其實白兵究竟有冇讀過大學呢?

863 回覆
524 Like 115 Dislike
你自己諗下先ok?
Sorry 呀大哥, IDGAF 紅底暉
連登有幾多 member? 講事實話連豋仔吹棒學歷又唔得?
請問你係覺得係憑咩講以上既野?
邊個話講事實話連豋仔吹棒學歷又唔得?

屌你老母, 我點撚樣吹棒紅底暉呀.
又老屈我追問學歷

你又扮盲啦:

你 #638 : 我唔知喎, 我唔識白兵, 無追開佢
你問我呢D 路人甲, 我唔識
我無叫大家認同白兵,
我只係叫大家認清紅底暉

我 #640 : 你唔知你講咁多廢話重咩?
我個 link 好簡單講出呢個人做過咩. 你叫人認清紅底暉唔係就可以上網自己搵? 係唔係你口中既紅底自有公論. 甚至你可以放晒 d 料上黎等大家睇下佢幾紅.

我之後有咩問你白兵 d 野?

我 #647 : 1. 請問你見我邊句係保護紅底輝呀屌你老母, 你好撚鍾意屈鳩人?
2. 即係WIKI 講咗既野, 我唔可以係連登拎出黎講? 我幾時話唔可以, 我就係叫你拎出黎講呀撚樣.
你可以放晒 d 料上黎等大家睇下佢幾紅.
你係電腦有問題定咩事?
3. 我邊句有話 " 學歷就係一切 "? 我問緊:
我想知個白兵做過咩公職同國際關係職位同研究
你係咪天生有受害認知障礙? 問問題就係咁簡單, 你答唔到就一大輪老屈我把撚?
4. 我想知我 Google 唔到咪問, 你唔識咪就講你唔撚識柒就, 咁大輪廢話把撚?

5. 唔洗用白兵黎COVER 紅底暉喎, 你老母呢個 Post 個 Topic 係
其實白兵究竟有冇讀過大學呢?
無啦啦關紅底暉咩事? 定係你用紅底暉 cover 白兵?

拿, 屌你老母臭閪 睇下我點屌柒你口中既 "紅底暉" 啦https://lihkg.com/thread/1317933/page/2

打擊低能仔

7 個月前
新加坡唔需要馬來西亞灣區做福地, 如果你無料回塘, 就靜靜地係新加坡繼續呃飯食啦懵撚

你快撚 d死啦仆街屈我保護你個紅底暉,你病撚到無藥醫啦

呢個自證民意講法有啲奇怪,如果當選功能組別議員可以代表民意,咁係咪代表功能組別選舉可代表民意?咁仲係唔係小圈子選舉?重點返係掌握反對權甚至可通過議員動議比較實際。慳水慳力點解唔做呢個講法又會去返大家矛盾個點,罷工慳水慳力點解唔做,全民罷交稅慳水慳力點解唔做。
你講左個問題精結係結果要睇中共會唔會發難。首先唔好局限白兵個睇法,唔認同投票仲有唔同陣營人士。但佢哋有個共通點係根本唔應為中共係可溝通同會接受非建制特首,你話國際會點睇其實咪無分別。所以先會話選舉無用。假設一邊係勇武,持續議會外抗爭,而另一邊係功能組別既零售業拉緊票,咁勇武應該休息定持繼街頭抗爭?
名師出高徒
基本上教授係唔係紅底同佢論述無咩關係
因人廢言態度不可取
我係雞蛋, 我屌你老母你三返四次屈鳩我護個紅底輝.

所有屈鳩我既人都不得好死! 全家長命 99 癌症相隨! 之後條屍比狗咬四散比人踩, 一部份身體比動物食完再消化做屎變肥料係泥土開花再不停巡迴直到呢個世界消失! 屈鳩我咁撚好玩我屌你老母.

拿, 屌你老母臭閪 睇下我點屌柒你口中既 "紅底暉" 啦https://lihkg.com/thread/1317933/page/2

打擊低能仔

7 個月前
新加坡唔需要馬來西亞灣區做福地, 如果你無料回塘, 就靜靜地係新加坡繼續呃飯食啦懵撚

屌你老母, 食屎啦你
因為目前有0票當選效果
而且去參選去投票個目標係授民意代表去廢除功能組別
所以唔存在認同小圈子選舉

同埋而家大家都係預計中央唔接受
同佢真係唔任命係爭好遠

下次立法會選舉
中央會dq人
咁勇武應該休息定等美國打救?
呢個唔係認同問題而係以小圈子選舉產生既議員去印證民意係邏輯上講唔通。普選重點從來唔係票數上而係選舉權同被選舉權係咪平等。唔係就同話增加左選委人數所以特首選舉民主成份增加左一樣。
預中共唔接受同中共真係唔接受差好遠。我唔係好理解,對國際黎講,中共係獨栽國家已經係共識,佢唔接受黃特首只係貫徹佢既做法,國際睇法仍然係中共係獨裁。接唔接受特首對比呢大半年香港發生既暴行只係小事。
而無論有冇人被dq,勇武當然係按個人意願行動,國際線支持者係,支持選舉人士都係,係無一個可統合各陣形既領袖出現前或無一個各方可提受方案,各自為政係無可避免 。
咪就係,Book場地唔撚洗錢嘅?免費比一大班人坐嘅,點樣fatfat呀?腦袋是個好東西
正想講
佢twitter同ig有出文講以前係點諗同而家中環點樣比人換血。佢老母文匯大公度做高層但老豆黃咁又點計 琴日上埋去同台長同毓民度講國際例子,咁佢又熱狗?難怪16年有班仆街知天琦係新移民就屌佢離棄佢啦,過咗咁耐仲係用出身論人
個白兵剩係識得叫人舉美國旗 等美國出制裁名單
屌你如果舉美國旗等於美國會出手等於會有雙普選嘅
咁呢場運動而家唔使膠著住啦
唔該白兵/佢嘅fans提出一啲具體可以令美國出手嘅方法
而唔係喺度叫人鳩等第二階段
人地沈博起碼有個plan可以討論(成功機會另計)
個頭盔佬..截至我12月頭最後一次聽佢..
佢聲稱有好多身份.
1.) 入左建制做卧底
2.) 屋企人有人坐過政治監
3.) 識好多前線勇武手足
佢每次解釋唔到就會拋以上是但一個身份去為自己辨護, 每一個身份都係為自己制造好多政治光環,唔知大家覺得點睇

白兵話沈旭暉拋書包
但聽佢地LIVE, 頭盔佬最鍾意借三國個D 故事做比喻, 再加句明就明, 最叻係故弄玄虛, 特登扮到講D唔講D以為收埋好多秘密唔方便講

查實呢D人真係最無料到我同你講, 個種自我中心狂妄自大真係好難頂
最慘係, 兩條友都唔係口齒靈利個D人, 成日講到窒下窒下, 做LIVE讀完稿就無貨交, 真係無咩墨水, 形像好醜怪, 但又要認屎認屁
講得無錯,
一味誅心論, 而唔係以事論事,
我地唔係傻, 我地都有自己睇法同思考, 並唔係搞緊個人崇拜, 宗教信仰,
香港人以前只係詐訓, 唔想理政治, 只係顧搵錢, 生活, 將個政治責任交左比英國政府/泛民, 但我相信而家每一個人見到中共既專制同獨裁後, 已經醒覺及對政治有所覺悟, 有自己既諗法

所以而家個情況係香港每一位選民都係老闆,
而呢班所謂學者, 或者意見領袖, 就係寫緊一份 PROPOSAL 比我地全港選民(所謂老闆) 去決定下一步點行

再強調我地信既唔係一個人既身份, 背景, 而係佢交左一份咩功課比我地香港市民

至於體制外抗爭, 香港人已經試左9個月, 被拉被殺被強姦被起訴既已經夠多, 人地武力不斷升級, 係咪應該係時候轉變下策略?
係一個物質富裕既社會, 唔係每一個人都肯去犧牲自己生命前途及現有生活去爭取佢地既訴求, 你要成功就要招攬呢班所謂大多數,

睇完各位意見領袖既proposal後, 主流民意就係嘗試用投票去決定自己未來, 我以前都講過, 打機咁, 玩LOL咁對手全部開外掛, 點知係一個極唔公平既情況下我地都戰勝對方, 咁對方要反制就唯有抆電制一拍兩散,

其實而家個情況, 就係咁簡單解釋哂成件事

明就明
來來去去就話我要 Cover 紅底輝, 戇鳩仔又無證無據

你: 咁你回得我屌緊紅底暉既PO, 問我白兵咩學歷?

我 #634 問:
https://zh.wikipedia.org/wiki/沈旭暉

盲人, 你唔知個腦撚左係你老母個閪到, 你隻眼都可能係有問題

呢篇文個 Topic 係:

?

你呢句廢話: 仲講到「公職/ 國際關係」, 擺明同紅底暉護航, 仲話人屈你護航
-------------------------------------------------
#32 好鐘意返工 • 20 小時前
蠢人唔識自己思考,將個波推俾人最舒服
你問佢乜佢都答你美國,你話幾簡單
-------------------------------------------------
#40 我係雞蛋 • 20 小時前
同連登吹奏紅底暉一樣
唔洗思考, 拋個教授個朵出黎, 講下D 國際野,
成班連登仔當佢神咁拜, 認埋中共親戚做手足,
問佢中共DQ 立法會議員點算, 淨係識答: 「美國會做野」
有咩分別?
#634 打擊低能仔 • 4 小時前
https://zh.wikipedia.org/wiki/沈旭暉
原來比條 Link 就係同紅底暉護航. 你自己一相情願就老屈人地. 你唔係有病係咩? 入面條 Link 只係人地寫沈旭暉條頭做過咩. 你就鬼上身覺得人地 "同紅底暉護航"

呢篇文出發根本就只係笑柒個白兵:

#1 機閪工程C • 21 小時前
早排開始留意佢,佢有條片有一句: 雙普選簡單講就係你買撚咗美國旗未?遊行有冇舉啊?
仲要話依家係咪乜都唔做橋埋雙手等美國幫,嚴格來講係

仲要鳩up 話台灣當年無類似民主人權法案嘅嘢
你就無啦啦 紅底暉 , 真係唔知邊個 Cover 緊 D 咩

我係雞蛋, 我屌你老母你三返四次屈鳩我護個紅底輝.

所有屈鳩我既人都不得好死! 全家長命 99 癌症相隨! 之後條屍比狗咬四散比人踩, 一部份身體比動物食完再消化做屎變肥料係泥土開花再不停巡迴直到呢個世界消失! 屈鳩我咁撚好玩我屌你老母.

打擊低能仔

7 個月前

屌你老母, 食屎啦你
我回人地, 屌柒紅底暉
無啦啦講紅底暉托柒? 用你個思考角度係咪用紅底暉 Cover 白兵?

你就回我 問白兵咩學歷, 其實你有冇睇清楚
屌你重要係咁問有無睇清楚. 你老母我覆左好撚多次啦

#640 打擊低能仔 • 4 小時前
?
我個 link 好簡單講出呢個人做過咩. 你叫人認清紅底暉唔係就可以上網自己搵? 係唔係你口中既紅底自有公論. 甚至你可以放晒 d 料上黎等大家睇下佢幾紅.

係咪一個POST 唔可以講其他野? 點解你唔開個論壇做皇帝?
我有話你唔可以講咩? 屌你老無母你老屈撚完未呀? 相反我打條 Link 再問就唔得? 點解你又唔開個論壇做皇帝?

BTW, 你整D 顏色又幾靚, 又長又靚, 麻煩整多D , 我幾鐘意睇
唔好嬲嬲豬, 比人踢爆幫紅底暉COVER

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞