其實白兵究竟有冇讀過大學呢?

863 回覆
524 Like 115 Dislike
沈提出嘅路線圖其實都係FF,先唔講過半經已係唔可能,仲要人人冇DQ、對家唔種票(功能組別種得仲犀利)。過半後通過瘋狂否決政府議案又係考驗泛民,因為政府定會捆綁式推議案,仲要泛民唔缺席、唔投白票、一致投反對。選黃特首嗰度,就算啦。。。
咁人地之後都有玩個選舉推翻本身個仆街政權吖嘛(雖然今次如果上到去立會都唔會真係推翻到個政府)
同埋我屌唔只係屌佢講錯野喎

佢個國旗論同鳩等論點計先?佢唔似講緊笑喎下話
睇左佢幾分鐘片定live就頂佢唔順
嗰陣吹到黑警一定會俾人清算,講緊都幾個月前,依家都係乜事都冇
唔明點解咁都上到10萬
唔係因為中大理大既人道危機,你條人權法下個月先係參議院討論呀
我淨係知有班撚樣日日屌鳩美國「連制裁名單都無都唔會做野既」乜乜乜、英國戰線又無晒消息
其實人地要做野就唔係要下下打開口牌架
威你地唔識示,日日口盒兩盒thz
Spin spin spin, spin你老母咩

Gphone最大價值就係被捕被dq, 可惜你地唔係咁諗,你地係想佢選到
一:係全體一半
二:反還反,冇時間玩選舉咁你講而家做乜好?上街?買軍火準備起義?你有alternatives就加油去做,冇嘅即刻純屌零建設性
852都有人睇啦
仆街咁快比反應嘅
美國有研究, 主要智商比較低既人先會成日相信conspiracy theory

有路線圖 唔等於係有可能做到
雖然我唔阻止D人進攻功能組別
但我會講進攻功能組別係唔可行
而有D人就會問 咁你有咩其他方法做到
但佢其實冇駁過 進攻功能組別係點樣真係實現到普選
Gphone用佢既名聲同美國傾下計仲好過佢去參選
雖然佢去參選都預咗DQ
香港人要立即有效果

Btw佢哋最愛嘅Solomon Yue 話份制裁名單4月出
唔信會有實際作用
你點睇?
佢哋另一方面嘅論點係如果真係DQ咁咪即係送彈藥比美國囉
所以其實周庭係應該宣誓拎返本bc去打英國線做遊說
你話資源唔夠既香港眾志出句聲就得啦,大把人肯課金
依家Gphone參選只要被dq就fit晒
我主張 你鍾意進攻就進攻 但我會指出唔可行既地方
咁我呢個行為算唔算係叫人唔做先
同埋搵獨派/本土派出選係預咗DQ
所以我當係畀子彈美國制裁
根本佢同白兵都係鳩UP
有路線圖,我當你地區直選64比,21席,超區拎盡3席,仲要係30個位入面拎12席先過半,上屆拎到8席,姚松炎果席仲要係靠建制派弱智派2個人界自己票先偷到雞,姐係7席
然後要保住果7席拎多5席
勞工界D工會而家開黎又趕唔切投
你諗下我2-4句講緊D咩
多謝你明白功能組別係冇可能贏
咁你信啲咩?
信功能組別可以幫到你?
係咪有23條你就唔再抗爭乖乖做奴隸?
唔係架嘛
選舉贏定輸都唔係贏晒同輸晒架
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞