其實白兵究竟有冇讀過大學呢?

863 回覆
524 Like 115 Dislike
只要贏到出入口等等幾個,全體就過半,詳細數字同方法蕭生沈生嗰啲有講,未睇過可以睇下
另外,「玩選舉等於承認選舉,美國就唔幫你」,呢個真係得啖笑,你而家叫人票站玩花美國就真係唔幫你啦,用下腦先
最on9最搞笑係叫人搞工會嗰時冇同人話人講要運作12個月先有投票權
冇人會睇你打嘅野,會睇嘅都係"鬼"
泛民唔幫梁游係事實

黃碧雲我屌你老母
連: 但我要增加政府管治成本,我要攞資源
你係咪on9... 你呢個post咪即係證明美國制衡有助台灣民主發展既正面例子
係咪蠢到睇唔出個諷刺位係邊?
831同功能組別係兩樣野喎Ching ,你咪偷換概念喎,831係會比到藉口中共話已經落實左基本法第45條普選而唔再啟動政改喎,但選功能組別唔代表香港已經達致雙普選,所以兩個係有分別喎
其實當初搞工會 我係預搞嚟罷工 而唔係進攻功能組別
其實冇人話美帝冇用

不過唔係用搞左咩咩就會令美帝難堪嘅思想囉
我知你知佢哋都知,但佢哋唔講,但話係用嚟進攻下年特首選委
想立即有效果就要全城勇武全城罷工,咁就有效果啦
不過到時又話唔返工你養我呀?
佢地同和你lunch有乜分別?見到班勇武係前線打生打死內心過意唔去就想做啲野,但係又唔敢勇武又唔敢罷工,咪揀樣付出最少接近零成本既投票去做囉
「我投咗票架啦,你仲想我點呀」就係佢地想講又唔敢講既心聲
黃碧雲話人「共青年新政」又扮唔知?
驚唔驚搞到佢比人拉
個問題就係呢度
中共:泛民咁撚廢洗乜dq
區選果陣已經唔睇佢 感覺佢想做大台
我之前睇佢一條路西法效應的片,覺得唔錯,但之後佢越來越多陰謀論,以經冇睇了
出選有兩個方法:
一係隱藏,入到去先表明,到時dq係主席話事,除非中共戇鳩主動dq,都係派子彈;
一係擺明車馬,比佢dq之前已經有足夠noise比大眾接觸到獨立思想,煲得大嘅話可以比美國知香港人想獨立

至於你嘅行為,好睇你點指出,你知出面好多人係直屌、標籤。我都明理性討論嘅人越嚟越少
奶共派拎曬議席就係只係我地burn wo 咪玩啦大哥,仲有你唔驚到時sander 真係上左位嘅咩
令你有錯覺覺得真係有得贏先最仆街
燒山係成日估太誇張,所以成日燈,但佢d分析真係不錯

全youtube分析力最強應該係明居正個團隊同埋文邵,明居正係對中共最了解,文邵搜尋能力超強(成日懷疑佢唔洗返工,全日坐係電腦前面睇各種報告)
循序漸進4隻字係咪睇唔到?

你上面就話贏嘅機會細,明顯冇睇過話要贏幾席功能組別幾位kol個plan
第二,最尾嗰段連續幾個小機率事件乘埋咪仲冇可能,你將自己主觀嘅嘢潛意識地當作更有可能發生,真心睇多啲諗真啲先
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞