其實白兵究竟有冇讀過大學呢?

863 回覆
524 Like 115 Dislike
咪就係所謂嘅承認性問題 但真心覺得佢只係假議題
我開頭仲以為會係郭榮鏗做黨魁 但無啦啦走咗條屍體出嚟 仲要之前係唔知咩來頭
成日驚死所謂得罪選民 係時候叫佢哋勇敢啲投下反對票
所以先俾人叫佢收檔
到其時都已經係六月啦 呢個時候你係做唔到嘢
聽講中聯辦係直頭搵埋精算師去計數 我哋從來都冇付出過咁大力都去諗點樣贏 亦即係證明過往嘅泛民冇細心研究過 or 人哥路線
舊年五月嗰個肢體碰撞囉 學台灣嘅議會
覺得一開始係初選之前嘅宣誓應該加入唔承認本次選舉係民意公投 避免真係輸咗中共就話我哋冇民意支持
特首選舉就唔關立法會事啦 頭先又話用嚟整立法會功能組別
問題係功能組別嘅準備功夫比較多 而家仲唔開始?
How about 才子?
咁才子嘅背景同佢都係咁啦 何解才子又OK
早期佢講緊5G嘅時候已經睇得出佢無料到
咁區選個陣人權法未立,大勢所趨係變相公投
Bob叔就唔評論啦 人在英國

穿崩
咁當年台灣嘅選舉有冇類似功能組別呢種咁唔fair嘅野存在?唔好意思我真係唔熟台灣歷史
完全認同 佢班FANS變左白兵教教途咁..
我以前睇過下, 記得戴頭盔個件講過話自己無賭錢命..所以唔會買股票
我心諗將股票定為投機賭博玩意, 思想上同一般散戶都無分別,
廢到咁仲想扮智者學人看透世事
條友張振興>恒大
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞