其實白兵究竟有冇讀過大學呢?

863 回覆
524 Like 115 Dislike
曼德拉坐完監出嚟都做咗民選總統
唔知佢算唔算endorse咗不民主體制選舉

街頭抗爭無「議員」幫手解話,好難向國際解釋,至於邊個做「議員」我覺得我哋有權去揀

點解最近美國要開會寫報告,係民主派嘅人去?唔係本土派嘅人去遊說美國支持香港獨立?

仲有好多人睇唔清「議員」嘅能力
不如你計下有咩可能性贏到
你睇清楚晒每個界別先講
有讀過大學就識呢個民主法案?
你問佢點解冇人信
佢會答你因為多數黃絲都冇撚腦,老師一早講左,冇160iq唔會明
sor 巴打 我曲緊
國屍又中
咁我個topic 轉做白兵究竟係咪成日鳩up好無?
見你唔鐘意

通常咁講其實唔係其他人笑你無讀大學,係你自己介意自己無讀大學
有個Fd就係聽撚左白兵條片on撚99咁話要投白票 真係害撚死香港
對唔住激動咗
我研究咗成星期
睇唔到有咩機會贏到
仲要花大半年去玩人地個體制
個體制整得出嚟梗係佢控制到個結果先整
如果咁易贏就唔會咁多年都係咁
唔係 都係熱狗
呢個問下呢到啲人點睇就知
利申同你理念好似 支持保留香港文化同主權
信白兵仲勁,舉美國旗得永生喎
我係咪話咩都唔做
我咪話咗冇普選就用盡方法阻止選舉進行囉
衝票站又好
開花又好
點都好
總有個有共識嘅方法
我好難講得好死 I am nobody

不過愚見如下:
唔只連登,全香港嘅人都係泛民主派較多,始終22年嚟不斷浸淫,所以最重要係要拉攏/教導佢哋歸入本土派

既然你認同梁天琦、陳浩天,好明顯你係本土/獨立派,唔會係熱狗,因為熱狗最唔支持獨立,「偽港獨」係陳云根作出嚟屌梁天琦用嘅

個人愚見啦,你先可以define你自己
最緊要唔好人云亦云,要自己用腦
贏輸都會屌
贏:沉醉勝利
輸:香港冇得救,移民把啦
Gphone 有得去美國國會喎,白兵做過咩話?
保險sales 看破世界
沈旭輝有樣講得至岩

就係班泛民冇執政意志

呢個就係死左咁多年嘅原因
好簡單,而家咁多平常人都搞到嘅工會,李卓仁呢班仆街玩工運玩咁多年嘅搞過d咩
白兵:邏輯推理

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞