面,我哋會唔會推佢做神?唔會。咁點解要盲目相信白兵?
白兵係鬼
死全家
白兵未fact check就衝口而出
BTW 啫係台灣有民主都係因為美國有條類似法案?
咁香港咪
真,身邊有啲frd真係好似hi 大咗咁
上年涂謹申見美國佬果陣叫美國唔好取消獨立關稅區地位
睇得清啊,信唔信得過又係另一回事
老師有料
佢哋係想過半之後就瘋狂否決政府嘅議案嚟逼淋奠解散立法會
資訊佢都唔ok啦 好多野係錯資料
一陣以為自己聽左佢知好多就gg
同睇fake news冇分別
咁白兵有無正面答過沈旭暉問題先?最基本既,有邊一個美國政要曾經指出過香港人唔應該參與功能組別?
已經未計沈旭暉肯用心慢慢逐點反駁,肯逐點舉例,白兵無之餘仲要加句“對大眾抛書包就有用,嘻”去笑人,簡直係世紀級公關災難
屌票係唔會令人支持自己架
我都估唔到,sorr
佢呢句野似係抽劉細良水啫
人權法後面其實有大大少少嘅遊說團隊嘅
緊記人權法志不在人權
舉例北韓 伊朗等地比我地更嚴重
但點解同樣冇民主嘅阿拉伯冇事?
重點係利益同錢
我唔係盲目相信任何人
我只係覺得有時冇必要屌咁多獲
佢手法唔係個個認同(區選咁)但我睇法唔係鬼
我絕對明白有咁嘅玩法
重點在功能組別
你邊條公式得出我地係有機會贏?
咁不如組隊搵人美國選議員
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞