其實白兵究竟有冇讀過大學呢?

863 回覆
524 Like 115 Dislike
又要講大話作故仔啦 其實有冇諗過其他人睇你打啲咩嘅時候會覺得你好撚戇鳩呢?

你仍然仲係要老屈話我話你講大話係話我戇鳩, 我話你講大話係話因為你話乜我唔係中文好勁呀。

一係你就有幻聽以為我講過一係你就錯覺。

但係歸根到底你可唔可以解釋下到底點解post wiki 又幫人洗底呢?

你係咪真係唔識廣東話㗎?嘿嘿。
哎呀真係好撚可愛見到你咁樣, 我有冇親人有冇朋友關你撚事咩。

而家又兜返去我冇答你乜嘢叫做瓜田李下啦?

人哋一早就答瓜田不納履李下不整冠, 你條傻仔就係死都扮盲睇唔到。

呢樣未夠極品最極品就係我每條問題都問你到底點樣post wiki係可以洗底, 但係你永遠會 ignore 咗我講過啲乜嘢。

哈哈哈哈哈! 咁到底你可以講點樣洗底未呀? 我當你答咗我睇唔到咁而家你同我講返喺邊度搭咗喇?哈哈
你唔好以為你咁樣 ignore 我就得㗎大家都睇到㗎..

就算衰咗都要畀啲體育精神玩落去, 繼續理直氣壯咁樣講大話同埋自我精神勝利。

咁講咗咁多廢話之後你可唔可以講下到底點樣post wiki係可以洗底呀? 就當你覆過我睇唔到啦咁我又真係搵唔到咁你可唔可以講你喺邊度講到呢樣嘢呀?

真正柒到出煙仲要死雞撐飯蓋 講啦屌你個閪, 點撚樣post wiki 係可以洗底呀 中國人
誅心之論你自己撳上去睇啦。

講講講屌你老母你答咗我未呀我要問你呀到底點解我點解post wiki可以幫人洗底呀。

嘩你真係好撚似中國人, 唔單止無恥,誅心之論, 重要只會收穫唔會付出。

幾個鐘頭啦屌你個閪, 你而家可以答到我到底點樣post wiki係可以洗到底未呀?
其實你咁樣係改變唔到事實㗎, 柒咗就柒咗啦仲要死雞撐飯蓋。

講嚟講去問你你又話搭咗好啦問你答咗喺邊又答唔出咁到底呢一刻你可以講到底點樣post wiki係可以洗底未呀?
我咪同你講咗我有冇朋友同親人關你撚事咩, 成個白痴仔咁諗住答非所問就可以過關再同你講冇用㗎。

其實呢個post係到我都一日會追問你㗎, 冇辦法啦因為我真係好想知道到底點樣post wiki係可以洗底囉哈哈哈哈哈!

咁你準備好答我未呀因為係你講㗎你唔好講完之後原來係唔知道點解呀。。
哈哈哈哈! 你睇下你個樣幾尷尬, 只係不停喺瓜田李下, 有冇朋友有冇親人, 不停兜轉右兜轉。

但係最仆街你係遇到我因為我都係會問你到底點樣post wiki可以洗底你答到我未呀?定係你係鳩噏當秘笈?

一係咁囉不如你認你柒咗算數啦如果唔係呢我都會追住你咬㗎, 因為你呢種咁嘅極品呢喺香港已經好少見㗎啦所以我玩得好開心哈哈哈哈哈!
哎呀真係慘又要扮睇唔到啦但係最大問題你唔記得喺你回覆嘅時候我問你乜嘢上面都顯示曬

其實呢你可唔可以講下或者你開門呀問下你老豆老母到底點解post wiki可以洗得咁犀利嘅?
你咪繼續扮我冇答到你乜嘢叫做瓜田不納履李下不整冠囉但係呢你都唔好不停咁無視我問你嘅問題啦。

好簡單你屌柒我你話我post wiki可以洗底咁都得係點樣洗底呢?
真係慘點解你不停講緊你自己做嘅嘢但係你話人哋做緊嘅?

不過你呢啲咁嘅招數呢對普通人ok嘅但你對住我冇用囉我只好想簡單咁問你到底點解post wiki 係可以洗底嘅?

你呢啲叫抵撚死抽水抽著火水我就要不停追問你啦。 簡單講啦不如你講下到底點解post wiki可以洗底, 又或者直接講你母語唔係廣東話咪得囉。
真係慘呢一刻都淨係要死撐
臨時演員都係演員畀啲心機啦。

講得咁耐五個鐘都有啦, 到底點樣 post wiki 係可以洗底呀你答到未呀?

永遠就問問問人哋問就唔答,你抵畀人屌啦戇鳩仔。 上網上到畀人屌生癌生到 99歲你都係至尊喇, 死仆街屈鳩我我最撚憎呢種人垃圾。

快啲講啦屌你老母到底點樣可以post wiki洗底呀 你老母臭閪。

哎呀屌你老母又兜返去有冇朋友嗰度啦

好撚心你啦點都冇撚用啦因為每一次我答你都係要問返你 到底點樣post wiki 係可以洗底呀

你越唔答咪仲越顯得你自己理虧囉,死傻閪.
點呀,連 你老豆老母都唔同你講呀? 冇㗎喇你講得太盡, 結果咪而家一褲都係囉
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞