其實白兵究竟有冇讀過大學呢?

863 回覆
524 Like 115 Dislike
我諗佢意思係今次係好難得嘅機會 要食住美國搞尻中共嘅時機
你錯啦
通X都係處講過:傻啦,取消唔到
乜都唔做 杯葛立法會 等建制入哂立法會 = 人道危機?咪撚笑大人個口啦 人地睇既就係你地唔知為乜放棄個選舉 你唔好唔記得區選都只係64比 6成杯葛係構成唔到選舉冇合法性呢個講法 淨係識聽白兵條垃圾9up 好心你就收撚皮啦 同埋冇人話唔洗理美國戰線 係要雙管齊下 白票黨全撚部死全家啦
咁過左23條點算先?黃色經濟圈點算?佢地貼咁多文宣,會比人吿叛國而比人拉㗎喎咁點先?而家梗係趁早嘗試去減低對家對我地造成嘅傷害啦下話
賤蟲泰
一個學者 一個”KOL” 唔好比較
過半唔係冇可能喎
冇成本點解唔試
點解唔可以兩條腿走路?
中產一定要移民?你係咪真係知咩叫中產架我係講佢考慮武裝起義時無考慮香港人既民族性,唔係建構香港民族
點樣,黃金64比計埋超區有24席,30席,1席中間派醫生,而家拎7席
如何拎多5席
你係咪間接攻擊緊支持捉鬼既劉細良先生
佢夠膽哂邏輯推理哩吓好野
中二病既傻鳩
真心睇少啲佢
好似好想做大台咁
細良好多國安朋友架, 你小心D 講野好呀
好似仲有件串到話你可以叫我做建制派
咁條路應該點好?? 唔投票等美國幫手?
民記呢?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞