其實白兵究竟有冇讀過大學呢?

863 回覆
524 Like 115 Dislike
首先係天琦

天琦收錢係共諜 喺補選宣傳拉票個陣,陳云根提出先

我知你想講咩但2020年嘅香港人對獨立思想接受程度大咗好多,都好多人唔相信泛民

首先,要搵本土派出選

人地已經有犧牲嘅準備
班老泛民想食返佢兩個位單眼佬都知
保皇狗仲要靠佢吹白票風黎勝選架,點會拉

好似上次區議會咁
我想問 其實你認為 進唔進攻得到功能組別
定係進攻功能組別 就係為咗DQ 再畀美國子彈
英國jeremy corbyn都係信奉社會主義既人,英國人有冇俾佢上位呀?
我就唔撚信美國人會選個社會主義信徒做美國總統,而且對於台灣問題人地既bad record就俾人搵晒出嚟。
不過我係連登講元朗17億天橋、高鐵、水炮車、港豬噢大橋就被熱狗被共諜被鬼
燒生同傻駒感覺更不堪
正解!
佢如果唔係得把口我都會認可佢嘅
美國:Gphone選撚到=香港有民主=唔撚洗做野皆大歡喜
我想問其實佢原本係啲咩page黎反送中之前好少留意依啲page
除左熱狗之外
總有方法face check嘅
盲目拒絕只會重複梁天琦/梁游嘅糟遇
我既主張係後者
Under體制外抗爭既體制內改革
選到就拎資源支持體制外抗爭
Dq就俾美國佬制裁
本身就係應該係咁玩
但你地將選舉當咗主線,仲要覺得選輸咗就姐係輸咗民意輸晒果下先好野
白兵原名姓黃
讀bba 個陣含大都未正名
恒管時期已經俾同學杯

靠周街痴先做到基金佬,間基金公司叫紅石(唔知仲係唔係到,成間野都係張振興讀唔成書個d 垃圾

前兩年仲轉行賣泰國樓同咩咩英國機場泊車位
唔知點解而家做左白票兵
如果講泛民以往嘅投票記錄係有用嘅話,就唔會有咁多人走出嚟護航
就當真係比呢個立會選舉制度強姦緊,亦都叫左救命叫美國幫,你進攻功能組別應該係類比為戴套先下話
你唔戴套,一陣又過23條又過大白像咁點算先?你真人都唔想性病纏身啦下話
臨立會雨革同反送中唔撚夠多彈藥?
前幾日先有人吹奏大灣駒呀
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞